EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 heroes tarzı turn based strateji ve rpg ağırlıklı bi oyun.ama ben heroesdan daha çok beğendim bu oyunu.netten oynamak isteyen olursa icqum:321251134 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 OFFF NE SÜPER OYUNDU YA ŞİNDİ ANILARIM DEPREŞTİ[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 portler ve animasyonlar süperdi özellikle ama savaş sistemi çok sinir edebiliyordu zaman zaman. 1-2 ay önce tekrar oynadım biraz ama grubun güçsüzken herşey zor, güçlenince de herkes senden kaçıyor. başka da grup çıkarmana gerek kalmıyor. heroes'un da dengesi iyi değil pek (daha çok yaratık biriktirmişsen dövüyorsun çoğu zaman) ama bu daha beter gibi.. aklımda yer eden bir diğer özelliği gördüğüm en zor oyun sonlarından birine sahip olması; 1 uçan knight (max lvl blumum banner ve artifact'li) + 2 defender of faith + white wizard + 1 prophetess ile bethrezen'i yenene kadar (ana kalemdeyim bir de, %50 armor da var, banner armor'u da ayrıca) .ötüm çatladı yahu, 100 kere load ettim belki 2 günde filan yenebildim o da tümüyle şans eseri tabii paralyze tutturamayınca üstüste, klavyeyi kıracaktım az daha..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben bi defender of faith 2 white wizard yapıyorum ama tabii seninki de fena diil.oynamak isteyen yokmuuuuu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Kadıköyden az önce aldım oyun açılmadan hata veriyor kıllandım:([hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 nerde oturuyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 UndeaD RuLLaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 görüşcez senle human rls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 expansion'ı çıktı şu günlerde, birtane daha çıkıcakmış hatta dwarf'ların mountion giant'lar süperdi ahah[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 http://www.sharereactor.com/category.php?id=3[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ben Devil ile mi ne oynuyordum cok eğlecenliydi eheh son yaratık Bethrezen işte çok kasarak öldürmüştüm bende allahtan bethrezen i paralyse eden mi ne bir adam vardı grupta cok oldu tabi hatirlamiyorum[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bendeki oyun bozuk, ekrandaki görüntüler sürekli göz kırpıp duruyor. Hiçbişi gözükmüyor haliyle. Bir arkadaşta aldım oda aynı çıktı. Elinde sağlam cdlere sahip avrupa yakasında oturan bir arkadaş var mı? veya cdye kopyalayabilecek. [Bu mesaj Gallant tarafından 17 June 2003 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar