Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 geçenlerde bir dersanenin afi$inde gödüm sanırım atlas tı tam hatırlamıyorumda 1 ayda öss matematigini(sayılar,geo,ana geo vs) bitiryoruz hede höde diyordu.hafta içi 5 gün sabah 9:30 dan 12:30 a kdrmı$.konuları vs ler de yazıyorduda tam bakmadım ona.Matematik temeli pek sağlam olmayan biri olarak soruorum bu 1 aylık mat kampı ne kdr yararlı olur?önceden gitmi$ varsa yazarsa sevinirim.[signature][hline]Pyro
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tahmin etmiyorum yararlı olacağını günde 3 saat mat dinleyebilcen mi? ama hic bilmiosan yapcak baska bisey yok git istersen zararı olmaz heralde ama oraya gittim diye öğleden sonra bütün günü yiceksen (benim dersane olan günlerde yaptıgım gibi) gitme :D
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 O yalan olur bence bi ayda deli gibi calısmaktansa uc dort ay daha sakin calıs cok daha iyi olur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Sinavda her seyi karistirirsin kafana öyle iki üc günde bilgi tepilirse. Hehe calisin köleler, siz math calisin ben math yandal yapayim burda o dandik ÖSS sorularinin kulu kölesi olun be : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 mat.ı hıc yapamama gıbı bır$ey söz konusu değil de ne bilim yani tam öyle mat. mantıgı oturmu$ bir temelde yoktur snrm.yazın evde kendım calı$mıcagımı bıldıgım ıcın böle bı$ı yapıp ögleden sonra uyku, ak$am ustude gezme vs olursa dıye planladıgım ıcın sordum =P (tabı arada diger derslerede bakarım ucundan hehe)[signature][hline]Pyro
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 mat benimde ihtiyacı mvar. bazı konuları süper biliyorum. bazılarını hiç bilmiyorum. dershanede etüd alıyorum anlamıyorum. matematik calısacak pati aranıyo desem yalan olmaz eheh[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 izmirdesin sanırım atlasın mat kampı çok yararlı oluyormuş ama sıkılabilirsin çok fazla soru ve bayağa kısmı kolay bizim arklar öyle dedi ama bil dersanesinin daha güzelmiş mat kampı
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Atlas matematikle kafayı bozmuş bir dershane.. Garip bişi...
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 işe yaramaz die bişi olmaz, eğer zaman ayırabilirsen git bence, sonra üstüne sen sorular çözer pekiştirirsin, ama orada ilk bi kafana kakarlar herşeyi, sonra sen çalışarak onları yerleştirirsin, ha ben bidaha bakmam dersen o zmn işe yaramaz işte..[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bil dersanesi kötu abi =) bnm sınıf ark.larım yazıldı bı kacı oraya.sınawda 270 puan cıkarıp 2. oldu dıye bzm bı ark. bıraktı orayı,cok salak dolu dıye =P atlas bnm bıldıgım ztn mat dersanesı o yuzden sordum.gitmi$ tanıdıgınız varsa brz daha bılgı gerek =)[signature][hline]Pyro Andoria
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 benim bir arkadaşım gidiyor. sorularına baktım oldukça güzel, bence yararı olur.
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bence çok iyi olabilir. mesela ben şimdi birçok konuyu tekrarlıyorum.
Öne çıkan mesajlar