BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 burdayım ama yok gibiyim :) hazirnda her an gelebilrim aksilik olmazsa[signature][hline] Mooshi:Bulldog Burning Legion :Burning Legion Nightelf/rogue :Human/mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben de burdayım bende şu anda kaçak severda oynuyorum. [email protected][signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Level 21 Dwarf warrior bloodhoof[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Charlar imzada. Şansıma oyuna başladığım ilk gün (ptt sayesinde 16 gün geçikmeli olarak) süper 3 insanla tanıştım. Lvl 55 lere kadar beraber takıldık. Oyundan en çok zevk aldığım günlerdi. Sonra biri okul nedeniyle hesabını dondurdu, biri kayıplara karıştı, biri de BLnin lagından bunalıp başka severa geçti. Bu ara oyun zevkim baya kaçtı. Ben daha sonra 60 olup, okul nedeniyle oynamayı baya azalttım. Bu arada kardeşim yatılı okuldan rapor alıp geldi. O da bi hunter char açtı. hazirandan sonra benim sınavlar bitip de kardeşim de Össye çalışmaya başlayınca iki char da bana kalacak. Ben de çoğu zaman keşke Kane gibi kestirip atabilsem diyorum ama, sanırım bu oyun daha beni parmağında oynatmaya devam edecek.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 drizzle lvl 56 undead priest burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Level 54 Night Elf Priest Elandra ve de emekli olan Level 55 Night Elf Hunter Penthesilea da buradalar efendim : ) Burning Legion sunucusunda, SEVEN loncasindayimsignature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Mayıs 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Burning Legion 60 Human mage[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 lvl 58 ud warlock @ BL [Bu mesaj Noyanh tarafından 24 Mayıs 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 selamlar Wade 59 orc - sahaman BL[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 LVL 60 Mage = Hakeren LVL 60 Priest = Hanbey Server = Burning Lagion[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Fandelas Level 60 Night Elf Rogue Realm: US Warsong[signature][hline]Fandelas - Night Elf Rogue - Warsong Zenthal - Orc Shaman - Dalaran (KIA) Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (KIA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 doomhammer lvl 47 cüce paladin- Balaban frostwhisper lvl 43 NE rogue - erbrenas frostwhisper lvl 18 cüce priest - balaban ama açıp 30dan döndüğüm çook charım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Jaan, 24 Mayıs 2005 12:50 tarihinde demiş ki: burning legion da lvl 60 palamla dolaşmaktayım (sandrue) 2 ay içinde neler oldu neler. ASR kapandı herkez dağıldı türklerin böle ortmalarda birbirlerini yemeleri gözden kaçmadı. Hatta adres ver gelcem diyen tipler ortaya çıktı (isim vermiyim) yabancıların guildine girdim. Adamlardan çok daha önce 60 olamam ve her instance ı adamlardan daha iyi bilmeme rağmen 2 hafta giremeyip pvp de 0 rank de kalınca adamlardan noob muamalesi görünce kafam attı. Şimdi lone wolf şeklinde dolaşıyorum. Haa bu arada epic mount questim için 200g eksik yardım eden çıkar mı :) Türklerin bol olduğu serverda oynanmaz diyenleri haklı çıkarıcak bir olaydı o sandrue.Sanal alemle gerçek hayatı birbirine karıştırmak bize has bir şey olsa gerek.[signature][hline]Udinen:NE/Hunter (Rank 6) Server:Burning Legion Guild:Dark Wolves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Adria - LvL 60 Nelf Rogue / The Exalted Champions Deathwing... yok mu deathwing de oynayan yaw? geçen onyxia denedik %54 de kaldık ...35 kişi 4 mage ile anca o kadar oluyor ^^[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :) [Bu mesaj Fegro tarafından 24 Mayıs 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 burning legion da nasıl zevk alarak oynuyorsunuz anlayamıyorum. baştan bu yanlışı yapmadığım için kendimi kutluyorum. ama bir yandan da o kitlenin orada kalması iyi olmuş. en azından başka realmlar da rahat ediyoruz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 maşallah herkez burning legion'da. ben stormrage'de oynuyorum. Lvl 17 NightElf Rogue[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 burning legion cok guzel bi server bu serveri seceni tebrik etmek lazim tam dusunulen bi serverdi ne cok kisi var ne de az ortalarda gidiyo alliance her yerde oldugu gibi burda da horde lardan cok fazla ama ne kadar alliance okadar kesilecek adam mantigiyla baktigim icin bisi fark etmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Elonia, "Arcanist" Mage 60 Burning Legion[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Benimde burningde paladin im var ama türk guildinle alakam olmadı, arada 1-2 türk görüyorum okadar. Bide kendini bilmez tipler ironforgeda saçma sapan bağırıyor...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Burning kadar iyi ortamı olan ve pro-oyuncuları olan server sayısı az. Ragnaros ve Onyxia horde tarafından defalarca kesildi. Bu raidlere aklı başında olan ve oyunu CİDDEN iyi bilen Türkler de katıldı. Bence gelmenizi ve ortamı tatmanızı tavsiye ederim :)[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Gangren ola ola undead mage mi olmuşun =p ifadeni alalım senin bi ara ;)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ne yapıcan? Divine Shield + Hearthstone = Paladin covers in the fear of Rabbit! hesabı :P[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 lvl 49 nightelf rogue burning legion (:[signature][hline]In flames we trust. [Bu mesaj Revangelis tarafından 25 Mayıs 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 lvl 31 shadow priest -- troll rainy --- bl[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar