Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MC Raid [ Takım hazırlayalım. ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arakadaşlar.MC'ye gelebilecek lvl 60 charlar aranıyor.

28 Mayıs 2005 Tarihi İçerisinde.

Saat : 01:00'ı gösterdigi vakit Raid başlayacaktır.

Raid'e katılmak isteyenler.Buradan Nicklerini , Classlarını yazmaları yeterli.Oyun içinde ulaşmaya çalışırız.

Server : BL ve Ally tarafında gerçekleşecek

Organizatör = Hakeren LVL 60 Mage[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 27 Mayıs 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Guildlerini satmis olur ama bu adamlar yani, yoksa guild run a katilamazlar 1 hafta boyunca[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
Belkı ısteselerde satamazlar herhangı bır mc raıd ıne kayıtlı ıseler zaten gıremezler ıcerıye kayıtlı oldukları raıd ınstance sıne atar onları..[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter
Mesaj tarihi:
Ya bu save olayı olmasa güzel olur hep tanıdıklarla oynamak ama dediğim gibi saved olayı bozuyor işi.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
geleyim de LEEEEROYYYY diye bağırıp ninja yaparım
mauh jk

bence tanımadığınız adamları mc raid'ine almayın.[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
yanlız bizim ihtiyacımız Olan sadece 10 kişi onuda oyun içerisinde çok rahat bulabilirdik fakat ben patiden belki arkadaşlar gelir diye burayı tercih ettim yoksa tabiki öle herkez ile mc'ye gidemiyeceğimiz belli birşey.Bu sıkıntılı ve uzun yolculuğa patiler dayanabilir diye düşündüm.:) gerçi yarına kadar biz fire vermeyizde .. inşallah söz verenlerde gelirler.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
Toplama adamla mc olmaz benden tavsiye...[signature][hline]Pearce Escobar a.k.a Vevina a.k.a Levia Blodwen a.k.a Mavi
....................Revenge is a dish best served cold....................
  • Yeni Oluştur...