Excane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Merhaba arkadaşlar ben horde warriorum ve level 30 civarıyım,fakat sadece balanced stanceim var.Diger stancelerim gorunmuyor bunları nereden alabilirim veya trainliyebilirim yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]Name: Demirbey Speciality:Assasin Server:Xigenon Level:3x Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Balanced Stance dediğin Battle Stance :) Horde isen, level 10'da Barrens girişinde Defensive Stance veren quest geliyor. Alliance isen (gerçi sadece Human olanını denedim) Level 10'da SW'de yine aynı şekilde questle Def. Stance geliyor. Zerker (Berserker) Stance'ta büyük ihtimalle 30'da questle geliyor olması lazım. Nasıl görüyoruz dersen, Stanceler için küçük 3 kutulu bir bar geliyor hemen chat ekranının altına. Oradan değiştirebilirsin.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Eğer görevleri yapıp stance'leri aldığın halde kutuları göremiyorsan, büyük ihtimalle kullandığı bir UI stance'ların durduğu kutuları kaldırmıştır. Default olarak stance değiştirme tuşları alt + f1, alt + f2 ve alt + f3 sanırım, ctrl de olabilir (ama alt + f4 değil :p). Ben hep bunları f2, f3, f4 olarak değiştirdim için hatırlamıyorum. :p Neyse, level 30 quest'ini yapmadıysan, horde quest'inde bir çok adamla dövüşmen gerekiyor, demo shout yaptığın anda kaçmaya başlıyorlar çok rahat oluyor. Sırf demo shout at, sadece boss'la adam gibi savaşman gerekiyor. O da level 33 sanırım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tesekkurler[signature][hline]Race Class :Orc Warrior Server:BL Level:3x Faction:Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar