Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Merhaba arkadaşlar, bence rogue hakkında açtığım bu konuya çoğunlukla rogue olmak isteyenler yazdığı için size herkes rogue olmak istiyor izlenimi verdi. Benim oyunu oynayan arkadaşımlarımın hepsi shaman ve mage arasında gidip geliyor. Bloodscalp'in yazdığı internet sayfasındaki istatistiklerde herkesinde rogue olmadığını ispatlıyor ama shaman olunmaması da beni hayrete düşürdü çünkü adamlarda her haltları var(.kill hariç). Rogue hangi race uygun sorusuna horde için undead, troll ve alliance için nightelf, human ve gnome derim ama yine de ne olursanız olun çok önemli değişiklikler olmuyor sadece %1'lik bir etkisi var race özelliklerinin, mesela night elf olursanız +%1 dodge şansınız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Stealth iken rakibin sizi görmesi zor ama eğer sizden minimum 3-4 lvl üstünüzdeki playerların sizi görme ihtimali var(karşınızdaki rogue veya npc ise daha yüksek bu ihtimal). Ama bu görme olarak bahsettiğim görüntünüzün gidip gelmesi. Şayet mod ve camo talentlarını full 5 yaparsanız sizi kimse göremez ama yinede olayı riske atmayıp adamın karşısına geçip gözünün içine bakmaya kalkmayın, belli de olmaz. Npc'ler içinse önlerinden geçmezseniz veya geçseniz bile size döndüğü anda hareket ederseniz sizi farketmiyorlar. Poison yapma yeteneğinizi lvl 20'de bir quest tamamlayarak öğreniyorsunuz. Başkasının silahına poison süremiyorsunuz sadece kendinize. Belki auction'dan poison alıp düşük lvl'larda silaha sürebiliyor olabilirsiniz ama pek emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 nicholas bence herkesin hevesi war simdi rogue olup pvp de paso kill spam yapacagani saniyor herkes videolardan vs ama ilerde wow un solo pk oyunu olmadigini goreceğiz hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bloodscalp merhaba, open betanın son günü kimse lvl kasmadı herkes grup savaşlarının tadına bakmak istedi. Server pvp 9'da 50'ye yakın horde nightelf şehri basmaya gittik. Alliance'ların şehirleri küçük ve bir yerde toplanmaları ve savunmaları daha kolay gözüküyor. Karşımızda toplanmış 100'ün üzerinde alliance bulduk. Yapılacak en iyi şey yavaştan geri çekilmekti. O esnada stealth olup gidip rakibin en arasındaki mage i kesmek aptallık olurdu, çünkü ölmek kaçınılmazdı bu durumda. Bir rogue olarak stealth olup rakibin ön kısmındaki kilit bir adamı indirmek daha mantıklı böyle durumlarda ama destek olarak bir healer priest/mage gibi bir yardımcı lazım bu durumlarda. Warrior gibi tank görevi yapanlara destek olunabilir. Aniden stealth modundan çıkıp beklenmedik vuruşlarla rakibi indirmek. Yada vanish ile improved stealth moduna girip sprint açarak kimse görmeden uzamak en mantıklı hareketler. Shaman içinse bu tip savaşlarda totemlerinden uzaklaşmamak mantıklı ama range'in mage veya priest kadar olmadığı için avlanman büyük olasılık(magelerin önündeki tank warriorları keserken mage seni koyuna çevirebiliyor). Grup savaşlarında range avantajı olanlar daha fazla adam öldürecekler gibi gözüküyor ama ben kendi adıma konuşmam gerekirse büyü atmaktan zevk almayan biri olarak rogue ve hunter cazip geliyor bana. Kısacası duel, solo ve grup pvpsi çok farklı olacak. Birinde çok iyi gözüken diğerinde çok zor duruma düşebilir. O yüzden herkese tavsiyem eğlenebileceğiniz birkaç karakteri belirleyin ve closed-open beta süresince o karakterlerle oynayın ki, en çok size uyanı keşfedin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 zaten rogue oynıcaksan tecrübe kazanman lazım rogue demek zamanı geldıgınde dogru hareket yapmak demek yoksa stealth olım allah kerım dalım değil tabiki rogue oynamak ıcın 1 zeka 2 hız zaten pvpde akıllı oynayanlar