diablotg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ona bir siir yazdim gidip okusam hosuna gidermi? kahve gözler , fetheder gönüller gülüşü var hasta eder bir de güzelliği var ki mest eder sormayın o kim çünkü prensestir o aşka davet çıkartır , kendine taptırır unutamassın onu insan kendini kaptırır uyutmaz geceleri hayalini kurdurtur sormayın o kim çünkü prensestir o iştahını kaçırır hasta olursun onsuz hayat anlamsız görünür kötü olursun çilek dudakları büyüler onlar için ölürsün sormayın o kim çünkü prensestir o ismi de kendi gibi harikulade gökçenim özlerim seni her vakit bilmezsin gökçenim içimde bir sır var bilmediğin , sana söyleyemedim hep yuttum gökçenim seni öyle seviorum ki bunu kuşlar biliyor gökyüzü biliyor , Dağlar taşlar biliyor Yıldızlar , ağaçlar balıklar biliyor ama bi tanem güzelim sen bilmiyorsun. sormayın o kim çünkü gökçenimdir o benim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 23 Nisan'da oku bunu sen :)[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: W3r3wolf, 28 Şubat 2005 22:25 tarihinde demiş ki: 23 Nisan'da oku bunu sen :) hahha *!yarılır*[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 abi şiir falan boş işler ya, tut saçından benimsin bu kadar de :D[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 la dalga geçmeyin olmam1ssa olmamis diyin ala ala :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bakışların bana biraz cesaret versin diye bağıraraktan koridorlarda gez.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Siir nas1l bil soleyin ya ona gore gerci artik modern lik var siir out durumda :([signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bak sende biliyosun.. sms in, şiir out..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 arkadaslar bisey daha var ben simdi nerdeyse 1 haftadir bu kiza sabahlari sakiz alip veriyorum paket ne bilim ögle teneffuslerde cikolata alip yarisi veriorum devamli ona birseyler veriorum anlamismidir acaba hatta bazen supriz yapiom kalm kutusuna koyuyom gelio tesekkur edio falan anlamismidir acaba[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 zaten ben bunlari yapmaya baslad1ktan sonra yakinlasmaya basladi iste seviorum falan demeye ???????[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 İş buraya kadar varmış demek... Helal olsun :) Nikah ne zaman :)[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yani benden daha cok sakiz koparim diye yapmaz bunu ole seviyesiz duzeysiz diil mrk etmeyin yani zengin de kiz öle sakiz alcak para yoktur die diil[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Sömürür böyleleri.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: diablotg, 28 Şubat 2005 22:53 tarihinde demiş ki: yani benden daha cok sakiz koparim diye yapmaz bunu ole seviyesiz duzeysiz diil mrk etmeyin yani zengin de kiz öle sakiz alcak para yoktur die diil kimin ne çıkacağı belli olmuyor ki hiçbir zaman.. :([signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 okul çıkışı bi yerlere götür[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 okul cikisi gidicek bi yerde yok ya offff ben vazmi gecsem ya baksaniza somurur falan[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sen anlıycan o kadarını abi.. senin niyetin yok anlaşıldı bırak boşver :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sakın vazgeçme sonra çok tokatlarsın kendini (pişmanlıktan yanlış anlaşılmazsın).. Ki o pişmanlığı da kolay kolay atamazsın üstünden..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 şekil 1.A ben[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 bu kız biraz dengesiz bence uzak dur sen bundan kimyanı degiştirir mazallah ama uzak durmadan önce bidaha şansını dene kabul etmezse uzak durmak için bahanen olur en azından.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Mike, 25 Mayıs 2005 13:13 tarihinde demiş ki: Hiç strese gerek yok , git yaanina ben sna ölesie aşık oldm fln fistan die zirvalamaya ba$la kiz $oke olup kabul edicek ztn bna guven sen =) giderken absolut flnda götür sonra içersiniz. ohh bide redbull kap ( absolutcu amcaaa geliyooom ) olur bu iş. sanmıorm ama bı dene sen arkadasım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Git ve sunu de.. Ben senden cok hoslaniyorum,senin ne hissettigini anlayamiyorum..ama bunu soylersem benden uzaklasacagini arkadasligimizin bile tehlikeye giriceginden korkuyorum..arkadasiz ve sana az da olsa sahibim..ne yapcagimi sasirdim guzelim.. budur..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sakız verme biskrem ver, belki daha etkili olur[signature][hline]Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya git wow oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 internet kullanıyosa buranın url'sini ver. okusun o da öpmeye utanıosan, "çok tatlısın, dayanamicam öpcem seni, dikkat et" tarzında bişey söyle. verdiği tepkiden anlarsın onun ne düşündüğünü[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar