Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye olmuyo niye grrrr... (yada nerde hata yaptım)

Overseer

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle sistem şöyle
P IV 3ghz
1024(2x512) ddr (kingston) 400 mhz
256mb geforce fx 5700
160gb western digital

Ben bu sistemden memnun değilim. Hiç stabil değil bi kere. Oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. Şöyle bişey var parçaları kendim taktım. Bunun üzerine bios ayarı falan yapmam gerekiyomu? 3dmark skoru neyi değistirirsem değiştiriyim 2 fps :([signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle herşey anakart yüzünden
sen bi bios a baksana acaba agp 8x yerine 4x falan mı gerçi 4x olsada 2fps imkansız ama...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya soğutma kutuların içinden çıkan standart şeyler. kasa aopen h600B(300W) biosda heryere baktım 8x yapabileceğim bi ayar yok[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)

[Bu mesaj delikedi tarafından 28 Mayıs 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyun istiyosan amd daha iyi giderdi intel yerine

ekran kartın bence idare eder

driver ların yenimi yoksa ilk kutudan çıkan cdllerdeki driverlar mı yüklü, internet yenileri vardır arada kontrol et

windowsta spyware vs. olabilir.

aklıma gelenler bunlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Freya, 28 Mayıs 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
GeForce 4 64 mb-Intel 2.80 GHZ-512 MB Ram..

Cs:S,WoW ne varsa rahat rahat oynanılıyor.Bi format çekip dene bide,sistemde bir terslik olabilir..

wow u bilmiorumda.geforce4 directx9 u desteklemedii için grafik olarak cs:s in çoğu özelliği ni gösteremio ondan rahat oynuyo olanilirsin cs:s i[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...