Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OKUL yaz 3944'e gonder

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yanlız okuldan önce öğretmen lazım Türkiye'ye, varolan okullarda bile öğretmen sıkıntısı çekiliyor, bir de yeni okullara öğretmen bulmak iyice zor olacak...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
okulu yaptıkda oretmenı duşunuosunuz hele şu okl işini halledelım gerısınede başkA bi yolla hallederiz...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
Turkcell için geçerli fakat bana öyle geliyorki doğudaki okullardan çok turkcell kazanacak.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
Showtv de bunun programıda var. Bazı ünlü kişiler direk bi okulu yenilemeyi fln üstleniyo. 50bin ytl gibi bi ücretle bi okul yenileniyo zaten. Programın hangi gün saat kaçda olduğuna bakıyım bulunca burayada yazıcam. Okullar kesinlikle yenileniyo vtrleri fln gösteriyolar ve canlı yayında yenilenen okulların açılışı vs yapılıyo.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
Owumyr of Frostwhisper
Mesaj tarihi:
böyle uygulamalarda direk bi kar olmuyor arakdaşlar. şirketler büyük olduğu için direk cebe para atamıolar ama bunların üstünden başka yollarla para kazanılıo. en azından büyük bi reklam bütçesinden kurtuluolar. ayrıca 5 ytl çok fazla bi mebla deil. bence herkes bi msj atmalı[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
Cok guzel bir kampanya yani 5 ytl verse kişi başı butun okullar yenilenir nerdeyse herkes okusunki sonra niye okuma duzeyi bukadar duşuk niye insanlarımız bukadar cahil demiyelim..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bu programın reklamlarını izlerken içim cız etmişti. bi okulu çekiyolar ama bina harap hayvanları koysan onlar durmaz yani. öğrencinin birine soruyolar sen ne olmak istiyosun büyüyünce diye gelen cevap "Çatı tamircisi olmak istiyorum".6-10 yaş arası hangi çocuk böyle bi gelecek hayal edebilirki? tabi okulunun akan bi çatısı yoksa :/[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
Owumyr of Frostwhisper
Mesaj tarihi:
Evet bide yeni reklamlar var dizi oyuncularıyla yapılan yani onların yerinde biz olsak 2 kişilik sırada 4 kişi otursak 20 kişilik sınıfta 40 kişi egitim gormek, hergun okula gitmek icin km lerce yol yurumek...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
muhtarından belediye başkanına kadar seçilmek isteyen herkes cami, yol vs.. yaptıracağını vaad edior. Bursa'da eskiden oturduum mahalledeki okulda örenciler hala 3 kişilik sıralarda otururken zaten camisi olan aynı mahalleye Kocaman bi cami daha yapıldı. Tamam cami'de lazım insanlar sığmıyor vs. ama cami bahçesine karton serip namaz kılınabilio. okul bahçesine karton koyup ders yapabilirmisiniz?

lafım sadece camilere değil kimse yanlış anlamasın gereksiz yere çok yapılan herşeye..[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
  • Yeni Oluştur...