Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starwars filmine kostumle gitmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bu film inanilmaz bi sekilde o akdar hit vurmuski kız arkadasim ve yakın arkadasimla beraber kadıköy süreyya sinemasına gittik saat 9:30 seasına starwars u izlemeye millet Kostumler ve kasketlerle gelmisti merak ediyorum o kostumle veya kıyafetlerle doılmuslara binince insanlarin tepkisi nolcak... siz olsaniz giyermisiniz bu kostuumleri yani :) manyagin tekide imparator gibi makyaj yapip cüpep giymisti ciden komikti :)
esas sorum su aranızda böle kostumle giden varmiydi ? :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
millet napıcanı şaşırdı...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 26 Mayıs 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
allah korusun yarabbiii tü tü ...

lol.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
hmm..
sevdigin daha doorusu acaip hayrani oldugun grubun konserine ,o grubun t shirtü ile gitmek gibi bisi olsa gerek... bu normal karsilanir ama kostüm giymek nedense komik..
tamam.. belki farkli kavramlar ama,ortada ayni olan asiri bi sevgi oldugunu farzedersek...
bazen fanler naapcagini sasiriyo hehe..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ha sölemeyi unuttum kızın tekide leia gibi giyinmisti saclar fln cok komikti[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
ben giymem valla soytarı gibi ne o öyle.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
hang, göbekli darth vader=)

eğer sonradan içeride çıkarttıkları muhteşem varlığı kastediyorsan ben sünepe gibi peşinizdeydim=)

ama dışarıda da bir kaç tane göbekli darth vardı, tarif edin üstünüzde ne vardı?:P[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
  • Yeni Oluştur...