BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ozaman suan swg wowdan daha ii[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: hashmet, 26 Mayıs 2005 17:31 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar SWG hakkında tüm duyduklarınız unutun, CU'dan sonra çok farklı hale geldi. Grup halinde avlanmak ve exp kazanmak çok zevkli. Biz düzenli olarak grup kuruyoruz ve bizimle birlikte avlananlar hızla level atlayıp full karakter haline geliyorlar. En önemlisi Bufflanma ihtiyacı ve sürekli içecek yiyecek alma derdi yok (Bu cheflerin pek hoşuna gitmiyor gerçi). Yani günlük giderleriniz yok. Aksine mission parası tam olarak dağıtıldığı için herkes iyi para kazanabiliyor. Eclipse de Mining Outpost'ta her zaman türk bulmak mümkün. Oyunda buluşmak üzere. cu dan sonra bir quenker jediye 4k dmg verirken (karakter 3k hpye sahip) ben novice brawlerla krayt dragon kesiyordum siz buna grub oyunumu diyorsunuz ? diğer bir nokta jedi grub ile kasmak zorunda ama grubla kasarsanız bh terme düsyorsun bh geliyor senin ls nin max dmg i onun minimum dmg ve öldüğünde 3-4 saatlik emek verip kastığın xplerin gidiyor. su swg yi hala oyun olarak nitelendirenlere sasıyorum, siz baska oyun görmemisinizde swg nin evrenini çok süper sanıyorsunuz, kediyi-köpeği grubla kesmeye siz grub oyunu diyorsanız oynayın görün, 2 ay sonra "lan bu nasıl bir oyun, bozuk lan bu oyun" diceksiniz[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Walla quenker işini bilemicem ama adamlar Kraytın zorluğunu arttırdık, artık solo büyük yaratıkları alamayacaksınız diye reklam yapıolar. Yalan mıymış? Bu arada Hashmet oyunda görüşecez işallah grup arama çabalarım varda:) Biraz da güçlenmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: faki, 26 Mayıs 2005 18:04 tarihinde demiş ki: cu dan sonra bir quenker jediye 4k dmg verirken (karakter 3k hpye sahip) ben novice brawlerla krayt dragon kesiyordum siz buna grub oyunumu diyorsunuz ? diğer bir nokta jedi grub ile kasmak zorunda ama grubla kasarsanız bh terme düsyorsun bh geliyor senin ls nin max dmg i onun minimum dmg ve öldüğünde 3-4 saatlik emek verip kastığın xplerin gidiyor. su swg yi hala oyun olarak nitelendirenlere sasıyorum, siz baska oyun görmemisinizde swg nin evrenini çok süper sanıyorsunuz, kediyi-köpeği grubla kesmeye siz grub oyunu diyorsanız oynayın görün, 2 ay sonra "lan bu nasıl bir oyun, bozuk lan bu oyun" diceksiniz Faki abicim oyunu oynamadigin belli jedimisin bilmem ama su an dediklerin %100 yanlis simdi olay bir kendi levelindaki hayvanlar sana 4k vurmaz 71 level jediyim bana o kadar vurmuyor 82 likler ayrica artik bilmem biliyormusun ama hayvanlar seni kesince jedi exp. kaybetmiyorsun 2. zaten bir hayvana oleceksen direk kapat accountu oyun oyle oynanmaz her ne akdar terminale girme sansin varsada grup kasiyorum bh gelip beni kesse 80k exp. kaybetsem 2 lairda aliyorum 1 lairda max 6-8dk suruyor bizim sehirde yani kaybedecek sey az alincak zevk cok yok ben solo exp. kasiyorum dersen allah kolaylik versin güç seninle olsun umarim kafayi yemezsin ama su an oyun hic olmadigindan daha zevkli tabi tum bunlar benim fikirlerim sizinkilere uymayabilir. NOT: level 1 karakterime(crafter) quenker ravanger max. 1.5k vuruyor armorsuzken bunlar onemlli notlar gercekleri carpitmiyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 eski bi swg ci olarak su siralar wow oynuyorum. Su siralar wow fecii baydi 1-2 aylığına da olsa swg ye dönüş yapmayi düşünüyorum.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Callawey hocam ben de bir ara kızıp hesabı iptal ettim sonra dayanamadım tekrar açtırdım. ilk başta bhlere karşı kaybederken bir iki gün sonra bhler savaştan kaçmaya başladılar zaten kaybettiğin expyi geri almak çok kolay çünkü grind yapmak zevkli oldu. Hem de yeni arkadaşlıklar kuruyoruz. Sen de dön geri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: xieon, 26 Mayıs 2005 21:00 tarihinde demiş ki: said: faki, 26 Mayıs 2005 18:04 tarihinde demiş ki: cu dan sonra bir quenker jediye 4k dmg verirken (karakter 3k hpye sahip) ben novice brawlerla krayt dragon kesiyordum siz buna grub oyunumu diyorsunuz ? diğer bir nokta jedi grub ile kasmak zorunda ama grubla kasarsanız bh terme düsyorsun bh geliyor senin ls nin max dmg i onun minimum dmg ve öldüğünde 3-4 saatlik emek verip kastığın xplerin gidiyor. su swg yi hala oyun olarak nitelendirenlere sasıyorum, siz baska oyun görmemisinizde swg nin evrenini çok süper sanıyorsunuz, kediyi-köpeği grubla kesmeye siz grub oyunu diyorsanız oynayın görün, 2 ay sonra "lan bu nasıl bir oyun, bozuk lan bu oyun" diceksiniz Faki abicim oyunu oynamadigin belli jedimisin bilmem ama su an dediklerin %100 yanlis simdi olay bir kendi levelindaki hayvanlar sana 4k vurmaz 71 level jediyim bana o kadar vurmuyor 82 likler ayrica artik bilmem biliyormusun ama hayvanlar seni kesince jedi exp. kaybetmiyorsun 2. zaten bir hayvana oleceksen direk kapat accountu oyun oyle oynanmaz her ne akdar terminale girme sansin varsada grup kasiyorum bh gelip beni kesse 80k exp. kaybetsem 2 lairda aliyorum 1 lairda max 6-8dk suruyor bizim sehirde yani kaybedecek sey az alincak zevk cok yok ben solo exp. kasiyorum dersen allah kolaylik versin güç seninle olsun umarim kafayi yemezsin ama su an oyun hic olmadigindan daha zevkli tabi tum bunlar benim fikirlerim sizinkilere uymayabilir. NOT: level 1 karakterime(crafter) quenker ravanger max. 1.5k vuruyor armorsuzken bunlar onemlli notlar gercekleri carpitmiyalim swg yi 2 yıl oynadım nerdeyse oyun çıktıktan 1-2 ay sonra basladım cudan bir hafta sonra accountumu sattım, simdiye kadar neler oldu neler bitti biliyorum, son bir ay içerisinde yapılan seyleri bilmem elbetde, ama cu söle böle dediler 4 ay lık bir test gerektiren seyi 1 ay dolmadan rlease ettiler, jedi hiç bir zaman test edilkmedi cuda, benim karakterim cudan bir ay önce jk olmustu ve master powerdı, hayvanlar sololanmıcak dediler cart curt falan filan cu release oldu gittim kraytı n brawlerla kestim, jk ile dantooine de oyuna girdim voritor tracker 15k gibi abuk bir dmg vurdu, krayt dragon 80 lvl iken uenler 350 küsür lvl di, beta testdekileri demiyorum bu release edilmis hali !! 2 yıldır hersey sürekli degistirilip bir sistem oturtamamıs ve yaptıkları son seyide ellerine gözlerine bulastırmıs bir firmaya ben para kazandırmam dedim ve accountumu sattım, aha surayada yaıyom eger swg de bir ikli ay içinde başka birsey daha degistirlesse bende ben degilim. Bir ikincisi cu release oldu ve benim master powerda olan bir ability force breach çalışmıyor, bu ability 1.5 ay sonra fixlenmis, sen hala buna zevkli diyorsan bisi diyemicem, diger bir nokta aylarını verip emek harcayıp master ls cart curt yapmıs adamlar, cu release oldu respec bugiyla bütün novice ls olan jediler 500k xp ile master ls yaptılar karakterlerini sen bunada zevkli diyorsan onada bisi diyemicem.[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hmm o zamanlari bilmem ama su an duzeldi hepsi kraytda duzeldi o abuk sapuk bir bugdi koskaca krayt 50 vuruyordu eldere 14k vuruyordu playerlara hepsi duzeltildi mellichea 15k area vuruyordu 8 kisi 5 saatde yapamamistik sonra fixlediler hepsini duzelsi su anda master lse gerek yok bile x4x4 gibi bir kombinasyon yetiyorda artiyor bence 1-2 ayligina geri don baya duzeltiler herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 wow benim e-ih imi elimden aldı asla oynamam bidaha :(:([signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar