Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir hunter geliyor

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

wow umu aldım ve hunter olarak başlayacağım 3 4 güne kadar.
Önceden bir talent şeysi belirlemek yerine talent geldikçe vermeyi düşünüyorum.Çok bir dezavantajı olur mu acaba ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten yapman gereken talentlar geldikçe vermek, ilerki levellarda talentları yeniden öğrenebildiğinden hem deneme yanılma yöntemiyle ilerlemen daha iyi olur hem de gereksinimlerini ancak karşılayabildiğin bir talent alırken daha önceki levellarda gereksiz talentlara mahkum olmazsın.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şöyle bir şey var, bazı talent'ler düşük level'larda çok işe yararken level 60'ta pek işe yaramaz, hatta belki hiç işe yaramaz. Bir çok kişi de ileride işe yaramayacağı için bu talentlere vermez, ama aslında verseler düşük level'larda çok rahat edebilirler, ilerde nasıl olsa respecc ediliyor uygun fiyatlara (abartmadıkça).

Bence en doğrusu dediğin gibi talentler geldikçe sana güzel gelenlere vermen.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

biliyoz o kadarını :P

bi de en iyi kaynak sitesi hangisi

genellikle ign ninkine bakıyorum ben[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Sosyal ağlarda paylaş

Talenlerı geldıkce vermenın sana tek dezavatajı ılerde degıstırmek ıstersen para vermektır sadece..1 5 10 15 25 g gıbı katlanarak gıder degıstırdıkce..

Mesela markmansship in son talent ı trueaura shot ın tum party e verdıgı 60 attack power baslarda bana cok guzel gelmıstı ama lvl 60 olunca 60 attack power ıcın talent harcamaya gerek gormedım..[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...