Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Fistan, 27 Mayıs 2005 20:39 tarihinde demiş ki: beyin gücü insanın kendine yakışanı giymesidir... evvett. işte beklediğim cevap :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
h1v Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Siz bana inanmıyosunuz ama kayısıya odaklanarak birçok şeyi yapabilirsiniz.Malatyaya gittiğimde öğrenmiştim ben bunu.Kötü güçlerin elinde kayısı çok büyük bir kaosa neden olabilir.İlk zamanlar bende kayısıyı kullanamıyordum. kayısı patlıyo, dayanamıyosun yiyosun falan filan.. Beyin gücünü kullanmanın anahtarı kayısıdır.Öyle dalga geçer gibi kayısı nerden çıktı demeyin senelerdir uğraşan insanlar var. [Bu mesaj Reginald_Arvizu tarafından 27 Mayıs 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Fistan, 27 Mayıs 2005 20:39 tarihinde demiş ki: beyin gücü insanın kendine yakışanı giymesidir... Hayııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 iyi tamam garbage'e çevirdik iyice... lol[signature][hline]Beş Hececiler
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Eshevar, 27 Mayıs 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Sınır Ötesi Yayınları'nın Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri adlı kitabı. Telepati, telekinezi(yanlış yazdım?), durugörü, astral seyahat, levitasyon(şu nesneleri hareket ettirme hedesi).. Bunları oldukça insancıl bir şekilde açıklayarak anlatarak pratik yöntemleri gösteriyor. Denedim oldu mu? Çok uğraş istiyorlar üşendim. Ama kitaptaki gevşeme ve meditasyon teknikleri oldukça yararlı. O kitap bende de var.Yazdıkları iyi hoş güzel ama pratiğe bugüne kadar dökülebilmiş mi çok merak ediyorum
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 beyin gücü dedinizmi yuri'den üstünü yoktur.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Sende RA'2 oynamaya gelmiyon.[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Maedhros_Laorx, 27 Mayıs 2005 23:00 tarihinde demiş ki: beyin gücü dedinizmi yuri'den üstünü yoktur. yuri sux. kane rulz.
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ben inanırım böle şeylere.Tam olarak telekinezi deil ama böyle mesela birine uzun süre sinirli sinirli baktığımda baktığım kişinin ya başına bi olay gelio(basit de olsa bi olay) ya da bi süre sonra ürpermeye başlıo(yoksa çokmu korkunç bakıorum:P) Negatif enerji olayları filandır heralde.Neyse ben bi koşu deniyim kaşık yamultma olayını "Kaşık aslında yok, Kaşık aslında yok, Kaşık aslında yok..." Cık olmuo.Neyse olur bigün:P[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet ya bakışlarını hissetme gerçekten var birçok zaman başımıza gelir zaten ilginç ya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bakışlar hissedilebilir gayet, evet.[signature][hline]g3nk.
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesela şuan ben bu yazıyı yazarken sizin benim ekrana baktıgımı hissetmeniz gibi..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet ya en hayret ettiğim şeylerden biridir.Mesela oturuyorum birden refleks gibi arkaya dönmem gerekir.Bi dönerim biri direkt olarak bana bakıyo. Nası algıladığımı bilmiyorum sadece dönüyorum. Aynısı banada olur.Ben birine baktıktan 2 saniye sonra hemen döner.Tuhaf bişiy.[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İman Gücü nün yanında Beyin Gücü hiç bir şeydir ...[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: RedallHoor, 28 Mayıs 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Mesela şuan ben bu yazıyı yazarken sizin benim ekrana baktıgımı hissetmeniz gibi.. O kütleden.[signature][hline]g3nk.
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: screamer, 28 Mayıs 2005 00:24 tarihinde demiş ki: İman Gücü nün yanında Beyin Gücü hiç bir şeydir ... oda bir güçtür ama darkside daha güçlüdür :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İman Power +999999 defans[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yanliz cidden Menkalinanin da dedigi gibi odaklanarak bi sürü sey olabiliyo :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 olayı iman gücü şeysine taşıdınız bakıyorumda.. :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tabi tabi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: sheref, 28 Mayıs 2005 01:45 tarihinde demiş ki: olayı iman gücü şeysine taşıdınız bakıyorumda.. :lol: cidden ama oda bir güc... ölmicene inaniyosun bölece korkusuz oluyosun belki senin korkusuzlugunun yarattigi elektronalr karsi taraftakini carpiyo ve o korkmaya basliyo senin korkusuzlugundan baknz :Kurtulus savasi :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 e tabi makara olarak verdiysen bu örneği oke ama citti söylediysen kurtuluş savaşında kaç türk öldü bilmiyorsun demektir, makara olarak sölüyorsan bence iman gücüne bi zamanki Apachilerin Angle saxonlara nasıl saldırdığına örnek vermek lazım. (bkz: Otu çekip yapılan savaşlar serisi yıl 1500bilmem kaç)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Tabiki makara :-) ciddi olarak söylicek yasi gectim :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Televizyonda bakışlarıyla bardağı kıran bi adam gostermişlerdi. Ama program 1 saat falan sürdü. adam bi saat boyunca konsantre oldu kızardı mızardı sonra bardak oynamaya başladı kırılıverdi. TRT de izledim herhalde tam hatırlamıorum.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kafasıyla kırdı o herif bardagı ben gördüm.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Öne çıkan mesajlar