MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Kapattığım account 2004 ağustos veya eylül tam hatirlamiyorum, yeniden açsam karakterimin durma olasılığı nedir ? Tabii ki aradan 7-8 ay geçti ne çıktı ne oldu bilmiyorum extra ne almak lazım sanırım expansion çıkmış.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bence karakterin büyük ihtimalle duruyodur, çünkü soe combat upgrade le birlikte biçok şeyin değişiceğini ve eski oyuncularının geri geliceğini biliyodu. e tabi oyuncunun eski char.ının silinmemiş olması da oyuncuyu oyuna tekrar başlamak için teşvik eder. bu yüzden son bikaç ay boyunca pek acc. silinmemiştir diye düşünüyorum. birinci expansion olan jump to lightspeed'den sonra ikinci expansion olan rage of the wookiees de 20 gün önce çıktı. oynayan herkes çok memnun yeni expansion'dan. hem yeni gemiler, hem yeni questler, hem de yeni item'lar eklendi. özellikle questlere sürekli yenileri ekleniyo. bunların yanısıra combat upgrade le birlikte oyun öyle güzelleşti ki oyundan aldığım zevk ikiye katlandı resmen. şu an oyunda harika bi atmosfer var kısacası. oyuna başlarsan pişman olmazsın. ahanda buraya yazıyorum.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hehe kendin sordun kendin cevapladın gralsın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hehehe Mrbomb ve Mrmedia aynı kişiler mi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 aa biri bomnmus biri media :D ben sadece mr kısmının gordum :-)[signature][hline] [Bu mesaj BullDoG tarafından 26 Mayıs 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yani rage of thw wookies i almam yeterlimi , jump to light speed gereklimi ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bu wookiliyi nasıl alcaz yaw :( netten cekilmiyo mu biryerde ole okumustum :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 evet wookies'i alman yeterli gelmesini falanda beklemiyorsun auto active ediliyor ve hemen başlıyorsun. oyunuda siteden alabilrisin zaten.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 önemli aciklama Rage of the Wookiees icin jump to lightspeed sart fakat tesvik edici soe 25 dolara aldiginiz Rage of The wookiees in yaninda jump to lightspeed hediyte ediyor rage of the wookiees sadece download ediliyor oda oyun icinden tabi onu alinca jump to lightspeedidie download ederek aliyorsunuz jump to light speed 500mb kadar bisi :) rage of the wookieesde 50m kadar sanirim toplam 16 saatde falan cekersiniz hepsini NOT: indirdigiiniz patchleri cdlere kopylaayin ilerde silip yuklediginzde download etmezsiniz ordan kopyalarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bildiğim kadarıyla hiçbi paket alma gereğin yok, accountu tekrar açtırdığında karakterin orda olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 saolun beyler teşekkür ederim[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar