Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opeth yeni albüm?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
opeth'in gruba per wiberg'i de katarak stüdyoya girdiklerini, ayrıca Ağustos sonu gibi yeni albümleri çıkacak şeklinde laflar duydum.
bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?[signature][hline]üstüme üstüme gelme öss
Mesaj tarihi:
çok iyi oldu bu ya..."a fair judgement" gibi şarkılar yapsınlar , tadından yinmez...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
o değilde eylül başında dünya turnesine çıkacaklarmış inşallah burayıda görür bizleri sevindirir krallar :)[signature][hline]Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Mesaj tarihi:
damnation tarzı olcak diye biliyorum[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
Damnation bi albüm diil

Deliverance & Damnation, normali aynı anda kaydedildiler, ayrı zamanlarda piyasaya sürüldüler (Katatonia vocalisti Jonas verdi hatta bu fikri Mikaele)

damnation tadında bi albüm yapmazlar zaten kendileri de dio..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
sirnaber, 26 Mayıs 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
opeth düttürü metal de yapsa dinlerim.

ben bunu in flames icin derdim ve yalan direk : )

opeth'e gelince, zaten en sevildigi ülkelerden birisi Türkiye. Gercekten bizdeki kadar abartildigi, daha dogrusu hakettigi yerde oldugu ülke pek yok. Gelirler yani kesin.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
allah aşkına still life 2 fln yapsınlar dicem de, kızılderili klavyeciyle zor. =)

neyse bakacaz, yukarda birinin de dedii gibi, opeth numetal yapsın dinlerim.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 26 Mayıs 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
Damnation bi albüm diil...
damnation tadında bi albüm yapmazlar zaten kendileri de dio..

içtin mi?
hadi damnation albüm değil diyelim.. ne peki?
kapı gibi albüm sadece dier opeth albümlerinden farklı bi çalışma.deliverance ile aynı anda kaydedilmiş olması ''albüm değil'' demek değil.
[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 27 Mayıs 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Damnation güzel bir albümdü ve tarz disi olsa da o bunalimi iyi yansitmisti Opeth.
Tadinda birakmalari lazim, Damnation 2 istemiyoruz kesinlikle[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
opeth fanlarının isteğine göre müzik yapan bi grup değil.
kafalarına estiği gibi , hissettikleri gibi müzik yapıyolar.
damnationda gayet güzel bi albümdür.
yeni albümü dört gözle bekliyorum..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
opeth eylülde avrupa turuna çıkıyor bi türkiye yok ya.Bide uyduruk clublarda filan çalıcaklar sanırım
niye kimse getirtmeye kasmıyor bu adamları.cidden opeth gelse şuraya rahat 1000 kişi gider.Ben bu organizasyon şirketlerinin....

OF OPETH OF![signature][hline]Demon Of The Fall...
  • Yeni Oluştur...