kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 evet yakında adam akıllı bir torrent sitesi kalmayacak, bir tek filelist.org kaldı ondanda umitsizim yakında o da gider heralde.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 eMule Freeangel indirin, doğru yolu bulun =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hacklenmis falan diyorlardi . serverlari hollandadaymis cunku , fbi kapatamaz falan deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 suprnova da patlamış ben yokken. Şu an faydalandığınız torrent siteleri nereler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=119566 burda torrent sitelerinin bir kaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 minitorrent vardı sanırsam. süper bişiye benziyordu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 pirateray var torrentbox var torrentreactor var. hiçbiri suprnova'nın erini tutmuoyor ama yettiği kadar. hatta bir ara öyle bir sinirlendim ki tiksindiğim emuleye başlamak zorunda kaldım. o hırsla emule nin tüm inciğini boncuğunu özel ayarlarını öğrenmiş oldum :) şimdi freeangel kullanıyorum, mutluyum huzurluyum ama suprnova hala içimde bir yara (abu arada exeem diye bir programı var suprnovanın onu deneyin. program kazaa ya da emule gibi işliyor ama işte siteden listlemek yerine program'dan listeliyorsunuz. öyle bir kılıf bulmuşlar kendilerine :))[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 elitetorrent patlamadı arkadaşlar. DNS ve ip leri değiştiriyorlar.2 hafta önceden duyurmuşalrdı bunu zaten . farklı bir ip vermişlerdi ordan "bize ulaşamayanlar burdan girebilir " demişlerdi .[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya torrent yalan oldu bence artık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 önerebileceğin bişi var mı peki ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 www.torrentspy.com [signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 www.torrentbytes.net te var sağlam olarak.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Dc++ en guzeli bence[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 torrentspy torrentreactordeki torrentler çok uyduruk taş çatlasa max. 5 le indirebiliosun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben torrentspydan memnunum açıkcası. 256 adsl hatta sahibim ve dl lar 24 lerde geziyo.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 alla alla eminmisin bende çok düşük oluo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 upload a sınır koyuyosun sanırım ama seed leech olayına dikkat etmek lzm. bazı torrentler cidden kolpa sağlık durumu zaten yazıyo yanlarında.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar