Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalden sesler duyuyorum :S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende geçen gün..Kadiirrr kadirrr diye kız fısıltısı duyuyodum yatarken..Ürtütücü ama aynı zamanda erotik ;)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki:
Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun...

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
10 saat bilgisayar başında kalıyosan olur normaldir.Eskiden olurdu bana da[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
abi bende duyarım bazen boşver gider onlar bir süre sonra zaten bırak takıl sen[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Mesaj tarihi:
ben eskiden birinin benim adımı seslendiğini duyardım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bana da oluyo. hatta surekli geceleri tamer kasıyorum ben. resmen ruyamda gidip Seraphim in arasına dalyom oradada kesiyorlar artık pisikolojimi ele gecirmis adamlar(yalandeğil) hatta bi kere in vas maniiiiiii diyerek uyanmısım. annem dedi in mas filan diodun die :)[signature][hline]________________________
»§-70L64-§«

/ 0 0
=o=/
Mesaj tarihi:
ulan ne sorunluyuz ha şuraya bak herkes içini dökmüş.. :D

deliyiz lan biz hatta...
hatta dopuz biz..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
ama napıyım oyle. hatta su an bile oynuyorum. 2 saat sonra yatcam ruyama gircekler gene. ama bir gun gelecek ruyamda olsa bile hepsini kesecemm niahoaoh :)[signature][hline]________________________
»§-70L64-§«

/ 0 0
=o=/
  • Yeni Oluştur...