bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 YA merak ettim niye ettim herhalde ben emule dc++ ve türevi hiçbir programı kullanmayı başaramadım diye etimm :) ben ares kullanıyorum. siz? ayrıca biri yardım edebilirmi şu emule veya dc++ kurmada. Ne yaptıysam olmuyor... pm atarsanız sevinirim.[signature][hline]tuana...
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 emule free angel kullanıyorum www.divxplanet.com dan bakabilirsin[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kızdırmak istemem ama bir iki konu aşşağıda aynı başlık var.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 harbi varmış sharing yazıyormuş :) görmedik sorry[signature][hline]tuana...
Öne çıkan mesajlar