Escobar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Cuma gününden beri 10 dakkada bir lag spikelar geliyor gene eskisi gibi aynı durumda olan varmı?[signature][hline]Pearce Escobar a.k.a Vevina a.k.a Levia Blodwen a.k.a Mavi ....................Revenge is a dish best served cold.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 aynen. + felaket derecede disconnect oluyorum, az önce 5 dk içinde 2 kere dc olunca kapattım oyunu. modemi resetledim şimdi, umarım bir nebze düzelir, fakat aynı sorun arkadaşlarımda da var. ama yabancılarda yok böyle bir sorun, çünkü her dc olduktan sonra "you are dead" yazısını görüyorum :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bugün sabah başladı. 5dkda bir net gidiyor, lag aşırı, bravo Telekom yine kabloyu kopardı heralde.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bir gariplik var bugün.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 by Alexi_Septimus[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kabloda sorun yokh en azindan ben de sabit 220 ping dusmeden oynuorum[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu arada dün biraz spike girer igbi oldu ama sorun yok, 170 pingle oynuyorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 dc günü oldu 3 saat içinde 7-8 kere oldu. Kim bilir nerde ne hata war ve bunu kim ne zmn farkedecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Oyun çok sevimsiz oldu cidden böyle bişe olamaz ya wow başından beri bir haftasonu düzgün oynayamadım bi telekom bi blizzard[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Lag kesinlikle Telekoma Bağlı değil bu sefer. raid yapıyorduk 2 holandalı 1 İngliz 3 İspanyol 4 dümüzde lag spikelar gidip geliyordu. Ben 3 kere düştüm hollandalı 2 kere düştü vs gibi yani genel bir arıza söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar