Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye de Wow var mı ? (27 mayıs 2005)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bulamadım.Alışveriş sitelerinde felan da yok (weblebi ideefixe)
sendit.com da adilik yaptı.Ankara da nerde bulunur acaba ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
ankarada arkasim bulmus bikac gun once ama nerde bilemem

dnr lara joystore lara bak bence[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
abi napicaksin allaskina Türkiye'de bulup, ver internetten siparisini, keyfine bak : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
veremedim işte =) 1 hafta bekledim sendit den sonra sorun çıktı.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
çözsek bile 1 hafta 10 günden evvel gelmez sanırım.Hemen alayım dedim.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
2 gün önce doğubankın orda bir dvd-cd satıcısnın vitrininde görmüştüm 4 tane vardı 100 ytl diordu yuh dedim .İstanbuldaysan işe yarar tabi.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 27 Mayıs 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
çözsek bile 1 hafta 10 günden evvel gelmez sanırım.Hemen alayım dedim.

7. Günde gelmişti send it ten bana.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Kozyatağı Carrefour, 3. kapıda bulunan bilgisayar dükkanı :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Mesaj tarihi:
otobuse atlasan 5 saatte istanbuldasin. terminalde kozyatagi da 2 saat surse 7 saatte donus. yarin bu saatte sıkı kasarsan lvl 10 olursun :)=

ya da istanbuldan bi tanidiga rica et :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
3. günde bana geldi gamerslootdan code olarak fiyati 43 euro sadece code yolluyolar emailden o yüzden cdyi bulman lazim bide telefon açiyolar amerikadan siparisi dogrulamak icin o yuzden gecerli tel numarasi versen iyi olur[signature][hline]

[Bu mesaj Sethlor tarafından 27 Mayıs 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ankara da nerde gorurseniz abi telini web sitesini neyi varsa bilgilerini verirseniz.Benimde cok isime yarar 2 haftadir ariyorum hic bir yerde bulamiyoruz.Nettende siparis yapamioz.Hangi siteye girsem kalmadi yadaa yurt disina vermiyoruz artik falan diyor.
  • Yeni Oluştur...