öne cıkıyor birde sunu ogrendım asla ama asla gaza gelmıcen yoksa ezılıyorsun yanı ben cok ezıldım [signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 19 Kasım 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ne güzel yazmışsınız.. elinize saglık peki rogue u ilk açtıgımızda hangi talent lara yönelmek lazım..? sonradan pişman olmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Pişman olmazsın çünkü değiştirebiliyorsun ama para karşılığı yapıyorsun bunu. İlk seferde 1 gold ve sonra sırasıyla 5-10-25 gold ödeyerek bütün talentlarını sildirip tekrar oluşturabilirsin. Talentları incele kendince oluştur ve kafanda bir soru oluşursa sormaktan çekinme ama burada yaptığın gibi daha önceden yazılanları incele konu açılmışmı bir bak belki daha öncesinden tartışılmıştır :) Saygılar Nichalos Van Horn-Ultima Deadmarine-WOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Önce warrior olmak istiyordum ben ama şu dps meselelerinden dolayı warriorların diye diğer mmolardaki gibi "meat shield" olmaya mahkum olmalarından dolayı rogue olmaya karar verdim eu çıkınca yanlız bir sorum olacak. Şimdi talent builder var bir çok sitede ancak,"tam" bir char builder yok.Anladığım kadarıyla bu talentlar sadece bazı skillere bonus verme amaçlı.Skill ve talent olayını biraz detaylı anlatabilirmisiniz bana yada belli bir site var mı.(Mesela oyundaki class içi tüm skilleri sonuna kadar alabiliyormuyuz,yada statlar ne oluyor,talentlar bunlara nasıl ekleniyor gibi sorulara yanıt arıyorum da)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Tüm skilleri paran olduğu sürece alıyorsun o yüzden sadece talent buildirlar var herkeste classının her skilli var ama karakterleri ayıran talentlere nası yüklendikleri[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Worldcraft Dünyasında rogue ile ilgili bir yazı yazdım oradan daha fazla detay bulabilirsin. İngilizce biliyorsan thottbot, wowvault ve allakhazam gibi sitelerde classlarla ilgili detaylar var. Skillerin tümünü para ödeyerek öğrenebiliyorsun. Lvl 10dan itibaren de talentlara vermeye başlıyorsun, max. 51 talent harcıyorsun lvl 60 olunca. Yani bahsettiğin gibi tüm skiller öğreniliyor ve talentlarla bu skiller arttırılabiliyor. Bazen istisnai olarak talentlarla yeni tip skiller açılabiliyor mesela rogue combat talent'ı olan riposte gibi(rakibi silahsızlandırma). Birbirine tıpatıp benzeyen iki rogue farklı talent seçimiyle çok farklı özelliklere sahip 2 karakter olup çıkıyor ki bu da oyunu dahaeğlenceli kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Teşekkürler cevaplar için.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bunun altına sorayımda kirlilik olmasın dedim. Şimdi bir çok roguenin elinde kılıç görüyorum. Aslında bana dagger daha hızlı ve role playing açısından daha güzel geliyor. Acaba bu oyunda rogueların elinde sonunda kılıca geçmesi gerekiyor mu? Yani ilerki levellerde kılıçlar daggerlerden daha mı güçlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hayır oynayış tarzıyla alakalı. Dagger la oynarsan Backstab/Ambush ile oynarsın. Sword/Mace ile oynarsan Snister la oynarsın. DMG olarak o kadar fark yok. Dagger kullanan bi rogue ambushla 1.6k ortalama, Backstab ile 1k ortalama crit vurabiliyor Cloth/Leather armora. Sword le oynayan rogue hızlı kesmekden ziyade keserken hayatta kalmayada dikkat eder genelde Stun lock kullanır zaten.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 daggerdan şaşmayacaksın aslında. dün bir rogue izledim, adam üzerinde armorsuz elbiseler ve iki tane 1.40 speed li uyduruk dagger'la sırf combo pointleri düzgün kullanarak pvp'de onlarca kişiyi indirdi rahatça.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar