Lagwagon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Fb-Efes durum 1-2 ve son mac bu aksam saat 19.30 da efes kazanırsa finalin adı bjk-efes. fb kazanırsa hersey sonmacta belli olacak. walla bir baskebolsever ve fbli olarak finali fb-bjk olmasını ve avrupada eledigimz bjk'yi bir daha yenip sampiyon olmak tek arzum.[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 fenerin efesi 2 maç daha yenip finale çıkacağını düşünmüyorum ama 1 maç daha alıp efesi biraz daha yorsa fena olmaz ;=) her iki takıma da başarılar..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 fener-efes 4. maçı ne zamn? hangi kanalda yayınlanacak? bilgisi olan var mı?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 atv yayınlıyor maçları, saatini bilmiyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 70-63 yenildik sağlık olsun. Efes geçti turu..[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 kaçırdım.. ühüüü.. :( geçmiş olsun..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hadi bakalım yenildik de umarım finalde basketbol uğruna iyi bir şeyler izleriz[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Öne çıkan mesajlar