Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Okul yaz 3944 e gonder Yaşasın Okulumuz kampanyasına katkıda bulunabiliriz.Boylece Dogu daki okuyamıyan ve okulu olmiyan yerlere yardımcı olabilirsiniz.[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kac kontur gidiyo cok yok bende.[signature][hline]
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hangi hat için bu uygulama ?[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yanlız okuldan önce öğretmen lazım Türkiye'ye, varolan okullarda bile öğretmen sıkıntısı çekiliyor, bir de yeni okullara öğretmen bulmak iyice zor olacak...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bir yerden başlamak lazım ama değil mi ;)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 rewendor sen at para olunca öretmen olur mrk etme[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 okulu yaptıkda oretmenı duşunuosunuz hele şu okl işini halledelım gerısınede başkA bi yolla hallederiz...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hangi hat için ve ücretlendirmesi nedir, bir bilgisi olan var mı acaba ?[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 25 mesaj veya 50 kontor olması lazım. Her mesajla 5 ytl katkıda bulunuyoruz yani.Turkcell ve Hazırkart için geçerli diye biliyorum.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper [Bu mesaj Katalanzar tarafından 28 Mayıs 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Turkcell için geçerli fakat bana öyle geliyorki doğudaki okullardan çok turkcell kazanacak.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Doğudaki okullar da kazanacaksa problem değil, ama böyle bir kampanya başlatıyorlarsa bunun yasal işlemleri de vardır muhtemelen. "Doğuya para gönderecez" diyip parayı ceplerine indiremiyorlardır.[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 heralde oledir yane cebe ınderemezler bole bı oalyı...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Showtv de bunun programıda var. Bazı ünlü kişiler direk bi okulu yenilemeyi fln üstleniyo. 50bin ytl gibi bi ücretle bi okul yenileniyo zaten. Programın hangi gün saat kaçda olduğuna bakıyım bulunca burayada yazıcam. Okullar kesinlikle yenileniyo vtrleri fln gösteriyolar ve canlı yayında yenilenen okulların açılışı vs yapılıyo.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hatta böyle buyrun[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 böyle uygulamalarda direk bi kar olmuyor arakdaşlar. şirketler büyük olduğu için direk cebe para atamıolar ama bunların üstünden başka yollarla para kazanılıo. en azından büyük bi reklam bütçesinden kurtuluolar. ayrıca 5 ytl çok fazla bi mebla deil. bence herkes bi msj atmalı[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 öyleyse 5ytl az bile 2 3 sefer göndermek gerek. şahsen yapacağım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Cok guzel bir kampanya yani 5 ytl verse kişi başı butun okullar yenilenir nerdeyse herkes okusunki sonra niye okuma duzeyi bukadar duşuk niye insanlarımız bukadar cahil demiyelim..[signature][hline]
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu programın reklamlarını izlerken içim cız etmişti. bi okulu çekiyolar ama bina harap hayvanları koysan onlar durmaz yani. öğrencinin birine soruyolar sen ne olmak istiyosun büyüyünce diye gelen cevap "Çatı tamircisi olmak istiyorum".6-10 yaş arası hangi çocuk böyle bi gelecek hayal edebilirki? tabi okulunun akan bi çatısı yoksa :/[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Evet bide yeni reklamlar var dizi oyuncularıyla yapılan yani onların yerinde biz olsak 2 kişilik sırada 4 kişi otursak 20 kişilik sınıfta 40 kişi egitim gormek, hergun okula gitmek icin km lerce yol yurumek...[signature][hline]
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 muhtarından belediye başkanına kadar seçilmek isteyen herkes cami, yol vs.. yaptıracağını vaad edior. Bursa'da eskiden oturduum mahalledeki okulda örenciler hala 3 kişilik sıralarda otururken zaten camisi olan aynı mahalleye Kocaman bi cami daha yapıldı. Tamam cami'de lazım insanlar sığmıyor vs. ama cami bahçesine karton serip namaz kılınabilio. okul bahçesine karton koyup ders yapabilirmisiniz? lafım sadece camilere değil kimse yanlış anlamasın gereksiz yere çok yapılan herşeye..[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Öne çıkan mesajlar