Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tr'nin En iyi Sphere Serverları

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

Nebulanin bitmesi gayet dogal. 2 sene once falan kapatmasi lazimdi aslinda. northttan sonrasi baydi orda bug hack aldi basini yurudu iyice. Ben silencerin korktugu icin kapamadigini dusunuyorum bunca sene... o kadar adam benim sunucumda olsaydi[350+350 ve oyuna giremeyen once insan] bende korkardim kapamaya :) ama bu is ciddiye binince oda anladi.

Haziran 20 2005 Turkiyenin en iyi serveri o zaman gelicek :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chernobel, 25 Mayıs 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
2 ay sonra teotun yeni versiyonuyla gocmeyinde

+1

ben bunu sphere ile sınırlı olacağını düşünmüyorum runuo yada bulaşacak bana göre... Herkez runuo ya dönüş yapacak eee kimse sphere olmıyacak abuseciler spheredemi kalacak onlarda runuoya gelecek başka bişey değil bence...
Sosyal ağlarda paylaş

TurKnight haklı yanların var ama run uo da bug fixlenir geçici cözüm alınmaz.

scriptsel yapılan şeyler sadece üstünü örtmektir. Run uo da emulatorun yeni version u ile o bug fixlenir ama ne olur bug cıkar iki üç kişi sömürür yeni sürüm cıkar sömürenlen banlanır banlanmayan abuse etmiş olur.

yani haklı yanlarında elbette var yane...

ben wow cu oldum bence artık wow server ı kursunlar bu uo server severler.

aslında Bronx acsa bi wow serveri güzel olur ben actım local takılıom ne zevk i var söyliyim dag tas geziom en azından zaman geçiriyorum yani.[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde
kavurucu bakışları gözümde gözümde
Sosyal ağlarda paylaş

Amentes wild genie geldiinde güzel oldu dedi herkes
Olympus çok iyi nebuladan farkı daha kaliteli olması bence . Daha çok özen var daha çok ilgi var . Olympus açıldığından beri gittikçe yükseldi 5 aydır falanda nebuladan çok iyi ..Ama şu var nebulanın brit bankacı app bapsları olympusda oyuna ilk girdiinizde nicklerden görebilirsiniz ..

Andoria iyi emek veriliyor player kalitesi de iyi ..Online staff her zmn bulabilirsiniz ve bug inanılmaz az var.

Başka iyi server bilmiyorum Exile malesef kapandı .
[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Sosyal ağlarda paylaş

Tcpip bende senin dediklerinin bir kısmına katılıyorum özelliklede wow kısmına iyi güzel uo açanlar wow açmayı denesin diyorsunda gene ultima aranacak diğer online oyunlar gibi iki gün sonra bozulacak oda... bence uo server sahipleri türkiyeye osi yi getirmeye çalışsınlar derim... ne hikmetse uo cazip geliyor bir çok konuda ultimayı bıraktım ama 3D getirilirse ultimaya tekrar geri dönerim.... diğer online oyunlarda ultimadaki gerek arkadaşlık gerek heyecan bulunmuyor bence....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diee, 24 Mayıs 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Ve amentes
genie olmasa amentesin devamıda olmazdı ama oda yaramadı hergün biri hackliyor.[signature][hline]Kimseye güvenmediğimiz dünyada güvendiğimiz kişiler arkamızdan vurdu.Ultima-Strike'ı kınıyoruz.

[Bu mesaj Neronn tarafından 26 Mayıs 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nebula'ya yani Locus - Quann oyuncularina yazik oldu + en guzel zamanlarimizi gecirdigimiz server artik yok... Umarim Locus - Quann aratmiyacak bir server orataya cikar...

+

Amentes'te kapandi suan isteseler acarlar serveri rahatlikla ama Onur ( Arion ) ve Sevket ( Admetos ) artik sikildiklarini soyledi, ugrasamiyacaklarini soylediler[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard ||

[i]Whoever wins... We lose...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 24 Mayıs 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
said:
Mandooo, 24 Mayıs 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
nebula yokkende uo vardı..nebulanın bize en büyük hediyesi britain banka önünde takılıp bi bok yapamayan uo yu anlamadan bilmeden kafelerde öğrenmiş kantırcı elemanlar olmuştur...teşekkürler nebula elveda nebula...

abim bitirmiş ya..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

Burning myriads of fire...
Love for talking of closing...
Loving deadfull and dire dire...
It's the ever haunting moon...

Sosyal ağlarda paylaş

Her şey zamanında güzeldir.

Ultimayi yaşadık, oynadık, çözdük ve artık bitiriyoruz.

Şöyle bi server arıyorum skill kasılmıyacak, amacımız sadece eski dostlarla oturup muhabbet etmek.. Ne güzel olurdu.. Herkezin toplandıgı bi server baglantı fln onemli değil amac sadece muhabbet ve zevk almak..[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm..

Hardgamer
Illusion
Sanane
Sosyal ağlarda paylaş

Bir çok başlıkta belirttim "Sanane" zamanında yazmış ve cok haklıymış bana göre haklıymış.

said:
Ultima Online:SNN Dünyası Basın Duyurusu

Bir Role-Playing oyunu olan Ultima Online; ülkemizde oyuncularımızın kendilerini ifadeleriyle "Dövüşlü Chat" halini almış, emülatörlerinin yetersizliğinden dolayı teknik olarak önüne geçilmesi mümkün olmayan hileler nedeniyle oyun deneyimi kalitesinde gözle görülür bir düşüş yaşanmıştır.

Dünyada kendi alanında bir ilk yaratan, Türkiye'de ise Sanane.com'un öncülüğü ile popüler olan Ultima Online oyunu artık dünya çapında ömrünü tüketmiş bir oyun halini almış, kendi alanındaki oyunlar ile bile yarışamamaya başlamış ve yeni gelen eklenti paketleri bile oyunun kendi üreticisinin beklentilerini karşılayacak ilgiyi görememiştir.

Her zaman Ultima Online'ın gerçek vatanı olan Origin Systems Inc. kalitesinde hizmet vermeyi hedef alan Sanane.com olarak çeşitli emülatörler ile bu kaliteye ulaşmanın mümkün olmadığını görmekteyiz. Son derece kısıtlı olan bu programlar ile yeterli ve uzun ömürlü hizmet verilemeyeceği aşikardır. Teknik olarak engellenmesi sadece oyunun kendi üreticisince mümkün olabilecek ve oldukça yaygınlaşarak ne yazik ki ülkemizdeki Ultima Online deneyiminin bir parçası haline gelmiş tespiti mümkün olmayan hileler ve emülatörlerin doğası gereği düzeltilemeyen açıklar bu görüşümüzde büyük rol oynamaktadır.

Türkiye'de Online Gaming'in öncüsü ve lideri olarak belirttiğimiz sebepler ile Ultima Online:SNN Dünyası projesini sonlandırmış bulunmaktayız.

Bizlere göre Türkiye'de Ultima Online devri kapanmıştır. Ultima Online:SNN Dünyası projemize bugüne kadar destek olan siz değerli oyuncularımız ve ekibimize şükranlarımızı sunarız.
[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm..

Hardgamer
Illusion
Sanane
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima Online uzun zamandır sevenlerini meşgul ediyor.ben Snn de başladığım ultima hayatıma FATALWAR Ultima Online Shardda devam ediyorum.Birçok Serverin patladığı teot olayında bile sanki önceden hazırlıklıymış gibi çok sağlam bir connectorle karşı koydular helal olsun.
Nebula gibi sağlam bir alt yapısı olan shardların bile zangır zangır sallandığı çoğunun kapandığı teotun fatalwarda hiç çalışmaması büyük bir başarıdır.çoğunuzun adını bile anmadığı fatalwar ultima oyun sunucusu sanırım tüm Ultima Dünyasının 1 numarası özelliğini taşıyor.Hafta sonları 300 kişiye ulaşan online player sayısı tr deki diğer shardları sollamış geçmiş. yaklaşık 2 yıldır açık olan bu Serverin başarısını *alkışlıyorum*
Ve başarılarının devamını diliyorum Azraeel ve peace abilerimin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

