Menkalinan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şaka bi tarafa ... harbiden olabilicek şeyler bunlar en iyi örnekleride budah rahipleri... ama tabi bunun için adamlar resmen bütün hayatlarını harcıyolar... ancalaganın dedigi gibi beyin keşfedilmesi gereken bbi organ zaten malesef bizler beynimizin cok az bi bölümünü kullanıyoruz...[signature][hline]70's 80' Glam Rock...
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben bazı gecelerde hepsini kullanıyorum sanırım, ama genelde sarhoş olduğum için hatırlamıyorum :) yada eve bilim adamları ile dönüyorum abuk subuk icatlar buluyorum sabah evde mesela geçen gün 2 yıldır aradığım müzik setinin kumandasını buldum... :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Menkalinan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Absolut, 27 Mayıs 2005 15:06 tarihinde demiş ki: MEsela uzaktan kumanda yokken bakış gücü ile kanalı değiştiriyorum. Eşime bi bakış hemen ust kanala geçiyor. lLLLLLLLLLooooooooooLLLLL :-)[signature][hline]70's 80' Glam Rock...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Buda Rahiplerini duydum. Adamlar uçarak havada duruyorlarmış.[signature][hline]Deli333
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: sheref, 27 Mayıs 2005 16:05 tarihinde demiş ki: sarhoş olduğum için hatırlamıyorum :) Olm sen hala ölmedinmi =)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected]
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: insight, 27 Mayıs 2005 16:16 tarihinde demiş ki: said: sheref, 27 Mayıs 2005 16:05 tarihinde demiş ki: sarhoş olduğum için hatırlamıyorum :) Olm sen hala ölmedinmi =) öldüm de günahlarımla sevaplarım eşit diye geri gönderdiler :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik [Bu mesaj sheref tarafından 27 Mayıs 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 =)) :lol: bende seni kaldırdık die hatırlıodum o nedenle sordum :)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected]
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya o uçan rahipleri hep duyarız da bir tane bile kayıtlı olan videosu yokmu bunların . hep eskiden mi uçarlarmış? Şimdiki rahipler boş mu? İnanç mı zayıfladı? Yoksa birileri zayıf beyinleri etkilemek için uyduruyor mu? Havada uçan rahip denizi 2ye yaramaz mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bunnar ne vurucu sorulardır rabbim okuyamadan kalpten gider millet yaw :)[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
h1v Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya yok beyinimizn %3ünü 5ini kullanıyoz diyolar ya anlayamıyorum, kim ölçüyor nasıl ölçüyor nereden biliyor.Kullanılabilir kısmı mı o kadar yoksa?
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 o adamlar uçmuyorlar bunlar efsane o adamlar yoğun konsantasyon sonrasnda bacak kaslarının ani bir reaksyonu ile bacakları o meditasyon konumunda iken yukarıya doğru zıplarlar meditasyonun sonunda. olay o yani..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 En son Nasaya telekinetik(beyın gucu ile maddelerı fiziksel oalrak etkileme vs.) gücü olan bir çocuk alınmış die duyum gelmişti ama dogurulugu tartışılır zaten herşeyın kanıtı olmaz ama bılınır...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 napcakmıs nasa uzaya mı götürcek çocuğu :d[signature][hline]Deli333
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Insan inandigi sürece her seyi yapabilir ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bir de "Sınırlarını bilmek lazım" diye bir laf var =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bılmıorum napıcaklar ama bişi bulurlar:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi bariz be bu bişey olsa Kur'an da yazardı.açık açık cin bu ne telekinesis i.sen alcan kadar eğitimi al ne yaparsan yap bin yıl uğraş ne kadar uğraş oynatamazsın.şöle ayin falan yapıp etrafına cin toplican bırakmazlarda koruyucu sure okumadan.öle öle sen yapmaya çalışırsın onlar kaldırır.bunlar hep psikoloji olayı.psikolojin bozulur,cin min olur sen kaldırdım zannedersin.ve yahut onlar kaldırır bunlar hep dini meseleler bilimi dinle karıştırmayın.ben bilimi saçma buluyorum,çarpılcaklar.(örneğin:insan maymundan türemiştir bir hayvandır)gerizekalı darvin teorisi.kutsal kitaplarda yazan şeye inanmayıp,maymundan türeme bilmemne.bize hala biyolojide bunu diyen oluyo hayret ya. dünyadaki bütün biim adamlarını topla hepsi cinsiz psikolojisi düzgün olan.ölene kadar uğraşsınlar beyniyle leblebiyi bile kaldırmazlar,bundanda %bir milyon eminim.[signature][hline]Lorrotar
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 pff yıne dıne soktunuz ya konuyu helal ya..[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bi de osman beyin gücü var o daha iyi[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ahahahhaha[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Absolut, 27 Mayıs 2005 16:29 tarihinde demiş ki: Ya o uçan rahipleri hep duyarız da bir tane bile kayıtlı olan videosu yokmu bunların . hep eskiden mi uçarlarmış? Şimdiki rahipler boş mu? İnanç mı zayıfladı? Yoksa birileri zayıf beyinleri etkilemek için uyduruyor mu? Havada uçan rahip denizi 2ye yaramaz mı? videosu olsu bu seferde montaj ,film hilesi derim ben valla :) onumde ucsalar , seffaf ipleri ararim.cok mu supheciyim nedir
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 gece yatagımda kitap falan okurken odanın ışıgını kapatmaya çalışıyorum düğmeye bakarak yoğunlaşıyorum ama fayda etmiyor mecbur kalkıp söndürüp uyumak zorunda kalıyorum :/[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Lorrotar, 27 Mayıs 2005 17:58 tarihinde demiş ki: (örneğin:insan maymundan türemiştir bir hayvandır)gerizekalı darvin teorisi.kutsal kitaplarda yazan şeye inanmayıp,maymundan türeme bilmemne.bize hala biyolojide bunu diyen oluyo hayret ya. Yav ben bu sözleri bir yerden hatırlıyorum yoksa...yoksa...hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Ancalagan, 27 Mayıs 2005 15:02 tarihinde demiş ki: cidden baksılariyla kasıklari eritenleri gördüm cidden mi?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sonra bu efsanaler nasıl oluyo diyoruz eğen yerine eriten yazmak sadece bir başlangıç olsa gerek[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar