Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ben bulamadım.Alışveriş sitelerinde felan da yok (weblebi ideefixe) sendit.com da adilik yaptı.Ankara da nerde bulunur acaba ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ankarada arkasim bulmus bikac gun once ama nerde bilemem dnr lara joystore lara bak bence[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Belirli tarihlerde geliyor. www.aral.com.tr - oyunun satıcısı Nerelerde bayileri olduğunu bulup oralardan ayırtabilirsin kendine.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 27 Mayıs 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi napicaksin allaskina Türkiye'de bulup, ver internetten siparisini, keyfine bak : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 veremedim işte =) 1 hafta bekledim sendit den sonra sorun çıktı.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 anladim : ( da neden cikti ki sorun onu arastirip cözseydin?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 çözsek bile 1 hafta 10 günden evvel gelmez sanırım.Hemen alayım dedim.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 2 gün önce doğubankın orda bir dvd-cd satıcısnın vitrininde görmüştüm 4 tane vardı 100 ytl diordu yuh dedim .İstanbuldaysan işe yarar tabi.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: John_Petrucci, 27 Mayıs 2005 15:37 tarihinde demiş ki: çözsek bile 1 hafta 10 günden evvel gelmez sanırım.Hemen alayım dedim. 7. Günde gelmişti send it ten bana.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kozyatağı Carrefour, 3. kapıda bulunan bilgisayar dükkanı :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 otobuse atlasan 5 saatte istanbuldasin. terminalde kozyatagi da 2 saat surse 7 saatte donus. yarin bu saatte sıkı kasarsan lvl 10 olursun :)= ya da istanbuldan bi tanidiga rica et :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ühüü[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Eger cd bulabilirsen www.gamersloot.net den direk acc key falan satin alabilirsin ben siparis etmeden once 1 gunde yolluyolar sifreyi demislerdi ama benim bu 3. gunum ses seda yok belki bende sorun vardir istersen ordan almayi dene[signature][hline]
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bahçeşehir dvd clubda vardı geçen gün. 0212 669 84 93 ü arayıp bilgi alabilirsiniz fakat fiyatı 120 ytl...[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oha =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 100 ytl Carrefour :P[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 3. günde bana geldi gamerslootdan code olarak fiyati 43 euro sadece code yolluyolar emailden o yüzden cdyi bulman lazim bide telefon açiyolar amerikadan siparisi dogrulamak icin o yuzden gecerli tel numarasi versen iyi olur[signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 27 Mayıs 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
vayrus01 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ankara da nerde gorurseniz abi telini web sitesini neyi varsa bilgilerini verirseniz.Benimde cok isime yarar 2 haftadir ariyorum hic bir yerde bulamiyoruz.Nettende siparis yapamioz.Hangi siteye girsem kalmadi yadaa yurt disina vermiyoruz artik falan diyor.
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 www.gamersloot.net den siparis edebilirsin code olarak yolluyolar sana accu fiyati 43 euro Cdyi ankarada birinden bulursun artik :)[signature][hline]
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kutu olarak almak isterim şahsen =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 O zaman www.aral.com.tr yi takip etmeni öneririm orda wowun ne zaman geldigi ne nerelere dagitildigi yaziyo[signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 27 Mayıs 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar