Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 heol telwen die bi grupta vardı sanırım..yamuluyo olabilirm.. ama ben pek sevmiorm ne diim.bazen ayarı kaçabiliyo...[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yerel ezgiler ile metal müziği birleştiren türdür tahmin edeceğiniz üzere. Bu türde müzik yapan gruplar günden güne profesyonelleşmekteler, bu da iyi haber. Daha çok Kuzey Avrupa ezgilerini kullanıyor benim bildiğim sanatçılar. Korpiklaani'nin yeni albümü çıkmış, öncekinden çok daha iyi buldum ben, Tuatha De Danann, Lumsk ve Skyclad de bu türün benim bildiğim örnekleri şimdilik.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 folk metal ve benzeri gruplar ile folk yapmasada folk öğe ve temaları barındıran gruplar listesi, buyrunuz; Acirema - Folk/Ambient Metal Acteron - Melodic Black / Folk Metal Adhur - Pagan/Folk Black Metal Adorned Brood - Folk Metal Adultery - Black Folk Metal Adversus - Gothic Metal with Folk influences Advocatus Diaboli - blackened pagan folk Aegir (Swe) - Viking metal Aes Dana - Celtic, Black Metal Agalloch - Atmospheric folk/doom/gothic metal Airged Lamh - Heavy/Power/Folk Metal Aiumeen Basoa - Pagan/Folk Metal Akallabêth - Folk Metal Alkonost - folk/pagan/doom/black metal Altú Págánach - Folk Black Metal Anaon - Celtic Black Metal Ancient Rites - Progressive/Viking Black Metal, Death Metal Andhrimnir (UK) - viking/black metal Anwariad - Celtic Heathen Black Metal Arcane Wisdom - Folk/Pagan Black/Traditional Metal Arkillery - Viking, Speed/Thrash, Death Arvinger - black folk viking metal Aryadeva - Folk Black Metal Ásatrú (UK) - Viking black/thrash metal Asgard (Bel) - Viking/Black Metal Ashen Light - Folkish Black Metal Ashen Mortality - Doom Metal with Folk influences Ashtar - progressive folk metal Ásmegin - viking black metal Aurvandir - Epic viking metal Bakxeia Neraïda - folk-influenced pagan black Balkandji - Heavy / Folk Metal Baptised in Ice - Viking Metal Baranduin - Fantasy/Folk/Power with harsh vocals Bararum - Folk Metal/Ambient. Bathory - Black Metal, Viking/Thrash Metal Belenos - Celtic/Pagan black metal Belinus - Celtic War Metal Belzebuth (Mor) - Folk Black Metal Berkana - Dark Ambient/Folk Betray My Secrets - Doom/Folk Metal Black Leaves - Folk/Gothic Metal Blind Stare - Viking metal Bloodaxe - Raw Viking Metal Blut Formicarium - Black/Gothic/Folk Metal Blutkrieg - Ambient/Folk Metal Bombensturm - Black / Viking Metal Borknagar - Viking/folk/progressive black-ish metal Bran Barr - Celtic Folk/Black Metal Burial Horg - Epic Folk Black Metal Butterfly Temple - Folk/Doom/Black Metal Cadacross - folk/power metal Calm - Doom/Death/Folk Metal Caos (Chl) - Thrash/Death Metal with Folk influences Carved in Stone - Ambient/Folk Metal Celtic Legacy - Traditional/Folk Metal Cernunnos (Grc) - folk-influenced pagan black Ch´aska - Folk Metal Ciborium - Folk Metal Cirgalith - Heavy/Power/Folk Metal Confligo - Gothic Folk Metal Corona Borealis - Ambient Folk, Medieval Covens - Folk Black Metal Crifotoure Satanarda - Viking Black Metal Crom (Ger) - Viking Metal Crone - Celtic Black Metal Cruachan - Celtic/Folk Metal CrystalMoors - Celtic / Pagan Black Metal Dark Gamballe - Death metal with folk, jazz and ethno influences Dark Reality - Death metal (old), classical folk music Dead Raven Choir - Raw Black Metal (early), Acoustic Folk with Black Metal elements (now) Death Dies - Progressive/Black/Folk Metal Descension - Dark Theatrical Metal (Death/Black/Power/Folk) Devil in the Kitchen - instrumental/folk/speed metal Die Apokalyptischen Reiter - Keyboard laden Death/Folk Metal Die Saat - Black metal/folk Distant - Folk Symphonic Black Metal Diversia (Est) - Folk metal Drakkon Ho Methrok - Folk Black Metal Drep - Metalcore with viking and gothic touches Duh Predaka - Folk/Epic Metal Dust from Misery - folk groove metal Echo of Dalriada - Symphonic Gothic Folk Metal Eichenschild - Folk Metal Eidyllion (Mex) - doom metal, folk metal Einherjer - Viking Metal Eljudner - Folk/Black Metal Eluveitie - Celtic/Pagan Metal Elvenking - Power/folk Metal Empyrium - Dark Symphonic Folk Metal Ensiferum - Viking / Folk Metal Enslaved - Black/Viking Metal Entwade - Black metal, Ambient, Folk Euthanasia (Cze) - Folk Metal Everdusk - Viking Metal, Black Metal Evol - Atmospheric medieval/folk black metal Evtonazia - Black/Folk Metal Excelsis (Che) - Folk/Power Metal Eye of Balor - Celtic Black Metal Eye of Odin - Viking Black Metal/RAC Faded - Black Metal with Folk and Doom Metal influences Falchion - melodic folk/viking metal Falkenbach - Blackened folk/viking metal Fall of the Leafe - Melodic death/folk, gothic metal Fangor - Melodic/Epic Viking Metal Fejd - Folk