Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Öncelikle sistem şöyle P IV 3ghz 1024(2x512) ddr (kingston) 400 mhz 256mb geforce fx 5700 160gb western digital Ben bu sistemden memnun değilim. Hiç stabil değil bi kere. Oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. Şöyle bişey var parçaları kendim taktım. Bunun üzerine bios ayarı falan yapmam gerekiyomu? 3dmark skoru neyi değistirirsem değiştiriyim 2 fps :([signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ah anakartı unuttum asus p800x sanırım herşey bu anakart yüzünden.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 soğutmasını felan tam manasıyla yapabiliyormusun ? kasa psu felan iyi mi ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 büyük ihtimalle herşey anakart yüzünden sen bi bios a baksana acaba agp 8x yerine 4x falan mı gerçi 4x olsada 2fps imkansız ama...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya soğutma kutuların içinden çıkan standart şeyler. kasa aopen h600B(300W) biosda heryere baktım 8x yapabileceğim bi ayar yok[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) [Bu mesaj delikedi tarafından 28 Mayıs 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bütün sorun ekrankartında .. o kartla 2fps alman normal.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oyun istiyosan amd daha iyi giderdi intel yerine ekran kartın bence idare eder driver ların yenimi yoksa ilk kutudan çıkan cdllerdeki driverlar mı yüklü, internet yenileri vardır arada kontrol et windowsta spyware vs. olabilir. aklıma gelenler bunlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ekran kartı nası idare eder. bütün sorun ekrankartından kaynaklanıo. bide söylemeyi unuttum ekrankartı ayarlarını oynadıysan antialiasing i herzaman açık yapmış olabilirsin onunu içinde az puan alıo olabilirsin onun için onu kontrol et türkçesi uygun örtüşmeymiş.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 mesela 9550, 5200 göre fazlasıyla idare eder[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Red_DoG arkadaşta fx5700 var 2fps normal mi diyosun? fx5200 ler ozmn kaç fps vercek? ahah.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 e o zaman benim 0.05 fps ile felan oynamam gerekiyor? 512mb ram, 128 mb fx5200 felan var?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Fistan, 28 Mayıs 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Red_DoG arkadaşta fx5700 var 2fps normal mi diyosun? fx5200 ler ozmn kaç fps vercek? ahah. 3dmark05 için konuşuoruz burda o progrram için normal[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 GeForce 4 64 mb-Intel 2.80 GHZ-512 MB Ram.. Cs:S,WoW ne varsa rahat rahat oynanılıyor.Bi format çekip dene bide,sistemde bir terslik olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 3dmark2023 olsa 2fps olmaz o kartta.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 3dmark hangi verisyonuyla yaptıysan bir skor unu yazsana[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 28 Mayıs 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 2fps dediine göre 3dmar05[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Freya, 28 Mayıs 2005 22:45 tarihinde demiş ki: GeForce 4 64 mb-Intel 2.80 GHZ-512 MB Ram.. Cs:S,WoW ne varsa rahat rahat oynanılıyor.Bi format çekip dene bide,sistemde bir terslik olabilir.. wow u bilmiorumda.geforce4 directx9 u desteklemedii için grafik olarak cs:s in çoğu özelliği ni gösteremio ondan rahat oynuyo olanilirsin cs:s i[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar