Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben geldim...

xaty

Öne çıkan mesajlar

Aslında pek yabancı sayılmam. Seneler öncesinde 26ee140 olarak katılmıştım pati alemine. Başlarda pek aktif değildim. Hatta bir süre hiç girmedim. Ama daha sonra bi kaptırdım kendimi, gerisini anlatmaya gerek yok :) herkes biliyor.

Araba gitti, nick değişti hesabı. Yeni arabamızın plakası 26ee942 . Ama artık her yerde kullandığım bir nickim var :) Bundan sonra xaty olarak göreceksiniz beni.

Ayrıyetten;
Paticik'in uzun süreden sonra açılması tüm patilere hayırlı olsun!![signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
Sosyal ağlarda paylaş

hoşgeldin[signature][hline]we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off."
Sosyal ağlarda paylaş

Eskişehirliyseniz buraya gidin
Varuna Cafe
ayrıca www.varunacafe.com
ayrıcana Varuna Backpacker eski sanat evinin oldugu yerde hizmetinizde gidin bi görün. :P[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA

[Bu mesaj Fistan tarafından 25 Mayıs 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...