uncla Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 geçici bi durum bence.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Ancalagan, 27 Mayıs 2005 13:37 tarihinde demiş ki: bu olaylar olur ailemizrobot deil onlarinda sinirib ozulduup sevdiklerinden sinirlerini cıkarabilyolar evet ama bunu yaptiklarinda onlarin suratina vurursan yaptiklarii sonra adam oluolar bi dene derim Evet yaw, bir arkadaşım "Neden onlar bize sinirlendikleri zaman vurabiliyorlar da biz onlara vuramıyoruz haklıysak? Ancak hayalini kurabiliyoruz." diye bir soru sormuştu bana. Düşünmüş düşünmüş bir türlü mantıklı bir cevap verememiştim. Hepsi kültüre dayalı şeyler olmuştu... Buna doyurucu bir cevap bulmak lazım...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Arkadaş yaptıklarını onların suratına vurursan yazmış. Pardon. Yanlış okumuşum :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 28 Mayıs 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ahuauhu ders çalışmaktan olsa gerek[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Olabilir... :D Hemen bir topic açmalıyım bununla ilgili... Çok komik şeyler yapıyorum yıllardır ders çalışma konusunda.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar