Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Filmden bir parça : Adamın teki çin lokantasında oturuyor garson geliyo : -Bir arzunuz varmıydı efenim -Evet tuz rica edecektim -Ne TUZ mu !!!! Birden dövüşmeye başlıyorlar yandaki masalardan adamlar falan atlıo çatıdan adamlar düşüo sonra samuraylar falan gelio herkes biribirne dalıo.. Sonra adam yolda yürüo birine çarpıo aynı olaylar bi daha oluoy yoldaki insanlar uçan tekmelerle falan adama dalıolar puaaaaa çupuaaaaaaaaaa hıaaaaaaaaaaa die :D Adını bilen varmı bu filmin :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Çok guzel tarif etmissin:tebrikz:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Başka bi bölümünü bilsem belki daha iyi edebilirdim ama... :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 (Ceki Çen) Filmi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Moncain, 16 June 2003 15:01 tarihinde demiş ki: (Ceki Çen) Filmi mi :) Yaw bu Sener Sen e benzemıs:lol:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Çeker Çen.. Ohannes ve hayvanlık dercesinde ilerlemiş Capon teknolojisiyle DNA sı ile oynanmış "komedyen-dövüşçü"[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ceki çen abimiz (amca oldu o da yaf) dublörlükle yola koyulup kendi başına bir sinema türü yaratmış saygıdeğer bir insandır, dublör de kullanmıyor halen benim bildiğim. her filminde ille ki akıl durduran dövüş koreografileri vardır, bale halt etmiştir yanında.. :) konuyla ilgisi yok ama gene bir biritanikalık yapaım dedim.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Haklısın Sam =) Dublör kullanmıyo. Ve bi filminde, dikkatimi çekti adam el ve ayak parmaklarının ucunda yatar pozisyonda koşuyodu havalandırma borusunda. Öyle kas var adamda ki 45-50 yaşında fln sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Abi kaç "bi kaç kez"? Adam Bu gün kendin için ne yaptın? sorusuna hergün Biyerimi kırdım diye cevap veriyo[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: StRencher, 17 June 2003 00:17 tarihinde demiş ki: Abi kaç "bi kaç kez"? Adam Bu gün kendin için ne yaptın? sorusuna hergün Biyerimi kırdım diye cevap veriyo[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ceki Çen edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar