Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Might & Magic V


AzureSlayer

Öne çıkan mesajlar

Paticik in aramızda olmadığı sırada Homm 5 in cıkacağı kesinlesti 2006 nın ilk ceğreğinde cıkacagı duyrulan efsane oyun Nival tarafından geliştirilmekte.Bunun dısında Ubisoft'un Homm5 offical site ı acıldı www.mightandmagicgame.com Sitede 20 civarında screenshot ve 1 trailer bulabilirsiniz.Sitede oldukça hareketli bir forum ve haftada bir yapılan anketler var.Bu anketlerden alınan sonuçlar oyunun şekillenmesinde rol oynadığından katılmanızda fayda var bence.Su anda bir oyunun bir demo su olup olmayacağı kesin degil ama buyuk bir ihtimalle olacak.Nival firmasını Etherlords 1&2 den tanıyorsunuzdur buyuk bir ihtimalle diger calışmalarına da goz atmak isterseniz www.nival.com
Ve tabiki sizin yorumlarınız neler Homm5 hakkında...??[signature][hline]Power is Everything

[Bu mesaj AzureSlayer tarafından 25 Mayıs 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek kelimeyle yazık...

serinin 3. oyunun grafikleri ve 4. oyununun sistemini birleştirip ortaya yeni bir oyun çıkarsalar ne kadar satıcak oysaki...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

disciples i animsatti banada. fason gorunuyor biraz =
yinede bekleyip gorelim diyorum.

edit : trailer basarili olmus, biraz umitlendim=)
[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 25 Mayıs 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 25 Mayıs 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
tek kelimeyle yazık...

serinin 3. oyunun grafikleri ve 4. oyununun sistemini birleştirip ortaya yeni bir oyun çıkarsalar ne kadar satıcak oysaki...


bence 4. oyunun sistemi çok kötüydü zaten 3-4 karışımı birşey yapıcaklar

[Bu mesaj Amarth tarafından 26 Mayıs 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 cok goz onundeydi ama denge ve taktik varyete acisindan 2 serinin en iyi oyunuydu gelmez daha onun gibisi . hattu zatinda 3 ciktiktan sonra bile zaman zaman 2 ye oturup hotseat yaptigimiz cok olmustur . olacaksa 2 gibi olsun 3 gibi degil .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 dede en az 2 kadar taktik ve dende unsuru mevcuttu.Mesela ben her kale ile rahatça oynayabiliyodum bunun sebebide taktiklerin bol ve farklı olmasıydı.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 26 Mayıs 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

single icin haklisin ama multi de haritaya gore oynanan kaleler cok sey degistiriyordu . mesela buyuk bir haritada elf alip hero olarak kyree yi secen bir adamin bariz avantajlari vardi . oyunun basinda haritayi cok cabuk ele gecirebiliyor ve kaynaklari somuruyordu zira . bu gibi konular 2 de daha dengeliydi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki katılıyorum haklısın 3 te fazlaca gidilmişti belirli hero ların üzerine bkz Kyre,Elemantal daki sakallı(adını hatırlamadım şimdi :),Tanth,Castle daki prayer ve +2 speed hero ları gibi lakin kastetiğim şeyde bu,her taktiğin bir karşı-taktiği vardı.:) Artı bir yerden sonra haritaları ezberlediğimiz için ne kadar şansa dayalı olsada random oynuyoduk biz .:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben hala oynayan biriyim ki 2 gun once large bi harita oynadım single den
random herşey
şeytanların kalesi geldi.
random da bi de efreet e + özellik veren hero geldi zaten efreet o kalede favorimdi ve oyunu sadece efreet ve şeytanla aldım .
oyun başlar başlamaz direk effreeti sal sonra da şeytanı oh kebap zaten karsının has elemanlarını aldıktan sonra gerisi kolay :P
bi de oyunda öyle bi artifactlar geldi ki sorma
şansa bala bi yerde ölümüne daldıım bi lot of yaratıga (dungeon kalesindeki çok gözlü yaratık)yendım ve arkasında uçma yeteneği veren artifact alınca oyunu resmen kopardım .
blablabla
anlatmıyım ya gaza gelirsem hepsini anlatırım valla.
ulan şimdi bi el oynasammı ama saat geç oldu p
kafa çalışmaz bu saatte :)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben en çok Elf lerin ırkını seviyorum (unuttum ya) Grand elfler cok harika twice shot dwarfların %25 resistans Treant lerin root özelliği falan oldukca güzel bi ırk Treant e Haste attınmı kimse tutamaz onu :) pegasus u bi beğenmedim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...