octopus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya bi kafa atarım al beyin gücü ( birisi yapmış olabilir espriyi hepsini okumadım :P ) şaka bi yana böle bişi olsa çok gaz olur, türkler direk "kaşık yok abi bak yamuluo eki eki" die başlar[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben bu olayı yazı tura atarken odaklanırsam yapabılıyorum daha kımseye kaybetmedım yazı turada :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
armra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evrende 4 tane kuvvet vardır. 1- zayıf nükleer 2- kuvvetli nükleer 3- yer çekimi (gravitasyon) 4- magnetik kuvvet çok ciddiyim aksini ispat eden direkt nobel alır. şimdi bir de beyin gücü mü varmış yani peh.[signature][hline]
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Sınır Ötesi Yayınları'nın Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri adlı kitabı. Telepati, telekinezi(yanlış yazdım?), durugörü, astral seyahat, levitasyon(şu nesneleri hareket ettirme hedesi).. Bunları oldukça insancıl bir şekilde açıklayarak anlatarak pratik yöntemleri gösteriyor. Denedim oldu mu? Çok uğraş istiyorlar üşendim. Ama kitaptaki gevşeme ve meditasyon teknikleri oldukça yararlı.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Korax, 27 Mayıs 2005 20:42 tarihinde demiş ki: bone OHA,yani biraz sansür koysaydın,bu forumu bayanlarda geziyor. :hmm: pardon neye sansür koyacaktım onu anlamadım? herkes deminden beri aynı şeyi açık açık yazmış, ben mi tek bir quote'a sansür koymam gerekiyordu? said: Wispy, 27 Mayıs 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Tüm hastalıklar psikoloji kökenli olmadığı için demişsin. Haklısın fakat kanser de psikoloji kökenli değil hatırlatayım dediğim gibi olay hakkında detaylı bilgim olmadığı için kesin birşey söylemek güç. ancak kanser dediğimiz kontrolsüz hücre bölünmesi demek değil mi? buna onun psikolojik hastalığı neden olamaz mı? sıkıntıdan cilt bozuklukları olabiliyor, bu tarz birşey olabilir gene. benim demek istediğim, rpg oynarmış gibi sırf düşünce gücüyle kendini iyileştiremeyeceğin. yoksa adamlar bıraksın ilacı tedaviyi, düşünce gücüne, telekinesis'e abansınlar bir güzel.
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: armra, 27 Mayıs 2005 21:07 tarihinde demiş ki: evrende 4 tane kuvvet vardır. 1- zayıf nükleer 2- kuvvetli nükleer 3- yer çekimi (gravitasyon) 4- magnetik kuvvet çok ciddiyim aksini ispat eden direkt nobel alır. şimdi bir de beyin gücü mü varmış yani peh. ben beynin yaydığı dalgaları kanıtlanmış olarak biliyorum? Hatta magnetik dalgaya giriyordu sanırım. Emin değilim.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Apache, 27 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: konunun hepsini okumadımda o kaşık işi yalan çıktı.kaşığın içindeki bir maddeyi eline aldığında elinin ısısından hemen etkilendiği için sağa sola doğru yavaşça eriyor millette gözüyle beyniyle yaptığını sanıyor. aslında tüm paranormal olayların yalan olma ihtimalide var,vardır bir açıklamaları =) yazını okuyunca Ulus- Gençlik Parkındaki para kazanma oyunları aklıma geldi :D[signature][hline]Deli333
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Bonecrusher, 27 Mayıs 2005 15:15 tarihinde demiş ki: mutlaka birinin bir arkadaşı telekinesisle obje oynatıyordur, mutlaka birinin bir arkadaşı büyü yapıyordur felan. misal tıkınız[signature][hline]Beş Hececiler
h1v Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Beyin gücü falan hikaye.Yeterli kayısınız varsa herşeyi yaparsınız.Kayısıya inanın, kayısının gücüne inanın.May the kayısı be with you. [spo1=Kayısının Gücü][/spo] Bana bunu malatyalı bi arkadaşım öğretti.
h1v Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kayısı deyip geçme, Kayısıya bi saygın olsun.
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yalan abi yalan...ne beyin gücü felan...ama bildiğim bir şey var...bir insan aklından bir şarkıyı geçirirken bir anda yakından birinin o şarkıyı söylemesi açıklanamıyor...bunu kontrolsüz beyin dalgasımı ne diye adlandırmışlarmıydı neydi faso fiso...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 o tür olaylar benim çok başıma gelir.şans herhalde :) mesela birden aklıma uzun süredir dinlemediğim bi şarkının aklımda kalan sözleri tkaılır onları mırıldanırım.hmen ardından bi yerde çalmaya başladığını duyarım.deişik bi olayıdr[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 27 Mayıs 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bir de şey var, winamp'ın shuffle'da sürekli hoşunuza giden parçalar çalması gibi. ya da birbiriyle uyumlu şarkılar...
h1v Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 O shuffle olayı istediğini yaptırmak değilde, olacağı görmek bence?
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bu arada hatırlayan biri var mı çok merak ettim. Bir ya da bir kaç sene önce, Rusya'da kızın biri çıktı, kızın gözler röntgen ışınları etkisinde, kimin neresinde kırık neresinde çatlak, neresinde arıza varsa hede diye söylüyor, fakat bu özelliğini kullandıktan sonra da dehşet yoruluyordu. Bu da beyin gücüyle alakalıdır herhalde[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
h1v Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Demekki en çok ruslar kolpalıyo burdan bunu anlıyoruz:) Kayısının gücü o kayısı
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kayısıya bi anlam verememe rağmen aklıma kötü şeyler gelmiyo değil :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin)
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bir adam vardı adama ''mind machine'' mi ne diyorlardı..hiç bir şeyi unutmuyodu vs. beyninin yapısı fiziki olarak felan bizimkinden çok farklıydı hmm o da bir yerde bu konuyla alakalı ama tam olarak adamı hatırlayamadım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
h1v Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kayısı gücü motoru bozacak kadar güçlüdür =) Tabi herşeyin fazlası zarar
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 negzel doğru düzgün bir konu da tartışalımayor :( kayısı nerden çıktı şimdi durup dururken.. heh :)
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yeryüzündeki herşey elektirik dalgalarından oluştuğuna göre ve beyinde elektirik dalgalarının birbiriyle olan etkileşimlerine dayalı bi organizmaysa yeteri kadar elektirik dalgası üretebilen bir beynimiz olana kadar evrimleştiğimizde dier şeylrin dalgalarıyla oynayabiliriz die düşünüyorum. ama işte düz mantık bu.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Bonecrusher, 27 Mayıs 2005 20:37 tarihinde demiş ki: of tamam herkes beyin gücüyle cinsel organını ilişkilendirebiliyor. burası cinsel organı değildi hatırlatırım bone :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bilinç altından gelen bir mesajdı o :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 beynimin gücü ... gücü![signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dorudur wardır bilinir :rock:[signature][hline]and thee buzzerr
Öne çıkan mesajlar