Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavyeye bakmadan yazmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Klavyeye bakmadan kaç kişi yazabiliyor?
Ee bu kadar nette olmak chat yapmak bişiler yazmak zamanla bu özelliği kazanmamızı sağlıyor, peki bu özellik sayesinde para kazanabilrmiyiz ilerde?[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..

[Bu mesaj Alagar tarafından 28 Mayıs 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet ben de kalvyeye bakmadan yazabiliyorum baya da düzgün oldu galiba....[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
klavyeye bakmadan yazmak çok zor olmasa gerek. özellikle yavaş yazarsak kolay ya. vay be hiç hata yapmadım , sevindirik oldum. notebook klavyesi rulz :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
klavyeye bakarak yazdığımda kendimi kötü hissediyorum ama arada bakmak zorunda kalıyorum genelde yeni cümleye başlarken ya da 4-5 kelimede bir[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz
--->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz
Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut
Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Mesaj tarihi:
öyle bişi yazarken boyna klavyeye bakılmaz zaten arada takıldıgında bakıyorum ben oda istem dışı olmuş artık eheh.para kazanamazsın bakmadan yazarak .[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
eskiden sorucevap kanalı vardı ada.net'de
orda "gelen soruya bakıp hemen cevap vermeliyim" diye diye, ilk nete girdiğim yıllarda böyle bir alışkanlık edinmişim.

bi de kuralına göre 10 parmak yazabilseydim kral oalcaktı da, ancak 7 parmak falan yazıyorum alakasız :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
bakıyım ben de yazdım bakın ehehe ben bunu bilmiyodum ya vay be hataları da düzeltebiliyom .....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
klavyeye bakmaya gerek yokki ne güzel yazılıyor işte bence çok ulvi bir şey deil vala[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
said:
KireiMerodii, 28 Mayıs 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
10 barnak bakmadan süper hızlı yazarım, kimse beni geçemez... :)

Ekrani kapadim saniyemi tuttum butun bu yazdiklarim 9 saniye kadar tuttu hic bi yere bakmiyorum su anda :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
yıllardır klavye kullanmanın alıskanlıgı.icq msn forum falan filan derken artık klavyeye bakarak yazma olayıda bitti tabi.uzun zamandır bakmadan yazıorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
said:
Alagar, 28 Mayıs 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
Klavyeye bakmadan kaç kişi yazabiliyor?
Ee bu kadar nette olmak chat yapmak bişiler yazmak zamanla bu özelliği kazanmamızı sağlıyor, peki bu özellik sayesinde para kazanabilrmiyiz ilerde?

Mahkemelerde yaz kızım diolar ya ondan olabilrsin euheuh[signature][hline]Mail | Msn
  • Yeni Oluştur...