Metal Fenris - Black/Viking Metal Finntroll - Polka-influenced/folk/viking black metal Finsternis (US) - Viking Metal Firbholg - Epic Black Metal with some folk influences Fleshdawn Manifesto - Black/folk metal Folkheim - Folk/Black Metal Folklord - Folk Black Metal Forgotten Spirit - Black / Folk Metal Forlorn (Nor) - Viking Metal, melodic black metal Fortid - Viking, Black Framtyr - Viking/Black Metal Frostmoon - Viking Metal Frozen Tears (Bgr) - Black Metal / Folk Metal Fulgur - Folk Metal Furia (Pol) - Pagan Folk Metal Furthest Shore - Viking Metal Gates of Azharia - Dark Ambient/Neo-Folk Metal Geasa - Celtic Black Metal Glittertind - Viking Folk Metal Goat of Mendes - Heavy Folk/Pagan Metal with black influences Gods Tower - Pagan Folk Doom Metal Golfaron - (NS) (Folkish) Black-Metal Gorduw - Folk/Viking Black Metal Graabein - Ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Halfling Thief ne lan LOOL feci eglenmis bazi insanlar[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 çok saolasın othinn tabi bu kadar uzun bir listenin içiden en fazla 5-6 profesyonel, sağlam grup çıkabilme ihtimalini düşünüyor insan ;)[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Cruachan güzeldir.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla o listede sadece benim bildiğim 20kadar pro grup var, ki listeyi tek tek araştırıp dinlemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ice Desert'a hasta oldum ben o ne yaratıcılıktır[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ensiferum bir numaradir. Cidden bir numaradir ama. Adamlari dinlerken baltami alip savasa gidesim geliyor ya! LAI LAI HEY! Cruachan, Mithotyn de güzel gruplardir[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Mayıs 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Opeth - Blackwater Park gibi bişi olsa gerek?[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 röeh, ne alaka? bak birkac ensiferum sarkisini upload ediyorum. LAI LAI HEY Sword Chant Iron[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Mayıs 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 e anadolurock da bunun gibi bişi olmaz mı tam aynısı olmasa da?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sağolasın penth, güzelmiş gerçekten şarkıları.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ensiferum bu olayda benim tek favorim gerçekten sağlam şarkıları var bende ensiferum albumu var iron albümünün bütün şarkılarını dinleme imkanım olmadı ama o albümde güzele benziyor herkese tavsiye ederim[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 [Bu mesaj Blind tarafından 26 Mayıs 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 finntroll da güzeldir. ama isveççedir şarkıları :)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Sailor, 26 Mayıs 2005 15:36 tarihinde demiş ki: sağolasın penth, güzelmiş gerçekten şarkıları. Ne demek, blind in da dedigi gibi, Iron albümü komple harika gercekten[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gerçekten güzelmiş penth. daha varsa uploadlarsan güzel olur :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Alin o zaman hadi, Ensiferum'un full Iron albümü : ) Indirmek icin tikla Valla kendime admin olmak istemezdim, feci akademik kullaniyorum T diskimi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 akşamdan beri lai lai hei dinliyorum sıkılmadım ya baya güzel :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Oh eline sağlık penth, sen o güzel account'unu her hafta bize güzel albümler upload ederek kullansan ne güzel olurdu :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Haha, 100 mb bos alanim var valla isteyin upload edeim hemen, para verioz sonucta biz bu okulun teknolojisine, buna da laf etmesinler : P SW 3 Teaser Trailer i ciktigi anda b ulmustum, sora T diskimden binlerce kisi indirmisti, eksi sözlüge link vermis tanimadigim etmedigim birisi, iyice dagildi tabi sora : ) Sabaha net adminden mail geldi dövecekti adam : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Mayıs 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Mayıs 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 good good[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cok iyimiş ya Ensiferum hasta oldum valla adamlara saol peth :) düzenleme: ayrıca bi metal toplulukta ilk defa bi bayan klavyeci goruyorum :) [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 28 Mayıs 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 my dying bride da bile olamsı lazım bayan klavyeci yeni bi olgu değil :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 güzel bi topik olmuş. tam açıyodum "folk metal tavsiyesi yapın" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar