facundo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 beyler 24 dizisi artık gosterılmıyormu cnbs de goruyorduk ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bitti o bitti...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tamemen mı bıtı yenısı yapılmaycakmı dunyada suan sesonları sonamı erdı abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 4. sezon bitti amerıkada da.Cnbce nin yayınlayıp yayınlamayacağı ise belli değil.Malum Türk ailenin terörist olarak gosterılmesı yuzunden Rtuk ten korkuyor olabılırler veya eylul ayında gosterıme baslarlar[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 enteresan ınsalah gosterırler amerıkada hangı kanal gosterıo bunu bılenıznı varmı bızım almamız mumkunmu bıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 amerikada Fox yayınlıyor 24 ü. ben de cok umutsuzum cnbc e nin sezon 4ü gösterecegini hiç sanmıyorum. sezon 1 ve 2 nin dvdleri satılıyor. 3 ve 4 te çıkar yakında ya da cıkmıstır. o sekilde seyredebilirsin veya p2p programlarıyla indirebilirsin[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abı ındırmeye ındırısınde televizyonda bı sıstemle ızlemek daha bı zevk verıcı her tafta aynı saat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 süper bi fikrim var haftada bir bölüm indir ve pazar aksamları saat 10 da seyret:-) tamam vurma şaka yaptım :-p *kaçar*[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Su an elimde her bir sezonun her bir bolumu var. Eger ankaradaysan seninle paylasabilirim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 kıbrıstayım ben :D seson 1 ı gosterdımı cnbs veya 2 ı ben onları gormedım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gösterdi onlarda var da nası yapıcaz?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben istanbuldayım. benimle paylaşmaz mısın :) divx mi bu arada ?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi ben gec başladım bu işe ya seson 3 den ben umut edıyordum seson 1 den gostersın bende seson 1 var neten cekdım ama tv dekı kdar kalıtelı dıl tabı sendekıler dvd mı ben bunların dvd sını hepsiburda .com dan almayı dusunuom aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Evet divx bende 1. sezonun tamamı var 4. sezonunkide tam abimde 2. sezon tam 3. sezonda tamdı herhalde diye hatırlıyorum istanbula gelip gidiyorum çok arkadaş var nettende :) bir gün geldiğimde görüşürüz veririm sana[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bende 4. sezonun tamamı hdtv çekimi olarak mevcut. Bilgi:Ses ve goruntude kalitesi olarak hdtv, dvd ye fark atacak sevıyede.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mephinx nerden endırdın onları banada solermısın ? emule veya dc tarzı bı yerden mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi fox u ızlemek mumkun deıl mı yaw amrıkadan başka bı yerde bole olmuo kı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 torrent çok yararlı bir icat :) gerçi btefnet kapandı ama çeşitli sitelerden ındırılebılır.Onemle soyluyorum hdtv gordugunuz yere atlayın super goruntu ve ses kalıtesı var. CBS, Fox benım bıldıgım yayın yapan kanallar[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... [Bu mesaj Mephinx tarafından 26 Mayıs 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abı bende download edmıo kı bit teront oldu gıbı upload verıoz bende 128/128 var 16 kb cekıo adam lar upload bız beklıoz mal gıbı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Mephinx, 26 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: bende 4. sezonun tamamı hdtv çekimi olarak mevcut. Bilgi:Ses ve goruntude kalitesi olarak hdtv, dvd ye fark atacak sevıyede. Evet eger HDTV yayını olarak HDTV destekleyen TV de seyredersen dediğin dogru ama Divx olarak seyrettiğinde maalesef DVD kadar bile kalite olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ehe vallahi süper olur yani :) ne diim sagol[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 24 güzel dizi ya :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi guzel guzel olmasına :D bız ızleyemıos suan D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ulan :D bi adres ver kargoyla yollayım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 valla veırım yolıcaksan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar