Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bu süre içinde ne yapıcaz baska bıldıgınız iyi bir server var mi düşüncelerınızı beklıyorum[hline]Benim adım thomas bu bana komas adli yarisma programına hoşgeldiniz.şak şak şak şak
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Keşke sonsuza kadar kapansa :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Burdan iki üç kişi gördüm locusta kimliklerini açıklayayimde herkes ne kadar sabırlı olduklarını bilsin(locusta oynamaya katlandıkları için :D) Joe,Llama,slayerr Joe'nun nickleri unuttum pardon,Metall Ethlos,Solder Lequen[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bir evlilik scriptini bile doğru dürüst yapamadan koydular hemen bende atladım direkt fekat forest ostarda dönüşünce gm yardımı gerekti biraz :D[hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 12 June 2003 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ne bu la?[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ne Bu La? Ne La Bu? NEY ULAN BUĞ Ne bu lag? Bu ne lag?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: SilphatosIce_, 12 June 2003 23:10 tarihinde demiş ki: Burdan iki üç kişi gördüm locusta kimliklerini açıklayayimde herkes ne kadar sabırlı olduklarını bilsin(locusta oynamaya katlandıkları için :D) Joe,Llama,slayerr Joe'nun nickleri unuttum pardon,Metall Ethlos,Solder Lequen[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Hoja bende bi sürü char war hepsiyLe oynuyom unut yani bende 2 ki$i gördüm Quatron ve Sen Senin nick zaten beLLi ,Quathron'un da Bathory bizim guiLdin Hc'si :D[hline]IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: SilphatosIce_, 13 June 2003 00:08 tarihinde demiş ki: Ne Bu La? Ne La Bu? NEY ULAN BUĞ Ne bu lag? Bu ne lag?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage hepsi hepsi nebulayı andırıyo nebula kapanırsa bidaha doğru dürüst bir server göremeyiz.aklımıza iyi bir fikir gelmez ondan sonra ah ah deriz keşke nebulaolsaydıda onu nasıl geçerim diye aklıma bişeyler gelseydi vsvsvsvsv[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 düzeltme slayerrr,sorders schleiden :)
Free Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Slayerrr sorders la oynuyan senmısn :)
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Size NEbula staffının sorumsuzluklarından bi örnek daha veriyim taze bi olay: 4 günlüğüne avusturyaya geziye gittik tabi bu arada locus oyuncusuyum.Geldim oynayaım dedim bi girdim blocked yazısı çıktı sonra dolu heralde dedima ama son anda yukardaki yazıyı okuyunca dünya başıma yıkıldı.Gerçekten bloklamışlardı.NEyse mail fln attım en az 15 mail ama 2 haftadır ne bi cevap var nede başka bişey... İşte bütün emeklerim bütün nebula arkadaşlarım bütün herşeyim bi çırpıda böyle gitti... VE hala bi cevap yok bide güya siz mail atın biz ilgileniriz diyorlar.Yeni site yapmakla bitmiyo o iş.İlk önce playerlarla ilgilensiznler sonra siteye uraşsınlar...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytheron UO Shard I www.thelastmage.com. _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872
taz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 mauah benim locusta acc yok quannda var :D locustan accountımı sildiler heralde yok öle bi acc dio :D[hline]ICQ: 4435695
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 pff baydı nbl artık bence kapanıcak yerine yazın iyi bir shard veya shardlar doğacak gibime gelior..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bende nebulada ünlü william dalton karakteriyle oynuyorum shu an[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
aquacuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: orc_lord, 13 June 2003 17:11 tarihinde demiş ki: pff baydı nbl artık bence kapanıcak yerine yazın iyi bir shard veya shardlar doğacak gibime gelior..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Bunu inanarak mı söyledin bilemiyorum ama olurmu sence böyle bişey bu kadar oturmuş bir server kapanırmı sence...[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben ne zamandır ultima online bile oynamıyorum ve bu yüzden biraz daha objektif bakabildiğimi düşünerek şunu söylemek istiyorum; birçok kişi var ki nebula berbat, nebula şubuo olmuş ( :D) falan diyorlar. sorarım, dünyada bu kadar oturaklı ve dengeli bir sphereserver var mı? (varsa biliyim zaten :) ) bu arada bende locus oyuncusuyum :) Stilgar ( teeyy, dayytt, official pk of moonglow ve türevleri :D )
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 aquacuk vallahi baksana artık tutmuyor kime baksan bırakıyor sıktı bence sunuda ekliyim yeni forumlarında gordugum bir iki fikir cok uyduruktu tutmayacakta iyiler mavi robe giysin kotuler kırmızı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 vallahi sıktı, ama sıkan biraz da uo nun kendisi sanırım :) bu arada o iyilere mavi, kötülere kırmızı robe olayı vallahi biraz klasik ve masalsı olmuş :) ama asıl amacı mage robe ları biraz rare leştirip, serverda deli gibi yer kaplamalarını engellemek ve lagı azaltmak.
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Free, 13 June 2003 08:05 tarihinde demiş ki: Slayerrr sorders la oynuyan senmısn :) sordersla oyniyan degil sorders benim
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: slayerrr, 13 June 2003 20:02 tarihinde demiş ki: said: Free, 13 June 2003 08:05 tarihinde demiş ki: Slayerrr sorders la oynuyan senmısn :) sordersla oyniyan degil sorders benim nasıl yani ben senimi mahsur kaldığın adadan gemiyle kurtarmaya çalıştım?[hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bende Asmodeus Woltamold memnun oldum. :) Namı değer pazar babası. (pazarın para babası yani.) Ah eski günler ah. Ne skill kasardım nede bişi için koştururdum be sadece ticaret yapar alım satımla uğraşırdım. acayip zevk verirdi bana. Öyle irtibatlar kurmuştum öyle pazarlıklar (birazda üçkağatlar ama işin birazda eğlencesi o sanırım) yaptım ki, velasıl güzel günlerdi. Oynamayı bırakalı baya oluyor hele son değişiklikleri ve silinen itemları duydum iyi ki bırakmışım dedim. Yoksa okadar zamanda kazanılan okadar emek verilen itemların gitmesi üzer insanı gibime geliyor ki bide bu hiçkimseye sorulmadan yapılıyorsa daha bir zarar verici sanırım.
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 asmodeus sen bu eylencenı bence locus degil osi atlantic te yap en cazip server gibi gelitor asıl osi cazip :) [Bu mesaj slayerrr tarafından 13 June 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: slayerrr, 13 June 2003 20:11 tarihinde demiş ki: stilger? senmisn eheu ne stilger i be! Stilgar :) "e" değil "a" eheh bu arada itemlar silindi, şubuo falan oldu, biz pklar ezik kaldık LoL :D (yinede pking rullzing)
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 off nebula eskiden bana , metalon bucs action edit eyelnce serüven beyler bucsta öldüm gob lar daldı gelin glacial staff pazar alanı mare mage robe rare renk [ eskiden 0455 0475 0482 ] :P unicorn [eski skin] kirin scribe charlar recaller deligibi satılan recaller para thiefler binekler siyah must ve nebulada olan herseyı anımsatır eski günler gerçekten güzel nebula = yenilik demek lagsız uo demek ama ciddi suanda en lagsız server bence nebula kim ne derse desin bence en güzel oturakli ve lagsız shard ben bu serverde oynıyorum lamer oldugum ıcın degıl biseylere güvenip hala skill kasıp birazda olsa zevk aldıgım ıcın fakat eski dostlarımı hep özledim hepte özliyecem keske nebula ilk acıldıgı haftaya dönebilsek :( bucstaki yer altindaki nightmaresinden tutun moonglow raid orc bomberına kadar özledim ya bronxun brit banka üstünde herkeze +3 dagıttı ve herkezın bırbırını ezdıgı gune kadar cok özledim o shardı ya :( bidaha öyle olmıyacak bir nebula north ta görüşmek üzere...
Öne çıkan mesajlar