eski zevki vermedigi kesin.$öle bi etrafınızdakı shardlara baktıgınızda mutlaka seviyesi du$uk playerlar,hep aynı tip $eyler vs vs. artık uo nun pek ilgi cekiciligi kalmadı bana sorarsanız.ha neden hala oynuyorum belkı bır yanını daha ke$fedırım sevdası ıle yoksa bnm ıcın coktan bitti acıkcası.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

son bir kaç mesajda nebulayı aşağılayıcı noktalar gözüme çarptı...brit bankacı elemanlar dışında bir kötülüğü yoktur...bir çok sistemi onlar getirmişlerdir...o saydığınız serverlar paticikte nebula scriptleri yayınlandıktan sonra kurulmuştur(acaba neden?) hemen bir çırpıda silmeyin...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 26 Mayıs 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
teot un öyle versionları varki consolu gösteren aklınız durur connectorla da engellenemez...Dos kullanımını engellesinler ilk önce :)

Saçmalamıyalım lütfen öyle birşey olacak olsa dse teot gibi ele güne malzeme olurdu.
Teot yeni birşeyler yapana kadar öldü artık.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netzuk, 26 Mayıs 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
pyro seviye olayini ultimaya baglamak yanlış cünkü o oyunun kanında sinirlenmek asabi olmak olmak var azmi realden bu oyun yüzünden birbirine küs olanlar ki normalde toplum olarak kufur eden kişileriz çarşıda yürürken bile edilen sohbet aralarında küfürleri rahatca duyabilirsin seviyeyi ultimaya bağdaştırmak yanlış bence ultimada seviye beklemekte yanlış bence.

seviye du$uklugu derken sadece kufure degınmedım ben.davranı$ vs lerde icinde var.kufur eden bır toplumuz dıye heryerde kufur etme hakkımız oldugunu kım idda ediyor ki?real de kufur eden bir insan illa oyundada edicek vs diye bir $ey yok.ayrıca bu oyunun kanında sinirlenmek asabi olmak vs demı$sinde herhalde ben o oyunu oynamıyorum?bende hiç böyle etkileri olmuyorda ondan sordum.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

Nebulanın Kapanmasına Üzüldüm Türkiyenin Güzel Serverlarından Birisiydi Ama Malesef Kapanıyor Üzücü Bir Olay Ama Bence Ultima Online Artık Yavaş Yavaş Kendi Vadesini Doldurdu Bir Çok Online Server Çıktı Nerdeyse Artık Ultima Oynamasını Bilenler Ben Biliyorum Dienler Hazır Scplerle Ultima Serveri Açtı Ve Bunun Yanında Knight OnLine WoW Matrix Gibi Online Oyunlarda Çıkınca Herkes Yöndeğiştirdi Bu Saaten Sonrada Ultimanın Eski Günlere Döneceğini Sanmıyorum[signature][hline]Göz Yaşaların Yıkar Ruhundaki Günahları
----------------------------------------
Ölüm ben olmasamda gelecek
Hades
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 26 Mayıs 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
teot un öyle versionları varki consolu gösteren aklınız durur connectorla da engellenemez...Dos kullanımını engellesinler ilk önce :)

Findofs sisteminizde ilk önce bütün aktif pencereleri listeleyeceksiniz. Sonra bunları filtreden geçirecekseniz. Aralarındaki DOS pencerelerini kapatacaksınız. Böylece teot ( DOS da çalışıyor değil mi ? ) bismillahirrahmanirrahim diyemeden Eşhedüenla ilahe... deyip hakkın rahmetine kavuşacak. ;)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...