ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben bunu başka forumlarda görmüştüm site ile alakası yok.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. sessizce çal benim için!!
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Tamam bunlar kötü yapıyolar fln'da sitede her yazana karşımı çıkacaksınız bu sitede yazılmış diye bence doğru olma olasılığı var...[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L insight, bi tarihte demiş ki: veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?..
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oha oha hafif bi benzerlik vardır pireyi deve yapmıştır bunlar adamlar pislik ama neden böle isim koysunlar çüş derim yok yok koka kolanın anlamı şu: Tsusa khyiko chima HİYYAH! Türkçesi Sie lan sie yürü git uçmuş o adamlar ota boka saçmalıyo o site
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: sheref, 03 Şubat 2005 21:13 tarihinde demiş ki: imza yapcam kendime :) Yapıosan adam gibi yorum yap gidipte colanın yasını koysan neyse .! onun kesin bir kanıtı yok ama bu dine yapılan hakarettir .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!www.wildarea.gen.tr
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 az önce arapça bilen bir tanıdıgım okunuşunun herçekten öle oldugu söyledi. dumur tabi. benim düşüncem benzerlik sadece.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya taraf tutma olayında haklısınız da bana mantıksız gelmedi fotolar gayet uygun bence sonuçta foto gözünün önünde nesini yalanlıyosun ki [Bu mesaj -007- tarafından 04 Şubat 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Leopoldin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hayatımda gordugum en gereksız, aptal sitelerden bir tanesi bu ya girmek hata bunlara
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Bıshop, 04 Şubat 2005 02:09 tarihinde demiş ki: az önce arapça bilen bir tanıdıgım okunuşunun herçekten öle oldugu söyledi. dumur tabi. benim düşüncem benzerlik sadece. bencede benzerlik ya adamların işi gücü yok para kazanmak yerine müslümanlarla mı uğraşacak demiştim zaten :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 şöyle bir araştırma yapmış olan bi siteden link alıyosunuz soldaki linkler de pek iç açıcı..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arapça sağdan yazılıodu dimi, bence orda lool boy yazmakta :) böle topikler saolsun bide hehe aklıma getirdikleri için gidip kola içebiliyorum :p 5 gündür evden çıkmadım gidiyim bi kola alayım :D[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ooo bir yazı buldum ki Arap propogandasının dibine vurmuşlar. "Ölürken şarkı söyleyen adam" hehe. Ya acıyorum ben bu insanlara[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
killers Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 siteye girip satan666 die acc açtım [fake] millete pm çekiom "bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim" die...[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV]
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 eee sonra ne oldu.[signature][hline]Deli333
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Hem oyle bişi olsa ne olurkı?Adamların kendi dusuncesi bana ne.Onlar kahrolsun diyince kahırmı olunuyor?[aklıma s.erdemın karıkaturu geldı eheh] Misal; coca cola nın ıkıncı kelımesını sılıp ılk kelımesının sessız harflerını alırsanız cc ortaya cıkıor =)[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
spompas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 istersek her reklami bir seye benzetebiliriz sadece ii dusunmek lasim...bunlara da inanmak guc cola varken Hz. Muhammed varmidi sanki?? onlar bizim peygamberimize bisi demiolar (sainirim) dinimizede karsi cikan %10 luk kesim ..[signature][hline]Kim Olduğumuz Değil Ne Olacağımız Önemli
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ravda çocuk daha da ilgincmiş :)[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 "Benimle birlikte Allah ile konuşan 20 arkadaşımız var" lol bu ne?[signature][hline]
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 İlginç ama gerçektende çok benziyor hat yazısına ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
zamo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Nur TV ne ya ne zaman çıkmış bu?[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ahah komedi kıçımı dönerim ben bunlara.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ilginç[signature][hline]Minus'tu...
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 la havle fesuphanallah hasbinallah kardeşim ya neden ya yine mi[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu kadar salamasyon adamlar da bu akdar kassa turkiye nin anlamından amerika dusmanı anlamı cıkartır. fb liler bizim yuzuncu yıl aslanımızın arka bolumunden fb cıkarttı. buda bu durumda normal kalıyo[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/
http Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 boşweri bunları sallıolar şimdi kim wazgeçer cocaa cola dan warmı wazgeçen yokkkk bittii!!![signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben vazgeçtim nolcak şimdi allahalla bu konu tartışıldı bitti kronik aplama hastalığı nedir bu post kasma sevdası[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Öne çıkan mesajlar