Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Milonga düzenlenen güzel yerler önerebilir misiniz acaba? Mesela salilari Hyatt Regency/ninki gercekten cok güzel oluyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ankara'da Gordion Otelde 20.00'de oluyor her pazartesi. cok da iyi oluyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Istanbul ama : ([signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 milonga ne ola ki biraz açıklamalı yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Fransız sokağında var sanırsam. Sokağa giriyosun ilk soldan yukarı çıkıyosun. Sağda bir yer hafif büyük. Orası yapıyo bazı günler.. Yanılmıyosam sen yine bir sor ama yapıyor biliyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: eldar, 27 Mayıs 2005 14:20 tarihinde demiş ki: milonga ne ola ki biraz açıklamalı yazalım Dans toplantisi diyebilecegim birsey. Ortada bir pist yapiliyor, sonra random olarak dansa kaldiriliyor kizlar. Dans da tangonun bir cesidi. Herkesle dans etmek adetten.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: nedanko, 27 Mayıs 2005 14:27 tarihinde demiş ki: Fransız sokağında var sanırsam. Sokağa giriyosun ilk soldan yukarı çıkıyosun. Sağda bir yer hafif büyük. Orası yapıyo bazı günler.. Yanılmıyosam sen yine bir sor ama yapıyor biliyorum.. abi evet burasi sanirim, bana da birisi söyledi adini tam hatirlayamiyorum ama, cok saol bi bakicam buraya[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ehue tangonun bi çeşidi lafından çıkardığım kadarıyla belli bir çeşit dans mı yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Milonga tangonun hizlisi diyebilirim ya kaba sekilde. Evet yani. Dela'ya gelince, loser diyorum olm sana. Gothic rum olduk sirtaki yaptik, kizlar hastamiz ahha[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar