elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 elimde çok pis resimlerin var doruk 2. baskı yaparım çok pis olur.[signature][hline]
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 inanmadım buna şindi benim için resim günahtır bi kere hiç resmim yok yalan söyleme[signature][hline]yok imza
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yok erayınmış o resimler. olsun ama bulurum ben senin bi yerden resmini çok pis olur bana bulaşma çocuk :p[signature][hline]
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Sorgulamama derken? Ne gibi? Yani bir örnekle açıklayabilirsen sanırım konuyu daha iyi anlayabilirim. Kimse körükörüne inanmaz.En sazanı bile atlıycağı konuyu önce tartar, bu konuyu niye ortaya attılar? inanmalımıyım? gerçek olabilirmi? düşünceleriyle düşünür ondan sonra konuya dalar. Son mesajlarında hiçbirşeyi sorgulamıyorsunuz bi beni sorguluyosunuz tarzında bişi demişin. Eh, sen sorgula dedin al sana sorgu:D[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evrim var mıdır?[signature][hline]yok imza
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evet bizim işyerinde çalışıor.[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: PhoenixFire, 27 Mayıs 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Sorgulamama derken? Ne gibi? Yani bir örnekle açıklayabilirsen sanırım konuyu daha iyi anlayabilirim. Kimse körükörüne inanmaz.En sazanı bile atlıycağı konuyu önce tartar, bu konuyu niye ortaya attılar? inanmalımıyım? gerçek olabilirmi? düşünceleriyle düşünür ondan sonra konuya dalar. Son mesajlarında hiçbirşeyi sorgulamıyorsunuz bi beni sorguluyosunuz tarzında bişi demişin. Eh, sen sorgula dedin al sana sorgu:D dayatma işte dayatınca adam inanıyor. sen dayarsan olmaz ama başkasına dayatcaksın.[signature][hline]
armra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Dynun, 27 Mayıs 2005 23:45 tarihinde demiş ki: said: armra, 27 Mayıs 2005 23:39 tarihinde demiş ki: said: inanma insanda varoluştan gelendir. bunun hakkında bişey yapamassın, değiştiremessin. bu sözlerini de bir dogma gibi kabul mü etmeliyim ? dogma kabul etme istersen. bu sefer de sözlerimin dogmacılıkla igili olmadığına inanacaksın. inanmaktan kaçamassın. nereye varmaya çalışıyosun onu da bi anlayabilsem bişe anlatmaya çalışıyorum. şimdi yukarda ne yazıyor sonuç olarak. said: bişey yapamassın, değiştiremessin inanmak nedir onu söyliyim: bişe yapmaktır. değiştirmeye çalışmak ve bunu başaracağını düşünmektir. baştan böyle bir ön kabul ile başlarsanız bir yere varamazsınız. inanın ama bilgi sahibi olduğunuz şeylerde sizden daha az bilgi sahibi birini gördüğünüz zaman anladığınız gibi. mesela ultima: buradaki çoğu kişi bilir. britte biri size nereden at alabilirim diye sorarsa ona biritin yukarısında ya da order kalesinde at satan var diye bilmek bu bilgiye sahip olabilmek ve verdiğiniz bu bilginin doğruluğuna inanmak gibi inanın. yoksa hakkında hiç bir fikriniz olmayan bir okuda bilgi eksiklğinizi inanıyorum vardır diyerek doldurmayın araştırın neden niye diye sorun isterim.[signature][hline]
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi gene dinler paradoxlar sonsuzluklar 4. boyutlar tartışmalar almış başını gidio tarih bölümüne daha bakmadım açıldığından beri eğer tarih hastasıda döndüyse tartışmalarımız son hızla devam ediyor demektir yakındır gene kilitler başlar hani din tartışmayı inanç tartışmayı siyaset tartışmayı yasaklamıştık[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eheh... unity gitti ama başımıza armra geldi bu sefer :-P armra burda sadece inanmakla yetindiğimizi söylemek istemiş. birşeyi araştırmadan, görmeden, denemeden, sadece inanmakla kabulleniyoruz. bilmek için sadece inanmak yetmez. 2+2=4 örneği verilmiş. zaten matematik bir gerçek değil ki. İnsanların işlerini kolaylaştırmak için uydurdukları bir bilim. Bunun inanılacak birşeyi yok ki.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Mayıs 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 söylenen herşeyi araştıranlar da profesör oluyor zaten kardeşim o anki ruh haline mantıklı geldiyse inan kasma ne gerek var[signature][hline]yok imza
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bizler inandık, siz de inanın....[Bu mesaj sanerixx tarafından 28 Mayıs 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: -DoruK-, 27 Mayıs 2005 23:56 tarihinde demiş ki: evrim var mıdır? said: cenx, 27 Mayıs 2005 23:57 tarihinde demiş ki: evet bizim işyerinde çalışıor. *!camdan atlayıp gelir* (tribute to halfmumi) öeh abi öeh[signature][hline]Beş Hececiler
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bunlar masonların işi, evet evet. evek.[signature][hline]
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ozhan canaydin. [Bu mesaj dom tarafından 28 Mayıs 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: armra, 27 Mayıs 2005 23:31 tarihinde demiş ki: eğer bilmiyorsanız bilmiyorsunuzdur neden inanıyorsunuz ? ben bunu anlayamadım. yok ister inanırım ister inanmam diyosunuz da siz asıl bilgi eksiklğinizi böyle kapatmaya çalışıyorsunuz sanki. belki de gerçekler sıkıcı geliyor size. bence bu laf dejenere edici bir laf. soru sormak sorgulamak yok inanmak var. yeni nesil "ben herşeye inanırım abi"ci anlaşılan. o zaman sizin inandıklarınızın bir kıymeti kalmıyor benden söylemesi. sonuçta bir şey siz inanıyorsunuz diye var olamaz. en fazla kendinizi kandırırsınız. o da güzel yalan tarlası. ben ve ötekiler mantıgı.[signature][hline]Bornozlu Canavar
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kopartmışsınız.. Kaçırdım! Felsefe başlığında ben de kopardım ama uykum var şimdi, sızmam gerek...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bence inanıyorum gerçekten vardır insanın kendine yakışanı giymesidir. örneğin bi din dersi vericeksin ne bilim dua ezberleticeksin, öyle tiril tiril bi yazlık yada paspal bi terlikle çıkarsan milletin karşısına olmaz, ama şöle bi takım elbise giyib god cahnnel tadını yaşatırsan yinmez tadından.[signature][hline]
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Geçer bunlar,teen hevesidir. Ben Allah'a inanmayacam,değişik olacam akımıdır. 2 Seneye kalmaz.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 inan bana değişik olmak için inanmamana gerek yok[signature][hline]yok imza
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 öyle diyorsun da, konu açılırken neye atfen yazılmış belirtilmemiş ilk başta. hani ortaya bi laf atayım isteyen istediği gibi anlasın tartışma çıksın aradan sıvışayım tipte açılmış olabilecek boş tartışma götürme ihtimali %90 bi konu bi soruna değinilmemiş tartışma çıkacağı ve yanlış anlaşılmalardan çıkacağı besbelli sinirlenmeye başladım[signature][hline]yok imza
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 doruga katılıyor +999[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Felix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bazi seyleri sorgulamamak lazim ;p[signature][hline]Felix
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bu konunun açılmasında 1 gram mantık yok. İnanmak istemeyen inanmasın kardeşim neden bunu illa belirtmek istiyorsunuz ki? Biz inanıyoruz diye konu açıyormuyuz? Demekki bu konuyu açan kişi inanmamanın değişik birşey olduğunu düşünüyor. Buradan da gerçekçi olmadığını anlıyorum ben. Gerçekleri görmek istemiyorlar demiş. Gerçek nedir? Gerçek sana göre sadece bu içinde yaşadığımız küresel şeklin barındırdığı fizik kanunlarından mı ibarettir? Sana göre tek gerçek buysa bende senin mantığından ve muhakemenden şüphe ederim.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 28 Mayıs 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 herşeyi geçtim...inanç her zaman vardır. inanmayan (yaratıcı güç vs vs) adam bile inanmamaya inanır. bunun yanında şekilci olmamak lazım insanların inançlarına saygılı olup kendimizle uyuşmayan noktaları belirtmek en doğru olanıdır...bnminancıma göre.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Öne çıkan mesajlar