BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 1. kac paket var? 2.bunlardan wooki li ek paket anlıamdım netten felanmı cekliyo o 3.bu paketle wooki felan olnuyo mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 unutmusum tesekkurler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 1) oyunun kendsi + 2 expension pakedi var oyunda 1. Jump to lightspeed (JTL) - uzay gemisi kullanımına ve uzay savaşları bu paket ile gelir, 2. paked Rage of The Wookies (ROE) gibi internetten indirilir. 2. Rage of the Wookies (ROE) - bu paket de Wookie gezegeni olan kashyyyk'e gitmenizi saglar. Pre orderinda JTL bele$ veriliyordu, $u an muhtemelen babayi veriliyodur 2) Evet internetten indiriliyor, sanirim 128kbit kabloda 3-4 saat kadar suruyordu. 3) Hayir, Wookie olmak icin bu expansiona ihtiyacin bile yok, fakat ünlü wookie gezegeni Kashyyyk'e gitmek için gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: BullDoG, 26 Mayıs 2005 21:16 tarihinde demiş ki: 1. kac paket var? 2.bunlardan wooki li ek paket anlıamdım netten felanmı cekliyo o 3.bu paketle wooki felan olnuyo mu? 1. 2 paket var rage of the wookies ve jump to lightspeed wage f the wookiees download ediliyor soenin serverindan satin aldiginda oyunu onu aldiginda yainda jump to lightspeed de beles toplam 16 saat falan download var o ikisi icin 2. birde soyledim digital download 3. zaten o paketlersiz wookiee olunabiliniyor jump to lightspeedde sadece 2 yeni irk geldi rage of the wookieesde yok yeni irklar umarim yardimci olabilmisimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: frenquit, 26 Mayıs 2005 21:26 tarihinde demiş ki: 1) oyunun kendsi + 2 expension pakedi var oyunda 1. Jump to lightspeed (JTL) - uzay gemisi kullanımına ve uzay savaşları bu paket ile gelir, 2. paked Rage of The Wookies (ROE) gibi internetten indirilir. 2. Rage of the Wookies (ROE) - bu paket de Wookie gezegeni olan kashyyyk'e gitmenizi saglar. Pre orderinda JTL bele$ veriliyordu, $u an muhtemelen babayi veriliyodur 2) Evet internetten indiriliyor, sanirim 128kbit kabloda 3-4 saat kadar suruyordu. 3) Hayir, Wookie olmak icin bu expansiona ihtiyacin bile yok, fakat ünlü wookie gezegeni Kashyyyk'e gitmek için gerekli hala veriyor jump to lightspeedi belese hatta hediye mountu bile verdi bana cikdikdan 1 hafta sonra almama ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Arkadaşlar bu Rage of the Wookies nasıl birşey. Hani tamam yeni gezegen falan varmışta mekanları ileri seviye karakterler için mi? Questleri sağlam mı? Yeni itemlar? Paket nasıl yani beğendiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 aldim cok gidemedm fakat cok baba egelenceli questler varmis tamda yeni jedi oldugum doneme gelince oraya gidip ölmeyim diye gitmedim ama rahat 1 prof masterlamis adam yasar sanirim orda :) gezegen atmosfer bakimindan super bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ilk swg cıktıgında levelda okumustum jediler olunce bir daha dirielmiyomusmus birseyler varedı ole onunda acıklarmsınız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya o eski sistemdeki bir kac soylentiydi su an ki sisteme gore benim bildigim eger bir hhayvan tarafindan falan öldürülürseniz sorun yok exp. falan kaybetmiyorsun fakat bir bh seni kestiginde exp. kaybediyorsun ve bu bazen can sıkıcı bir hâl alabiliyor once sen oyuna basla jedi falam ol ister istemez ogrenirsin hatta oyuna basladikdan 1 hafta sonra ogrenirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Eskidendi o. Çok eskiden. Şu an exp kaybetmekle yetiniyorlar:P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bunlar levelın kolpaları, level yazisini yazmadan coook once iptal olmustu o olay, xp loss olayı var jedi ölüncü, fakat bir daha dirilememek??? hmm hangi enayi 1,5 yıllık emeğini 1 günde kaybetmeyi göze alır [Bu mesaj frenquit tarafından 26 Mayıs 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 taaam ilk cıktıgı aylardı bende bilmiyorum nasıl oldugunu ama sanırım yazıyı tugberk yazmıstı laf etmeyin cocuga[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 daha almadım ROW u da Quest ödülleri için bile almaya değer gibi. cybernatic kol, clone trooper armor u, vacyl(o yaratıın adı neyse.) ama gezegende çok yavaşlıyo diyolar bilgisayar.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 alomatik, cybernatic kola sahip olabilmen için rage of the wookiees expansion'ına sahip olman gerekmiyo. ayrıca varactyl denen yaratık artık trade edilebiliyo, yani expansion'ı olmayanlar da kullanabilir. ama clonetrooper armor için evet expansion'a ihtiyaç var çünkü trade edilemiyo ve kashyyyk'teki bi quest'ten alınıyo.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 All in one diye bir şey cikiyordu en son ama zamanini hatirlamiyorum.Yeni bir speeder(BARC) aliyorsun preorderdan gelen mount yerine.30 dolar sanirim hepsinin fiyati.Rotw alin derim, oyuna star wars havasini veren bence bu expansion oldu. Kassykta hic bir lag sorunu yasamyorsun cunku zaten gelen kişi sayisi gerçekten az.Bu arada katarni (Trial)oldurun derim aldiğiniz vk hem cok sekil hemde dmgi cok guzel.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar