Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Way, 24 Mayıs 2005 23:43 tarihinde demiş ki: burning legion cok guzel bi server bu serveri seceni tebrik etmek lazim tam dusunulen bi serverdi ne cok kisi var ne de az ortalarda gidiyo alliance her yerde oldugu gibi burda da horde lardan cok fazla ama ne kadar alliance okadar kesilecek adam mantigiyla baktigim icin bisi fark etmiyo :) Rica ederim :p Benim hesap da açık, ama işler sebebiyle çok çok nadir giriyorum.. Eno, Level 24 undead warlock (hordish manner) - burning legion[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 mountsuz.. ranksiz.. lvl 49 bir şaman olarak Raimast burning legionda güçsüzlerin koruyucusu olarak eşkıyalığa devam etmektedir..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 60 Hunter Burning Legion Feanoor Seven guildinde tam gaz devam etmekteyim =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Vay vay kimlerde varmış burning legiondan :) Darkstorm- 60 undead priest(Burning legion) . Gerçi bu aralar bıraktım sylvanasta human rogue kasıyorum. 40 filan oldum. Sinsice arkadan yaklaşıp milleti deli etmenin keyfini yaşıyorum :D Burning legionda alliance çok fazla dengesiz diyordum, sylvanastada human olduk bu sefer hordelar fazla çıktı :) Neyse önemli değil, ne kadar bol horde o kadar av demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 main char: Illiana - level 60 night elf rogue. altlar: Saelonia - level 35 human mage Earelia - level 33 night elf hunter. Cithril - level 30 human paladin. geçen gün guildimizi de kurduk "Sirion" diye. deathwing'deyiz.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben burning legiondaydım türklerde birlik falan göremediğimden bıraktım bladefistte eq1den tanıdığım guildimle mutlu mesut kasıyorum.disiplin ciddiyet kadar eğlence de var yardımlaşma da..burningden dönmemden mutluyum arkadaşları görüyorum türk guildi sadece kafalarında tag olarak duruyo ne raid ne bişi onlar da bırakcak galiba..herneyse bukadar dert yanmaktan sonra undead priest olduumu da söliim bitsin burda.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. [Bu mesaj Ainu tarafından 25 Mayıs 2005 08:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben de Burning Legion'da oynamaktayım ve neyazıkki ainu'nun düşüncelerini paylaşıyorum.Koca serverda bir iki guild dışında organize çalışan,oynayan hiç bir guild yok.Sadece türklere özgü birşey değil dağınıklık.Ancak diğer serverlarda oynayan arkadaşlarımı izlediğim zaman genelde türk guildleri gayet oturmuş organize bir şekilde oynuyor bence türk popülasyonu bu kadar yüksek bir serverda biraz birlik olmalı ve organize olunmalı... Dramar Troll/Rogue [Bu mesaj feiticiera tarafından 25 Mayıs 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Arkadaşlar, merakımı mazur görün ama ben bu Türklerle olan problemi tam anlayamadım. Ne gibi sorunlar var. Ben genelde paticik'i takip ederim ama WOW forumlarına ilk defa bakıyorum. Bizim Buried Innocence guildine mensup 25 kişi var. Gayette sorunsuz bir biçimde oynuyoruz, gerçi artık real den de coguyla tanıstıgımız için sorunumuz yok. Ne yalan söyliyim, yabancılarla ilişkilerim de en az turkler kadar iyi. :) Ama bazı türkler var ki, selam melam hak getire, iplemiyolar bile. Bi gariplik var ama, tam anlayamadım. Bu arada, Burning Legion dayız.. Xanny, Human Warrior.. Lvl 34 üm henüz. :) [Bu mesaj stigmata tarafından 25 Mayıs 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Burning Legion ; lvl 60 Orc Shaman --> Omen wow sayesinde uzun zamandır paticik forumlarından kaynaştığımız :) arkadaşlarla ilk başlarda cursed adında güzel bi guild kurmuştuk, daha sonraları bu 30 kişilik toplulugun molten core ve diğer instancelara yetmediğini üzülerek gördük :) ve GrimSoul Legion ile birleştik. şu anda guild de 30-40 civarı türkvar yanılmıyorsam. Her ne kadar Blqkwolf, Eshreff ve son olarakda Kane in oyunu bırakmasından dolayı biraz manevi sarsıntı yaşasakta :( Burning Legion ın horde tarafında en iyi ilk 5 guildi arasındayız, allah bozmasın ne diim :)[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Omen = Obi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Slm ben de BL den Fanelia 52 Hunter, guild seven. Ben de okul sebebiyle 1 aydır oynayamıyorum ama 1-2 haftaya geri dönücem.[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: stigmata, 25 Mayıs 2005 13:02 tarihinde demiş ki: Omen = Obi ?? OmeN = OmeN swg oynamadım, bu soruyu daha öncede sormuştun sanki :)[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 US'teyim bende halen. Realm: Azgalor Pyrea - lvl60 Hunter. rank 8 oldum gidiyo öle :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Ainu, 25 Mayıs 2005 08:32 tarihinde demiş ki: ben burning legiondaydım türklerde birlik falan göremediğimden bıraktım bladefistte eq1den tanıdığım guildimle mutlu mesut kasıyorum.disiplin ciddiyet kadar eğlence de var yardımlaşma da..burningden dönmemden mutluyum arkadaşları görüyorum türk guildi sadece kafalarında tag olarak duruyo ne raid ne bişi onlar da bırakcak galiba..herneyse bukadar dert yanmaktan sonra undead priest olduumu da söliim bitsin burda. Şuna Alaturqua üyesiyim desene kısaca. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 US Warsong Tulahr - 60 Priest Goyal - 35 Rogue Xarxet uyesiyim[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 25 Mayıs 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 EU Burning Legion Thufrohn - Tauren Druid (lvl 40)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Odium [Khadgar's Rage] lvl60 mage lvl60 olduğumda ortalarda benim levelimde hiçbir türk olmadığı için KR'ye girdim. 1 aydır falan düzenli onyxia ve Molten Core'dayız. Zaten level 60 tan sonra bunları yapmazsanız oyun bayıyor, ya bırakıyosunuz yada yeni bi char yapıp 0 dan başlıyorsunuz. Türk guildlerinin sorunu türkler değil, her türkün sadece türk olduğu için guildlere girebilmesi. Eğer isveç guildi yapıyorum deyip bütün isveçlileri toplarsanız o da dağılır, çünkü isveçli-ingiliz vs her toplumun %50 si boş insanlardır. Şu anda türk guildleri "yeterki kalabalık olalım" mantığı ile diğer türk guildlerinden atılmış veya serverda türlü amelelikler yapan insanları içine alıyor. "Türkler kötü" diye gereksiz komplex yapmayın, her milletin kötü tipleri var serverda. Ama her Türkü, seçici olmadan toplarsanız guild işi yürümez. Sadece karaktere göre değil, herkes oyundaki zevk aldığı şeyler farklı olduğu içinde "Türk guildi" mantığı yürümez. Kimi onyxia-mc yapayım der, kimi pvp ister, kimi çok oynar hızlı level atlar, kimi "casual" takılır yavaş yavaş level atlar. Bunların hepsini aynı guilde alamazsınız. Herneyse .. demek istediğim serverda birden çok Türk guildi olması normal bişey. Bazı türklerin "lamer" olması da normal bişey. Guildler kurulur dağılır, birbiri ile kavga eder .. hiçbiri bizim millete özgü değil. Ben guilddeki tek türküm ve bizdede hafta en az bi kere bi drama yaşanır. O yüzden "türkler işte" saçmalığını bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Aynı şeyleri düşünüyordum ama söylemekten çekindim. Hordish Manner'da Officer olacak kadar yükselmeyi başardım ben mesela. Beta'da oynamışlığım veya başka hiçbir tecrübem yoktu. Ama bıraktım, bırakmak zorunda kaldım (kaldık).. Neydi sorun peki? Aynı anda 3 officerın guild değiştirmesi? Çok basit, biz (dwight, ben, Pirvan) level 40 olmuşuz, SM için adam aramaktayız. Guild listesine bakıyoruz, (ne yazıkki) bizden sonra gelenlerin levelleri çok düşük. Olabilir bu, biz biraz daha hızlı ilerlemişizdir vs. ama biz guildde SM için adam arıyoruz yazarken, kalkıp level 5 civarı insanların guilde alınması biraz saçma geldi bize. Alınabilir, yeni başlamıştır ama tecrübesi vardır değil olay, tamamen ortalıktan toplanmış, Türk diye alınan insanlardı. Bizde daha fazla olayı zorlaştırmadık, kendimize daha uygun bir guild seçtik. Kısacası olay şu: Sırf Türk guildi diye birşey olmaz, olamaz. Aynı şey diğer ülkeler içinde geçerli. Mesela TSA diye bildiğiniz, The Swedish Alliance oyunun ilk zamanlarında çoooooooooook fazla üyeye sahipti. Ama başarıları nedir? Hala Magmadar'da sürünüyorlar. Ama mesela bizim girdiğimiz, ve dwight'ın hala üyesi olduğu Nihilum guildi, çok kısa bir sürede, çok büyük başarılara imza attı. Nasıl yaptı? Her ülkeden, en iyi oyuncuları topladı. Ve şu anda en iyi Horde guildi. (Sadece masterı biraz dengesiz!) Infernal Alliance guildi de aynı şekilde, bütün ülkelerden başarılı oyuncuların toplanması. Görüyorum ben mesela hala, Kargath'a gelip "Para versenize lan!" diye bağıran Türkler, "Abi MC'de loot düşerse bana verir misin?" diye pm atanlar, vb. :) Bu şekilde olmaz, olamaz..[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Benim derdim aslıdan biraz daha farklı, Çok sevdiğim, gerek paticikten gerekse özel hayatımdan tanıdığım bir çok insan var bu oyunu oynayan. Bu insalar malesef öyle bir dağılmış durumdalar ki, bu nedenle neredeyse 3'ü PvP olamak üzere 5 adet serverda 15-20 level düzeyinde karakterim oldu. Tabi işin acı tarafı zaten kısıtlı olan oyun zamanım da herkese ile görüşme isteğim adam gibi bir karakterimin olmamasına yol açtı. Keşke, tüm tandıklarım bir yerde olsaydı. Yoklama konusuna gelince dediğim gibi neredeyse her server da bir "Kumadam" var. Son olarak, Odium'a katılmamak elde değil.Ağzına sağlık.[signature][hline] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Turk dayanismasi fln hava.. Onu gecin zaten bastan. Oyuna basladigimdan beri delidumrul, eternal, corald ve bikac kisiden destek gordum. adsl sorunu yuzunden bayaa gec actim charimi ve isguc yuzunden cok yogun oynayamadim. dede seven dayken girdik sevena diab ve ben ama en sonunda patladim dede ye. yillarca uo vs bin tane oyun oynamis biri ve bircok guildde bulunmus biri olarak seven da iken asla kendimi guild de hissetmedim. oyuna giren herkesin selamlasmasi ya da ding muhabbetlerinden fazlasi olmali guildde. tabiki bu olumsuzlukta belki guildin kalabalik olmasi rol oynadi ama bir sure sonra kendimi rahatsiz hissedip ayrildim. su an Black Sabbath da gayet mesud ve mutluyum. yardimlasmayi seven bi adamim ve yeri geldiginde 3 saat lvl 15 bi adama rahatsizlik duymadan yardim ederim. bu kadar olmasa bile benzerini de bekliyorum haliyle. seven da birsuru harika adam da var elbette o ayri ;)= ama ekip ruhu beni tatmin etmedi. eger gec basladigim icin lowlvl muhabbeti yuzundense zaten cok yazik. eter ya da dede gibi sirf bana ve bikac kisiye item cikarmak icin saatlerini harcamaz tabi kimse ortada dostluk yoksa ama yine de biseyler eksik bence ;)= buyrun benim ve zevcemin charlari > Wen lvl 39 human mage Burning Legion [Black Sabbath] Diablesse lvl 25 Elf hunter Burning Legion [Black Sabbath][signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 lvl 60 warlockla oynuyorum şu rogue umu lvl 60 yapana kadar MCde fln :) . Priesti bıraktım lvl 60 yaptıktan sonra.. Yasal Uyarı: Yeni başlayacaklar warlock oynamasın! Yanına bile yaklaşmayın bu gimped classın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 walla ben de diab da hayatimizin kiyagini eternal dan gorduk.. saolsun.. dede de cok yardim etti canim benim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kimmiş o? Çok merak ettim =o) Azmocan sen nirdesin bakayım? Ben senin Wow da oldunu bilem bimiodum =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Way way benimki burdaymış... Arayan soran yok[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Sen normal biz anormal =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar