hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 buradan ben hic iyi gormuyorum yeni bi yonetim lazım ozhan canaydındada para yok nolcak bilmiyorum[signature][hline]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ßence hagi nin en basından berı alınması bır hataydı tmm fenerı fln yenmıs olabilir ama hagı gercekten ıyı bır teknık adam dııl benım sahsı gorusum bu ama futboluna doyum olmaz avrupayı dıze getıren bır adam hakkında konusuoruz o baska ... Ama bence en basından alınmamalıydı ..[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yonetiminde Haginin de istifa etmesi gerek....[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Tabi bir Fenerbahçeli olarak gönlüm Hagi'nin kalmasından yana ;) ama Lucescu yu geri çağırsınlar bence diğer TDlere ödeyecek parası ve transfere ayıracak yüksek bütçesi yok GS'nin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 özhan canaydında para çokta gs için cebinden 20 milyon çıkarmayan bi adam[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bir galatasaraylı olarak hiç umutlu değilim gelecek için.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 uncla a katılmamak elde degil.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bir fenerli olarak bende umutlu deilim gs'nin geleceğinden[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hayırsever gs lilerin yardımlarıyla takımı kalkındırabiliriz ele ele verip sol kanada da bi ribery alabiliriz :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Galatasarayın Hagiyi Alması Bence Ilk baştan Hataydı Fransuada demiş... Sanırım Hagi yollanılcak ve Ajaxın Eskimi yenimi tam olarka anlamadım ama Teknik adamı gelebilirmiş .. Ve Transfer olarakta Gazete okudum Rui Costa Gelebilirmiş (Yine Yalan olabilir tabiki) Ama şunu söliyim bi Fanatik galatasraylı olarak Ben Umudumu kestim Galatasaraydan .. Klubümzde Para sorunu yaşanıyor ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. [Bu mesaj RaVena tarafından 25 Mayıs 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hayır o değilde anadoluda büyük taraftar kaybına uğramakta gs ve bjk...her ne kadar bize yarasa da bu durum Gs siz Fb olamaz...içimden bi his Aziz Yıldırım Gs ye kıyak yapıcak diyor...bak görürsünüz...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Galatasaray ın ezelden beri parası yoktur ona rağmen Gs başarılı olmuştur hemde cüzzi bir kadroyla bkz Fleurquin , Perez , Victoria önemli olan adam gibi bir teknik direktör getririlmeli ve teknik direktöre ölümüne destekleyecek bir başkan[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Abdurrahim Albayrak gelse kurtarır bizi. Ahh mumla arıyoruz o adamın neşesini[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 25 Mayıs 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hagi nin diil yonetimin istifa etmesi gerkio Özhan Canaydın para harcamaktan cok teknik direktor harcıo...[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bende Özhanı sevmiyorum ama ondan başkada aday yok 200 M $ borcu gören kaçıyor.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ve büyük takım olmak o düşüşlerden en az zararla kurtulmaktır =) şimdiye kadar pek kayıp yok gibi ama seneyede toparlayamazsak 2. trabzonspor olma yolunda ilerleriz[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ingiltere ligiyle türkiye ligini karşılaştırmak garip bence. ingiltere liginde küme düşmeyen takım yok oysa türkiyede 3 büyükler küme düşmedi hep üç büyükler :) ps: ingilterede küçük takım yok bence[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? Owumyr of Frostwhisper [Bu mesaj Katalanzar tarafından 26 Mayıs 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ozhan canaydn ilk secildiginde fatıh terimi ortaya atıp baskanlık secimlerinde fatih t. sayesinde kazanmıstı 2. secimde hagi'yi ortaya attı hagide gidecek buyuk ihtimalle (ki bi gs'li olarak istemiyorum) acaba simdi kimi atesin onune atıp goz onune cıkacak ama bu sefer divan kurul uyeleri secimlerde yemez die dusunuorum 2 donem gs basındaydı 1.sınde 6. oldu 2. donemde 3. olcak 2 yıldada samp. ligine katılamadık bu samp. ligine katılamama gs icin maddi bi kayıptır ve oyuncular gs'nin basararısız odlugunu dusunup gelmıo zati kontejya 5'e inecekmis OZHAN CANAYDIN GİT ARTIK ![signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ö.canaydın'ın ilk seçimlerden sonra neler yaptığını herkes gördü bütün bunların üstüne ö.canaydın bi daha nasıl seçilir anlayamıyorum.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Mandooo, 25 Mayıs 2005 22:24 tarihinde demiş ki: hayır o değilde anadoluda büyük taraftar kaybına uğramakta gs ve bjk...her ne kadar bize yarasa da bu durum Gs siz Fb olamaz...içimden bi his Aziz Yıldırım Gs ye kıyak yapıcak diyor...bak görürsünüz... zaten sampiyon olan takımı tutup sampiyon olamayan takımı bırakan taraftarı kimse istemez. " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs "[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında [Bu mesaj eraygnr tarafından 26 Mayıs 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: uncla, 26 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: ö.canaydın'ın ilk seçimlerden sonra neler yaptığını herkes gördü bütün bunların üstüne ö.canaydın bi daha nasıl seçilir anlayamıyorum. Daha önce dediğim gibi Galatasarayın borcunu kaldırabilcek Özhan Canaydın dan başka ADAY yokkkk[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar