Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: slayerrr, 13 June 2003 20:25 tarihinde demiş ki: off nebula eskiden bana , metalon bucs action edit eyelnce serüven beyler bucsta öldüm gob lar daldı gelin glacial staff pazar alanı mare mage robe rare renk [ eskiden 0455 0475 0482 ] :P unicorn [eski skin] kirin scribe charlar recaller deligibi satılan recaller para thiefler binekler siyah must ve nebulada olan herseyı anımsatır eski günler gerçekten güzel nebula = yenilik demek lagsız uo demek ama ciddi suanda en lagsız server bence nebula kim ne derse desin bence en güzel oturakli ve lagsız shard ben bu serverde oynıyorum lamer oldugum ıcın degıl biseylere güvenip hala skill kasıp birazda olsa zevk aldıgım ıcın fakat eski dostlarımı hep özledim hepte özliyecem keske nebula ilk acıldıgı haftaya dönebilsek :( bucstaki yer altindaki nightmaresinden tutun moonglow raid orc bomberına kadar özledim ya bronxun brit banka üstünde herkeze +3 dagıttı ve herkezın bırbırını ezdıgı gune kadar cok özledim o shardı ya :( bidaha öyle olmıyacak bir nebula north ta görüşmek üzere... Biraz daha konuşursan agliycam.Ariakas parası olmayan yenı baslayan player lara yol gösterir sermaye verirdi küçükten :) Hele acıldıgı ikinci hafta britain mezar da bone gloves için adamın teki ile düşman olmuştum skilim 60 olucak diye ne sevınırdım.Hytloth ta herhangı bır +15 için 30 magery ım varken ne zorluklar la aldıgım energy vortex scrolunu bug lu yerden balrona atardım .cafede ilk +15 imiz(platemail gövdesi kadin) makınalardan kalkıp birbirimizi öpmüştük :)))))))Şimdi her şeyim var ama o zamanlar daha güzeldi.[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 nebula daki anılarim tüm hayatımdan daha coktur.bir cogu da duyabilceğiniz en komik hikayelerdir :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 zuhuaheuah deli gerçekten hosuma gitti aya kalkıp bırbınızı opme olayı benide keserlerdi ben halid tiara giderdik halide derdim abicim beni bu xx kisi kesti tiara a sölerdi oda duelloya dav ederdi ik vurdu adam yerde ben de direk loot tak evden sevıncten bi 2-3 tur atardım sonra cafede ilk moonglow raidinde bi kadinin +15 platemail armsını kesmiştim ilk 15 im ondandi bende aynı olay kankamla aya kalkıp bırbızımızı opmustuk olayda söyle bak herkez savasıor arada ceset kaynadı o app char acıordu asdasd diye newbie dagger ile corpse destroy yanı cesedı yamalıorduk bende loolıordum hatta öle britain graveyarda paso siyah mustla gelen bi tipin bronze setini lootlamıstık :))) ne güzeldi ya offfffofff bitmek bilmeyen nebulam anılarım eskide kaldı hersey yalan olsa bile en güzel anılarım nebulada idi ... of ya bi son anımı yazım lan daha 10k anı varda bıtane yazm legendry magelerle gece 10da savas yaptık en büyük savaslarındandı serverın bende mare vardı all kill all kill paso ne zevkliydi tiaraya bi baktım iron setle castle a geldi noldu dedim öldüm dedi yarıldım beni kesti :p setimi alip daldı admalara orda bizim geem flmda vardı baaya saglamdık wounded idye bi tipv ardı oda benı kesıp lootladı bzım guılde aspoaeh ya of neler vardı daha bi bilseniz varya
Free Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Sorders :) ben axa rule.. burda ben axayım dıye gecınen birileri varmışta arkadaşlar söyledi kafam attı geldim :)[hline]Taklitlerimden Sakının. Axa en Deth Daedric
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yok yok yazmadan edemicem ben size en komiğinden bir hikaye aktarayım hemen. Quann açıldı bir inat tamer kastım. Nese hade gm ledik koşup Mare alacaz. O zamanlar bir iki gm tamer'ız (gmledikya) aramızda sıraya koyduk, spawn zamanlarını ezbere biliyoruz maşallah. Nese sıra bende gittik aman bir kalabalık bir kalabalık sormayın kimler yokki Darkdewill mı ararsın Yasemen mi ararsın sonra Slayer, Şileli, say say bitmez herkez bir arkadaşını getirse zaten oldu 50 kişi :) . Neyse ortalık tertemiz okadar adama npc mi dayanır neyse herkez bir köşede anlor olmuş mare bekliyoruz. Bu arada respawn olan npcler direk kesiliyor mekan temiz kalsın maksat. Muhabbette almış başını gidiyor. Cafedeyim gülme krizleri geliyor arada muhabbetten herkez dönüp dönüp bana bakıyor. Fire Dungeon'da bu arada mare ve köşede düşülmemesi gereken bir kara delik varmış meğer. Neyse mare spawn olur bir harala gürele yaşanır ki bu tame edeyim diye diğerlerinin saldırısı falan değil bir anda herkez reval olur ben tame edecem ya mare inde bana dalacağı tutar ve anında ghost moda geçiş yaşanır. :) Neyse saolsunlar reslerler ama yine ghost mode derken res ardından ghost sürer gider bu bir iki dakika kadar kasılmışım makinanın başında ilk mare im olacak ya o bakımdan. Derken biri atak vermeyi akıl eder ve bende başlarım tame e neyse alırım mare i aha Hell Cat spawn olmuştur dibimde farkına bile varmam nasıl olursa hep birlikte işte o kara deliğe düşeriz, (Hell Cat, ben ve ardımdam mare, derken mare in ardından da diğer arkadaşlar) ortalık bir hayli karışır çünkü düşülen yerde değil hell cat'e büyü cast etmek adım atacak bir durum sözkonusu değildir. İşte ne olduysa orada olur herkez ghost moda döner yani özüne :). kurtuluş için icq lardan mesajlar atılır gelen düşer ama çıkış YOK, kara delik ya o bakımdan. Neyse okadar kasmanın sonunda bakılırki olacak gibi değil bir page ve bekleme süreci başlar. (bu arada nasıl olduğunu hiçbir zaman anlayamadığımız bir olay mare de özüne dönmüştür kısaca sizlere ömür) Ve işte beklenen an Gm kardeş gelir. İlk kelimesi Ohaaaa olur. Bir gülüşmedir gider. :) derken eh artık bir yardım edinde kurtulalımlar başlar ama nafile hangimizi gönderecek nasıl yapacak her seferinde gönderiyorum diye hep kendini göndermesinmi brit'e artık tutamamışım kendimi yarılıyorum makinanın başında, hani bir değil iki değil belki 20 kere aynı şeyi yaptı arkadaş, artık bıraktık makinayı icq dan mesajlar yağıyor ya noluyoruz gibicesine. Sonradan olay çözülüyor herkez okadar üst üsteki kime targetlarsa targetlasın hep kendini gönderiyor sonunda brite. Aylarca gülmüştük oraya her gidişimizde.
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 var valla bizim serverde axa en deth diye :P sen kimsin dedim bende arkıyım dedı neyse dedım icqya gel 100182070 cnm
fab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: orc_lord, 13 June 2003 17:11 tarihinde demiş ki: pff baydı nbl artık bence kapanıcak yerine yazın iyi bir shard veya shardlar doğacak gibime gelior.. Vallaha daha öncede böyle diyenler çok oldu ama Nebula artık güçlü bir yapı bence, o biterse pek bişey kalmaz zaten. İnan Nebula kadar iyi bir shard açılabilme olasılığı çok az.
mastermage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: tunca, 13 June 2003 18:26 tarihinde demiş ki: bende nebulada ünlü william dalton karakteriyle oynuyorum shu an[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. beni o kadar somuren senmisin la delircem simdiiiiiiiiii.[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
Free Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: mastermage, 14 June 2003 12:56 tarihinde demiş ki: said: tunca, 13 June 2003 18:26 tarihinde demiş ki: bende nebulada ünlü william dalton karakteriyle oynuyorum shu an[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. beni o kadar somuren senmisin la delircem simdiiiiiiiiii.[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Kazıklanmasaydın :)[hline]Taklitlerimden Sakının. Axa en Deth Daedric
vocter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ne derseniz diyin Türkiyede Nbl dan daha iyi bir server yok . Nbl gibi 25000 player ı olan server varmı yok yani durum ortada.. Simsala Claude (Locus) Claude Forever![hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
Hub10 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 valla bence şu lag olayını tam olarak yapmadan bi daha açmasınlar yoksa ben oynadığım makinayı dağıtacam :)[hline]Hub Gerçekleri Tarih Yazar Tarihide GALATASARAY...
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Sensin axa eminsin lan şifreyi sana verdik hemen atladın axayım ben axayım diye son dönemlerde sana verdik şifreyi oyna diye oynadın şimdi ben axayım diye atlıyorsun
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: vocter, 14 June 2003 17:21 tarihinde demiş ki: Ne derseniz diyin Türkiyede Nbl dan daha iyi bir server yok . Nbl gibi 25000 player ı olan server varmı yok yani durum ortada.. 25000 playerı yokki nbl nın, 25000 acc si var.. sen nbl da 28 acc si olan birisi olduğunu biliyomusun, ben biliyorum :) zaten kimi tanıdıysam en az 2 accsi oluyo, sen düşün. bence 10000 player yoktur, ama o bile fazla tabi ...[hline]Uzak diye bir yer yoktur...
tunca Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: mastermage, 14 June 2003 12:56 tarihinde demiş ki: said: tunca, 13 June 2003 18:26 tarihinde demiş ki: bende nebulada ünlü william dalton karakteriyle oynuyorum shu an[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. beni o kadar somuren senmisin la delircem simdiiiiiiiiii.[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. ahahahah[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
tunca Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 2-3 hafta once adamin birinden ethereal caldim adam cantanin icine koymus hehe aciyom la aslinda =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. [Bu mesaj tunca tarafından 15 June 2003 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bır anım daha aklıma geldi yıne cafece .adamin teki yazmıs bu foruma 28 tane acc ı olan birisi bılıyormusun diye bende onunle iligi cafedeki hatıralarımı anlatım.Şimdi nebulaya basladıgım ılk zamanlar server acılalı 2-3 hafta olmuştur.önce maden ci fılan olduk.cafede oynuyoruz ben DRop xante,Fenix Xante,bi de ben . bizde para fılan yok en başlarda .bizim fenix de paso acc acıyor begenmiyor chari tekrar yeni char acıyor char acarken drop la bende paralari bize ver boşa gıtmesın diyoruz.[o zamanlar acclar 1 saat ıcınde acılırdı.] neyse drop la bız rescinin önunde paso bok yapıyoruz[Vlad o zamanlar bize boks yapın skıl kasın demişti ondan ]sonra fenix yine charları beghenmıyor paso yeni acıyor acarken de paralari filan bize verıyor.Bizim de aklımıza fikir geliyor.hemen uo ları masaüstüne cekip www nebula gen .tr acc alimi .alıyoruz ilk basta 15 acc fılan paramız oluyor baya sevınıyoruz.Sonra mage charlarda Reg cyrtsal cıkması olayı basliyor.O zamanlar da da herkes artık bir ev almış biz de cafe olarak ev almaya heves edıyoruz [bu sırada Breavehart .neslıhan liitle ve storm xante de oyuna baslıyor bi de bızım cafe sahibi Scorp [murat abi ]]ne yapsak napsak fılan derken ben warrıor chardan sıkılıyorum mage char acım dıyorum .para lazım şimdi saticak bişey de yok para da yok.reg cyrstal nedir diye tıklıyorum reg cıkıyor bakıyom bless li degıl o zaman mage vendora satarım diyorum gidiyorum satiyorum .Fenix hemen atlıyor deli ne sattın lan sen az önce ne yaptın diyor işte reg cyrtsal sattım dıyorum .sonra hemen baslıyoruz yıne cafede acc almaya acc larin bazılarının isimleri at_19 , at_18 , at_17 ben at serisinden birden 50 ye kadar acc alıyorum.drop ss_2 ss_3 filan drop da o seriden 50 ye kadar alıyor .fenix de alo_1 alo _2 filan bizim cafe böyle acc lar la doluyor .şifreleri de 1234 hepsının .ertesi gün sabah herkes okulu asıyor sabah gıdıyoruz brothers e mınoc da dogdumuz yerdekı evın ıcındekı kasaya atıyoruz.neyse reg cyrtsalleri eritip vesper mage vendora sartıyoruz .sonra ılk gun acc lar yetişmiyor para az kalıyor .drop da hemen kendı charını suslemek ıcın bı shadow set bı de +9 ss alıyor paranın 70 k si gıdıyor.:) sonra öbursu gün parayı topluyoruz zar zor yine sevinç havası cafede herkes birbirine bakiyor mutlu bir gülümseme [artık bızım de evımız oldu:)]280k ya beyaz ev alıyoruz .evı buks un cıkısında sola koyuyoruz eski nebula oyunculari iyi bilir .sonra evde skıl kasıyor herkes fılan buksta adam kesıyor actıonlar orda.ev cok irenç paso reskıl yıyoruz .en sonunda drop gıdıp ogre lord kesıyor içinden cıkan TAŞ lari evın etrafına dızıyor adamlar gıremıyor :) .bi de evın yanına kucuk bir ev alıyoruz .evlerın arasında cok kucuk aralık var .Drop bı de evlerın arkasına bir taş koyuyor eve giren adamı oraya dogru cekıyoruz adam orda kalıyor gıdemıytor hiç bir yere orda da kesıyoruz :)[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Storm sende bızım cafenın Ultıma anılarından birisini anlatsana[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bende anlatıyım madem benim ilk charım sorders warrior du onunla paara kasmaya britain north taraflarında elven keep e giderdim ( ps: azmı para kastık lan orda =P ) eskiler bilir neyse simdio zamanlar cokfalza mage yoku o yuzden sürekli yürüyerek gidip yürüyerek geliorduk o iki tarafin arasında bi yol var orda paso orc ettin harpy fln olurdu ordan geçmek kabus gıbı gelırdı bıze (lagdan orclar bi sıkıştırıyordu gerisi allah kerim :P) neyse arkımla bi gun abım nagash aka halid el-kayed orayı bana markladı neyse dert bıttı care bıttı arkadaşla hep (cok ii arkadaşım simdiki nick marius romanus) sevindirik olurduk yasasın artık oraya rune ile gitcez fln diye ama nolduysa arkadasa yere gıtsın dıye runebooku attıgımda oldu açın teki gelip aldı (elven keepte) bende cocuga realde ne sövdüm aldım 15ksını o zamanlar 10k flndı 5k da mark parası saydım :P neyse güzel günlerdi iste ya heuhueh valla aklıma gelen bı anım bu var bu anımın da esas temelı orclar :p reskillci orklar valla ne kesmislerdi beni o yollarda...
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 haa bide oraya para kasmaya gıttıgıızde 5k ile dönerdik fakat yolda öldügümüz icin at parası + set flm hepsı bosa gıderdı işte o yüzden orklardan cok iyrenirim ve korkarım :) fakat gm parry tct fln olunca orklar benden korıordu ahaha
goldenice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 harbi ne günlerdi be mavi mage sayısı 1 elin parmaklarını geçmezdi bütün maviler warior du.Shadow setler 70kydı mageler üzerlerine giyerlerdi seti zaten hepsi gm parry 30 warior kovalardıkda olduremezdik item o kadar değerliydiki demir setler lootlanırdı dragona donusen magelerle başa cıkmak imkansızdı ahh ahhh
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: slayerrr, 15 June 2003 22:41 tarihinde demiş ki: bende anlatıyım madem benim ilk charım sorders warrior du onunla paara kasmaya britain north taraflarında elven keep e giderdim ( ps: azmı para kastık lan orda =P ) eskiler bilir neyse simdio zamanlar cokfalza mage yoku o yuzden sürekli yürüyerek gidip yürüyerek geliorduk o iki tarafin arasında bi yol var orda paso orc ettin harpy fln olurdu ordan geçmek kabus gıbı gelırdı bıze (lagdan orclar bi sıkıştırıyordu gerisi allah kerim :P) neyse arkımla bi gun abım nagash aka halid el-kayed orayı bana markladı neyse dert bıttı care bıttı arkadaşla hep (cok ii arkadaşım simdiki nick marius romanus) sevindirik olurduk yasasın artık oraya rune ile gitcez fln diye ama nolduysa arkadasa yere gıtsın dıye runebooku attıgımda oldu açın teki gelip aldı (elven keepte) bende cocuga realde ne sövdüm aldım 15ksını o zamanlar 10k flndı 5k da mark parası saydım :P neyse güzel günlerdi iste ya heuhueh valla aklıma gelen bı anım bu var bu anımın da esas temelı orclar :p reskillci orklar valla ne kesmislerdi beni o yollarda... Harbıden bizde namuslu para kazanmaya başladıgımızda ordan cok para kırardık .bi gün hiç unutmam bone setım gıttıi diye 2 -3 gun oynanamıstım[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Off ayın 17 sınde acıcaklardı silo yıne basladı 18 -19 falan fılan belliydi zaten.[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 off abı harbı ya off ne bu bi uo oynıazım geldı hemde delı gıbı oda hep ertelenıyor :P
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Acc yi açmışım, bir arkadaşla ne kasıcaz diye kararlaştırmaya çalışıyoruz. :) Bu arada Advencet char açmak nedir bilmiyoruz bile. :) Rast gele açmışız charları benimki 50 healing 50 mage denkgeliyor. App Mage yazıyor havalardayım. Derken gel tüm skilleri teach edelim diyoruz sonra bakarız hangisini kasacağımıza. Gidip hiç üşenmeyip her skilli teach ediyoruz. Açıklamalarda okumuşuz skill cap 700 max. yazıyor ben kendiminkine bakıyorum 900 küsürlerde nasıl olur. :) Kimseyede biş diyemiyoruz ya yanlış bişi yaptıysak diye. Para kasma konusuna gelince o labirentteki koyunlar azmı çekmedi bizden ah ah. İlk evimi alıcam diye tam iki gün hiç uyumadan koyun kesmiştim. Şimdi desenki git kes 10k bir seferde diye ı ıh valla kusarım. :)
Öne çıkan mesajlar