Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malcolm X bu akşam cnbc-e'de

jankis

Öne çıkan mesajlar

Bunu izleyin arkadaslar, inanilmaz derecede güzel bir film.
Islamic Fundamentalism ile ilgili bir yerde konusma falan yapacak olursaniz (balima ENG102 dersim bu konudaydi) cok isinize yarar ayrica : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

Malcolm X bir efsaneydi.
Amerikada islmaiyetin bi nebze çoğalmasında katkısı büyüktür.
bir hristiyanın nereden nereye geldiini görmek isteyen izlemeli bence gerçi film belki şu an bitmiştir ama bi şekilde izleyin.
sonu beni üzmüştü ama..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

22.15'te başlamıştı tam 4 saat sürdü.

film 3 saat 20 dakika olduğuna göre 200/240
5'te 1'i reklammış eh gayet normal bi oran cnbc-e'ye giydirmeye gerek yok yani :)

spike lee tamam muhafazakar bi yönetmen her seferinde söyleyeceğini doğrudan söyleyen filmler yapıyor ama burada filmin uzunluğundan mı nedir bence vereceği mesajı tam yakalayamamış.

malcolm x'in yaşamını tam bilmiyorum ama bi ara ırkçı gibi davranıyo daha sonra örgüt'ün ihanetiyle ırkçılığı bırakıp hacın da etkisiyle hümanist görüşlere sırtını yaslıyor.

neyse bu saatte pek toparlayamadım ama filmin başında malcolm'un yaptığı nutuk beni etkiledi başta fakat sonra film geliştikçe farklı şeyler söylemeye başladı o oldu beni rahatsız eden.

herşeye rağmen denzel washington'ın performansı vs. görülmeye değer iyi bi yapım olmuş[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...