Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyin Gücü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şaka bi tarafa ... harbiden olabilicek şeyler bunlar en iyi örnekleride budah rahipleri... ama tabi bunun için adamlar resmen bütün hayatlarını harcıyolar... ancalaganın dedigi gibi beyin keşfedilmesi gereken bbi organ zaten malesef bizler beynimizin cok az bi bölümünü kullanıyoruz...[signature][hline]70's 80' Glam Rock...
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 27 Mayıs 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
MEsela uzaktan kumanda yokken bakış gücü ile kanalı değiştiriyorum.

Eşime bi bakış hemen ust kanala geçiyor.

lLLLLLLLLLooooooooooLLLLL :-)[signature][hline]70's 80' Glam Rock...
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 27 Mayıs 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
sarhoş olduğum için hatırlamıyorum :)

Olm sen hala ölmedinmi =)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
insight, 27 Mayıs 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 27 Mayıs 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
sarhoş olduğum için hatırlamıyorum :)

Olm sen hala ölmedinmi =)

öldüm de günahlarımla sevaplarım eşit diye geri gönderdiler :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik

[Bu mesaj sheref tarafından 27 Mayıs 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
=)) :lol: bende seni kaldırdık die hatırlıodum o nedenle sordum :)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
ya yok beyinimizn %3ünü 5ini kullanıyoz diyolar ya anlayamıyorum, kim ölçüyor nasıl ölçüyor nereden biliyor.Kullanılabilir kısmı mı o kadar yoksa?
Mesaj tarihi:
En son Nasaya telekinetik(beyın gucu ile maddelerı fiziksel oalrak etkileme vs.) gücü olan bir çocuk alınmış die duyum gelmişti ama dogurulugu tartışılır zaten herşeyın kanıtı olmaz ama bılınır...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
abi bariz be bu bişey olsa Kur'an da yazardı.açık açık cin bu ne telekinesis i.sen alcan kadar eğitimi al ne yaparsan yap bin yıl uğraş ne kadar uğraş oynatamazsın.şöle ayin falan yapıp etrafına cin toplican bırakmazlarda koruyucu sure okumadan.öle öle sen yapmaya çalışırsın onlar kaldırır.bunlar hep psikoloji olayı.psikolojin bozulur,cin min olur sen kaldırdım zannedersin.ve yahut onlar kaldırır

bunlar hep dini meseleler bilimi dinle karıştırmayın.ben bilimi saçma buluyorum,çarpılcaklar.(örneğin:insan maymundan türemiştir bir hayvandır)gerizekalı darvin teorisi.kutsal kitaplarda yazan şeye inanmayıp,maymundan türeme bilmemne.bize hala biyolojide bunu diyen oluyo hayret ya.

dünyadaki bütün biim adamlarını topla hepsi cinsiz psikolojisi düzgün olan.ölene kadar uğraşsınlar beyniyle leblebiyi bile kaldırmazlar,bundanda %bir milyon eminim.[signature][hline]Lorrotar
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 27 Mayıs 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
Ya o uçan rahipleri hep duyarız da bir tane bile kayıtlı olan videosu yokmu bunların .
hep eskiden mi uçarlarmış?
Şimdiki rahipler boş mu?
İnanç mı zayıfladı?
Yoksa birileri zayıf beyinleri etkilemek için uyduruyor mu?
Havada uçan rahip denizi 2ye yaramaz mı?

videosu olsu bu seferde montaj ,film hilesi derim ben valla :)
onumde ucsalar , seffaf ipleri ararim.cok mu supheciyim nedir
Mesaj tarihi:
gece yatagımda kitap falan okurken odanın ışıgını kapatmaya çalışıyorum düğmeye bakarak yoğunlaşıyorum ama fayda etmiyor mecbur kalkıp söndürüp uyumak zorunda kalıyorum :/[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
said:
Lorrotar, 27 Mayıs 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
(örneğin:insan maymundan türemiştir bir hayvandır)gerizekalı darvin teorisi.kutsal kitaplarda yazan şeye inanmayıp,maymundan türeme bilmemne.bize hala biyolojide bunu diyen oluyo hayret ya.

Yav ben bu sözleri bir yerden hatırlıyorum yoksa...yoksa...hehe[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...