Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaşlar, yaklaşık olarak 5 saattir uğraşıyorum anime download etmek için fakat; *emule yi beceremedim. *kazaa dan bişi çıkmadı. *yukardaki download başlığındaki linklerden hiç bişi çıkmıyor. *herhangi bir site bulamuıyorum download etmek için. Ya allah aşkına bana yardımcı olun. Şuraya şu aradığım animelerin linklerini varsa internet sitelerini yada emule kullanımı hakkında bilgileri yazarsanız çoks evinirim. alternatif download progralarıda olur. Sabırsızlıkla bekliyorum arkdaşlar lütfen bana yardımcı olun. Hellsing Witch Hunter Robin Lodos War Dİğer animelerde olabilir. bunlar öncelikli..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 mininova.org a git aradığın animeye bak, bitlord programını aç, animeyi bitlord ile indir. olmassa dc++ veya emule'ü didik didik et bul dosyayı indir. p2p programları için ayrıntılı topicler açıldı zaten. bonepart, ben, dynamick bazı programlar hakkında birşeyler yazmıştık. arama yaparsan bulabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 [email protected] bana ulşaın lütfen yardımcı olun bana..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aa o aradiklarinin hepsi var bende, Ares'ten cekilmis halde. Ares anime aratmak icin bir cennet gibi. download.com'dan indirebilirsin, cokta hizli bir program.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar