Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Evet bu film inanilmaz bi sekilde o akdar hit vurmuski kız arkadasim ve yakın arkadasimla beraber kadıköy süreyya sinemasına gittik saat 9:30 seasına starwars u izlemeye millet Kostumler ve kasketlerle gelmisti merak ediyorum o kostumle veya kıyafetlerle doılmuslara binince insanlarin tepkisi nolcak... siz olsaniz giyermisiniz bu kostuumleri yani :) manyagin tekide imparator gibi makyaj yapip cüpep giymisti ciden komikti :) esas sorum su aranızda böle kostumle giden varmiydi ? :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 galaya gelenler olmuştu. gayet hıyar gözüyle baktık biz şahsen hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 allah korusun yarabbiii tü tü ...[signature][hline]tuana...
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 millet napıcanı şaşırdı...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 röfll[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code]
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 çok atmosferik olmuş uğraşacak takatim olsa bende öyle gitmek isterdim[signature][hline]shinsetsu desu..
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 mezara kefenle gitmekle aynı şey gibi geldi bi an ehuh[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hiç fena fikir değil aslında. darth vader kaskı olsaydı belki deneyebilirdim kıffft tıssss kıffffft tısssssss[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: blackchaos, 26 Mayıs 2005 18:24 tarihinde demiş ki: allah korusun yarabbiii tü tü ... lol.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 güzel bir jedi roe'um olsaydı giyer giderdim
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hmm.. sevdigin daha doorusu acaip hayrani oldugun grubun konserine ,o grubun t shirtü ile gitmek gibi bisi olsa gerek... bu normal karsilanir ama kostüm giymek nedense komik.. tamam.. belki farkli kavramlar ama,ortada ayni olan asiri bi sevgi oldugunu farzedersek... bazen fanler naapcagini sasiriyo hehe..[signature][hline]
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: blackchaos, 26 Mayıs 2005 18:24 tarihinde demiş ki: allah korusun yarabbiii tü tü ... +1:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gercekten jedi gibi gidilirdi ama bir federasyon uyesi kılıgında gitmek komedi olurdu :)[signature][hline]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ha sölemeyi unuttum kızın tekide leia gibi giyinmisti saclar fln cok komikti[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 galaya kimler gitti bu arada spidee ve ben oradaydık[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben giymem valla soytarı gibi ne o öyle.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben ve coldwind.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 göbekli bi darth vader vardı orda.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 çıplak silah filmine gitmiştim pek estetik durmuyo dedilerdi bende giyinmiştim[signature][hline]G3NK
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ben giyerim nasolsa kimse tanımaz :)[signature][hline]~®âi ~
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hang, göbekli darth vader=) eğer sonradan içeride çıkarttıkları muhteşem varlığı kastediyorsan ben sünepe gibi peşinizdeydim=) ama dışarıda da bir kaç tane göbekli darth vardı, tarif edin üstünüzde ne vardı?:P[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben uzun yakışıklı we siyah giyimliydim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ben de vardım galada. Okuldan arkadaşlarla gidince yağmalamak acaip zevkli oluyor.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Berk, 26 Mayıs 2005 18:33 tarihinde demiş ki: güzel bir jedi roe'um olsaydı giyer giderdim +1 :D[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya aslında bide şu var biz çocukken yapıyorduk öyle şeyleri.. ama tabi çok fanı var oda ayrı bir konu..Şahsen ben kostümden çok jedi kılıcı diye ellerine plastik laser kılıcı alan birkaç tip gördüm asıl o komik bence..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Öne çıkan mesajlar