Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Klavyeye bakmadan kaç kişi yazabiliyor? Ee bu kadar nette olmak chat yapmak bişiler yazmak zamanla bu özelliği kazanmamızı sağlıyor, peki bu özellik sayesinde para kazanabilrmiyiz ilerde?[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. [Bu mesaj Alagar tarafından 28 Mayıs 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kalvsyeye balamdan yazmayaı denedim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eheheh ben de yazayım how mkuck wood would a wooodchuck chuck if a woodcguck could cguck wood olduğu kadar, para eder mi bilmem, uykum gelmiş biraz[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 lu anda klavueue bakmadan yazdım...[signature][hline]snuk!
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 klavyeyebakmadan yazavilirorım fakat bazen spaceebasmauı ınutıyorum dende axaca?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 klave yeye bakadman ajksda üsdasffffasffffffwpeğro[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 evet ben de kalvyeye bakmadan yazabiliyorum baya da düzgün oldu galiba....[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 10 barnak bakmadan süper hızlı yazarım, kimse beni geçemez... :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
Cermy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 klavyeye bakmadan yazmak çok zor olmasa gerek. özellikle yavaş yazarsak kolay ya. vay be hiç hata yapmadım , sevindirik oldum. notebook klavyesi rulz :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben hayatimda klavyeye bakmadim.[signature][hline]sushi.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 klavyeye bakarak yazdığımda kendimi kötü hissediyorum ama arada bakmak zorunda kalıyorum genelde yeni cümleye başlarken ya da 4-5 kelimede bir[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 öyle bişi yazarken boyna klavyeye bakılmaz zaten arada takıldıgında bakıyorum ben oda istem dışı olmuş artık eheh.para kazanamazsın bakmadan yazarak .[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
arc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eskiden sorucevap kanalı vardı ada.net'de orda "gelen soruya bakıp hemen cevap vermeliyim" diye diye, ilk nete girdiğim yıllarda böyle bir alışkanlık edinmişim. bi de kuralına göre 10 parmak yazabilseydim kral oalcaktı da, ancak 7 parmak falan yazıyorum alakasız :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bakıyım ben de yazdım bakın ehehe ben bunu bilmiyodum ya vay be hataları da düzeltebiliyom .....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 klavyeye bakmaya gerek yokki ne güzel yazılıyor işte bence çok ulvi bir şey deil vala[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ehehe bende yazabiliyom ama neden bilmiyom :). Tabi sadece kendi klavyemde. Mesela benim klavyemde backspace küçüktür başka klavyelere geçtim mi bakmadan yazamıyom tabi yazıyom ama çok hata yapıyom o zaman. Şu yazıyı bakmadan yazdım :P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 benim klavyem cok igrenc bakamıyorum ben.[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu da benim klavyem değil zaten , internet kafedeyim keh keh :B[signature][hline]snuk!
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: KireiMerodii, 28 Mayıs 2005 23:12 tarihinde demiş ki: 10 barnak bakmadan süper hızlı yazarım, kimse beni geçemez... :) Ekrani kapadim saniyemi tuttum butun bu yazdiklarim 9 saniye kadar tuttu hic bi yere bakmiyorum su anda :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yıllardır klavye kullanmanın alıskanlıgı.icq msn forum falan filan derken artık klavyeye bakarak yazma olayıda bitti tabi.uzun zamandır bakmadan yazıorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Darklight, F klavye miydi? :D Q da tek parmak yazdıysan aferim :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 28 Mayıs 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Alagar, 28 Mayıs 2005 23:04 tarihinde demiş ki: Klavyeye bakmadan kaç kişi yazabiliyor? Ee bu kadar nette olmak chat yapmak bişiler yazmak zamanla bu özelliği kazanmamızı sağlıyor, peki bu özellik sayesinde para kazanabilrmiyiz ilerde? Mahkemelerde yaz kızım diolar ya ondan olabilrsin euheuh[signature][hline]Mail | Msn
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ahah :D cidden başka türlü para kazanılmaz ki...bir işe girerken şart koşuyorlar bazen , orda işe yarıyor...[signature][hline]snuk!
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 okulda q klavye yok. bazen denetim masasından f olan klavyeyi q'ya çevirip kullanıyorum. millet bakıyo bu napıyo diye, uyanıklar dikizliyo klavyeyi şifresini alcam diye :P güzel şey bakmadan yazmak..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 noterde calisirsiniz olmadi.[signature][hline]sushi.
Öne çıkan mesajlar