forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 herkes kullandığı belli başlı bilgisayar donanımlarını ve mp3 çalar, kamera, vs. gibi parçaları yorumlasın; hem genel bilgi sahibi oluruz hemde almayı düşündüğümüz şeyler varsa burdan bir ön fikir ediniriz. format şöyle olsun:[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bilgisayar donanımları: monitör: philips 107s: 6 senedir kullanıyorum; sorun çıkartmadı. işlemci: athlon 2500+ amd: önceden p2 350 vardı, multimedya uygulamalarında(office,mp3,video) intele göre ahım şahım bir fark olmadı ama oyunlarda muhteşem, yeni çıkan oyunları rahatça oynatıyor. anakart: msi k7n2 delta: ortalama bir anakart, fazla münesebetim olmadı, yorum yapmak zor. ekran kartı: asus 9550 ge/td: eski kartım geforce2 ye göre gine fazla fark olmadı tabiki eskisinden daha yüksek ayarlara çıkabiliyor ama o/c edilmeden kullanılcaksa alınması mantıklı olmayan bir kart. modem: alcatel speedtouch 330: tak-kullan özellikli,herhangi bir sorun çıkarmadı. tek bir bilgisayarda kullanmak için en yiti tercih. cd-rw: lg 52x32x52x: cd-rom larına göre okuması daha iyi. yazmasıda gayet başarılı hiç cd yakmadı şimdiye kadar. default değerlerle 3dmark2001se yaptım: skor: 8000 multimedya cihazlar: fotoğraf makinası: mustek dv4000: fotoğraf çekimi başarılı, ortalama bir makina, all in 1 tarzında.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 26 Mayıs 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ses kartı: creative 2.1 (sanırım inspire) fiyat: 26$+kdv (ya da onun gibi birşey) amaç: müzik dinlemek, film izlemek, oyun oynamak (özel bir amaç yok) bilgisayarda müzik dinlerken "ses niye kalitesiz" sorusunu hiç sormazdım. taa ki bu alet ile dinlemeye alışana kadar. diğer speakerla karşılandığında film izlerken ve müzik dinlerken getirisi tartışılmaz.. öyle ki wow'un açılış ekranındaki müzikle evde gerilim atmosferi oluşturabiliyorum :D fiyat/performans: 10/10 (kesinlikle pişman olmazsınız)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 webcam : apache 350k 25$. üstünde 4 tane led aydınlatması var görüntüsü güzel. 30fps 640*480pixel video kayıt . gece cekim cok daha güzel. tamam.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Sb live sağlamlık testi.. kardeşim bi dakka boyunca çakmakla yakmaya çalıştı ama creativein fendi kardeşimi yendi!! (her açıdan inceleme :P)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 işlemci : p4 2.4 mobo : msi-ms6533, usb1.1 ve agp4x olması nedeniyle kötü, ama eski zaten. ram : 1024 oem ekran kartı : geforce 4mx460 , direct x sürümü 7, ölü bir kart, leş leş monitör: samsung syncmaster 755dfx, maşallahı var. hdd: samsung 80gb 7200rpm, maşallahı var. mouse : microsoft ie3.0, ondan evvel kullandığım mx500 den çok daha kullanışlı ve sağlam bir mouse. adsl routermodem: zyxel prestige 600 serisi, çok kullanışlı ve fiyat/performans olarak çok çok iyi. ups : pcm 800w, fena değil.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 işlemci amd 3000+ memnunuz hayatımızdan bi de oc yapmayı başarabilsem süper olcak ekran kartı radeon 9200 9800 pro vardı garantide fazla durunca geberdi buna düştük bi kötülüğünü görmedik ama yazın wow olaylarına girince görebiliriz gibi. monitor samsung 17" flat mutluyuz hayatımızdan hep beraber mouse klavye a4 tech kablosuz ikiside pişmanım yani[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yukarıdaki mesaja istinaden, kullanıcı arayüzü: klavye, fare tip: kablolu vs. kablosuz kablosuz klavye ve fare pil ile çalışır. olmadık anlarda biten piller (bkz. 03:00) sinirlerinizi altüst edebilir. çok sık oyun oynayan arkadaşlara tavsiye edilmez, yerden tasarruf sağlar gibi gözükür ama klavyenin önüne kağıt koyup birşey yazamazsınız. ben sevmiyorum kendilerini. fare tipi: optik vs. klasik kesinlikle optik fakat optiklerin bir süre sonra ışık kaynaklarında sorunlar oluşur. yenisini almanız gerekir. bu süre markayla birlikte değişmekle birlikte kişisel tecrübelerime göre 1-3 sene arası. fare tipi: tuş sayısı: farenizin kesinlikle en az bir scrollu olmalı. ben standart 2 tuş, 1 scroll kullanıyorum. daha çok tuşlu fareler bazı oyunlarda ve sörf yaparken çok daha kullanışlı olabilirken (bkz.wow + maxthon) ergonomiden kayıp verebilmektedirler. almadan önce kesinlikle parmaklarınızın yanlışlıkla diğer tuşlara basmayacağından emin olun. ben aldığım 5 tuşlu bir fareyi bu yüzden atmak zorunda kaldım. fare markası: a4 tech optik fiyat performans olarak en iyilerden biridir. ergonomi çok yüksektir. fakat ömrü kısadır. fare markası: microsoft optik hiçbir ek özelliği yoktur, ergonomisi düşüktür, ömrü uzundur. klaye: alırken neye dikkat etmeli klavye alırken ne için aldığınız çok önemli. eğer bir şekilde yazılımla uğraşıyorsanız [,;`] tuşunun yeri çok ama çok önemlidir. bazı klavyelerde bu tuş [<--] (backspace) in solunda yer alır. bu klavyeye sahip yazılımcılar delirmeye adaydırlar. bu tuşun üstkarakter (shift) tuşuna mümkün olduğunca yakın olması, tercihen solunda olması beklenir. a4 klavyelerde genelde sağındadır. klavyelerdeki ek kısayol tuşları genelde pek bir işinize yaramaz. klavyeyi ilk aldığınızda bir hevesle bunlara kısayollar atarsınız fakat hiç kullanmazsınız. hem ille de kısayol kullanacaksanız o tuşlar olmadan da aynı şeyleri yapmanız mümkündür. masaüstüne yerleştirdiğiniz kısayollara kısayol tuşu atayabilirsiniz. ctrl kombinasyonları ile bu klavyelerdeki tuşları ve yazılımı kullanmadan aynı işi yapabilirsiniz. sertlik konusu da önemlidir. çok sık yazı yazıyorsanız mümkün olduğunca yumuşak tuşlu almaya çalışın. benim kişisel tercihim alçak tuşlu klavyeler. fakat alçak tuşlular genelde daha sert olurlar. bu da gereksiz bir sürü enerji kaybı ve parmak kası demek. uzun süre yaptım, parmak building.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 mesela ben quake III arena oynarken farenin pili bitmişti ve fırlatmıştım ama kırılmamıştı. sinir bozucu oluyolar bazen kablosuzlar.[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar