BlackHawk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaşlar selam ben bi set yaptım ve bu sete tag verdim bu set varken başka bi armor , pelerin , kalkan , vs kullanılmamasını nasıl ayarlayabilirim? Bir de bu seti giyince üzerindeki herşeyi çıkartmasını istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaşlar giyince üstündekileri çıakrtmasını hallettim fakat hala diğer sorunum devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 [/code] on=@equip //altına bunları eklersin duser ustundekiler findlayer(1).unequip findlayer(2).unequip findlayer(3).unequip findlayer(4).unequip findlayer(5).unequip findlayer(6).unequip findlayer(7).unequip findlayer(8).unequip findlayer(10).unequip findlayer(12).unequip findlayer(13).unequip findlayer(14).unequip findlayer(17).unequip findlayer(18).unequip findlayer(19).unequip findlayer(20).unequip findlayer(22).unequip findlayer(23).unequip findlayer(24).unequip [/code][signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 [/code] @equip src.events +e_hodo @unequip src.events -e_hodo [events e_hodo] [/code] giymesini istemediklerine ise [/code] @equip if () src.sysmessage su anda bunu kullanamazsiniz. return 1 [/code] kullanabilirsin.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Armi saolasın. Kaan sende eğer zahmet olmazsa biraz daha açıklayıcı yazabilirmisin biraz acemiyimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yaptığın armoru giyince yani equip edince tag veriyorsan yani said: on=@equip src.tag.giydimbunu 1 yapıyorsan ardından bunun üstüne diyelim robe giymesini istemiyorsan robe'nin scriptini bulup equip altına check ettireceksin yani; said: if ( == 1) unequip endif ekleyeceksin. tabi o özel seti çıkartırken verdiğin tagı yani src.tag.giydimbunu kaldırman gerekiyor. onuda said: on=@unequip src.tag.giydimbunu yaparak iptal edebilirsin. umarım istediğin budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 [itemdef i_armor] id i_robe //setin adı ne ise yazarsın name Baska set giyme ON=@create color 0bb7 ON=@dclick findlayer(1).unequip findlayer(2).unequip findlayer(3).unequip findlayer(4).unequip findlayer(5).unequip findlayer(6).unequip findlayer(7).unequip findlayer(8).unequip findlayer(10).unequip findlayer(12).unequip findlayer(13).unequip findlayer(14).unequip findlayer(17).unequip findlayer(18).unequip findlayer(19).unequip findlayer(20).unequip findlayer(22).unequip findlayer(23).unequip findlayer(24).unequip timer 2 src.events +e_giyme ON=@timer cont.findid.i_armor.equip ON=@unequip src.events -e_giyme [events e_giyme] On=@ItemEquip src.olumsuz Uzerinizde Armor Robe varken baska bir sey giyemezsiniz return 1[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Manhattan ben bunu tüm hepsi için yapmak istiyorum yani düz robe , cloak , kalkanlar vs tek tek hepsinin altına eklememmi gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaşlar yaptım ama olmadı giyemezsiniz diyor genede giyiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hmm biryerlere return 1 yazmayı unutmuşsun demektir bu.[signature][hline]Tr-Game - Everything About Games Zenith - RCA Sistem Enlil - Sosaria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Arkadaşlar çok saolun hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: manhattan, 26 Mayıs 2005 22:19 tarihinde demiş ki: on=@unequip src.tag.giydimbunu Demişsin ama unequip de src calismaz cont islemi gordurcek yani cont.tag.giydimbunu olucak :D[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: GM_galadniel, 26 Mayıs 2005 22:20 tarihinde demiş ki: src.olumsuz Uzerinizde Armor Robe varken baska bir sey giyemezsiniz return 1 LoL src den sonra mesajmı yazılır src.sysmessage yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: WJD_Sexy, 27 Mayıs 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Demişsin ama unequip de src calismaz cont islemi gordurcek yani cont.tag.giydimbunu olucak :D çalışır istersen dene bakalım. cont çantandaki itemler için geçerli equip edilmiş item için src geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Cont cantaya verilen item için geçerli degilmi ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
humanoid_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: _Armi_, 27 Mayıs 2005 16:20 tarihinde demiş ki: said: GM_galadniel, 26 Mayıs 2005 22:20 tarihinde demiş ki: src.olumsuz Uzerinizde Armor Robe varken baska bir sey giyemezsiniz return 1 LoL src den sonra mesajmı yazılır src.sysmessage yaz :D mesaj yazmamıs ki kendine mesaj fonksiyonu olusturmus onu kullaniyor dikkat edersen anlarsin. [function olumsuz] src.sysmessage @085 burdada bunun gibi yaptigi fonksiyonu kullanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: _Armi_, 27 Mayıs 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Cont cantaya verilen item için geçerli degilmi ? hayır cont o eşyanın bulunduğu containerla alakalı, memory itemlar için bile, üstündeki eşyaların da, çantandakilerin de containerı sensindir :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: humanoid_, 27 Mayıs 2005 16:49 tarihinde demiş ki: said: _Armi_, 27 Mayıs 2005 16:20 tarihinde demiş ki: said: GM_galadniel, 26 Mayıs 2005 22:20 tarihinde demiş ki: src.olumsuz Uzerinizde Armor Robe varken baska bir sey giyemezsiniz return 1 LoL src den sonra mesajmı yazılır src.sysmessage yaz :D mesaj yazmamıs ki kendine mesaj fonksiyonu olusturmus onu kullaniyor dikkat edersen anlarsin. [function olumsuz] src.sysmessage @085 burdada bunun gibi yaptigi fonksiyonu kullanmis. Ehueheu hiç dusunmedim orda olumsuz yazınca hani olumsuz bir cumle yazıyoruz ya oraya :D ilginç geldi[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar