Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 evet dark elf leri oldum olası gösteriş meraklısı olarak gorurum ben de bu yolu sectim ama karizmalarına hiç bi şey olmadı yine bunların kahretsin...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b][/b]NEODAMMERUNG[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Pek iyi bir cizer değilim ama bu yüz kısmı biraz ezik kalmış gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Omuz ve boyun kısımlarına biraz daha uğraş derim ben.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sanırım saçını üstten topuz yapmışsın ama saçmı, kulakmı, boynuz mu karar vermesi zor oldu. elf'lere ve joker'lere bayılırım :) birleşince de güzel olmuş eline sağlık[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aauhu japon turk işine benzemş :)[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Resim hatlarina sahipsin fakat O NE BURUN dark elflerde zebani burnu vardir öle erik gibi degildir amanun! Yanuyorum :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yuzundeki isaret veya cizik hernese,onu beyendim :P[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Ancalagan, 27 Mayıs 2005 04:45 tarihinde demiş ki: Resim hatlarina sahipsin fakat O NE BURUN dark elflerde zebani burnu vardir öle erik gibi degildir amanun! Yanuyorum :lol: oarsı bir palyaçoda olması gereken takma burun olarak duşundum ama... başarılı olamamışım galiba...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 karizma falan değil korkunc geldi bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Nebuch, 27 Mayıs 2005 14:07 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 27 Mayıs 2005 04:45 tarihinde demiş ki: Resim hatlarina sahipsin fakat O NE BURUN dark elflerde zebani burnu vardir öle erik gibi degildir amanun! Yanuyorum :lol: oarsı bir palyaçoda olması gereken takma burun olarak duşundum ama... başarılı olamamışım galiba... hayir olmussun bu benim gerzekligim ehe anlayamadim önce eline saglik[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar