Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya swg de bot nasıl yapılıyor bilen warmı?? varyemez amca ne güzel yapmış mis gibi oturuyo oyun çıktıından beri yardım ederseniz sewinirim..[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Varyemez nerede bu arada, göremedim onu. Eskiden gittiğim her starpotta olurdu da:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cu ona yaramadı yeni bot yazmakla uurasiyordur ham buff felan deisti ya lolol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Artik bot kaldi mi ki? dancer ac master ol ücret koy git sakin bi cantinada danset.baska bi botluk yok sanırım.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar