Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Duruyor mu hala =) Sitesi patlamis sanirim...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 öldü galiba evet. bende wow'dan bir arkadaşa bak bizim de bir arkadaşların guildi var diye göstericekken morarıp kaldım :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 1 haftaya kadar basliyacagim. guild duruyorsa ve bana yardim etmezse basarim guildi sonra heklerim herkesi[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Guild yaklaşık 2 ay önce falan dağıldı. Guildden ayrılanların bir kısmı Fire guildindeydi bir kısmı SEVEN da geriye kalanlarında toplandığı bi guild yok sanırım 3er 5 er başka başka guildlere dağıldılar.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Burning legion da oynamayi dusunuyorum.Herkes hala Bl de mi ? Lag durumu nasil ? baska server onerir misiniz ? vs..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Çok fazlasıyla türk var BL de şu an. Lag durumu her serverla aynı ben yakın zamanda öyle büyük bir lag olduğunu hatırlamıyorum. Ama madem ki yeni başlayacaksın yeni açılan serverın birini tercih etmen daha iyi olur en azından herkesle aynı veya yakın zamanlarda Itemlerini ayarlamaya başlarsın BL de şu an her gün en az 2-3 grp MC /onyixa falan yapıyor yetmişmen zor olur diğerlerine[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 benim bidigim asr dagıldıktan sonra seven ve fire gitti cogu fakat simdi rinennin felan kurdugu nerull var diye biliyorum[signature][hline] Mooshi:Bulldog Burning Legion :Burning Legion Nightelf/rogue :Human/mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ASR Coldwind'in birakmasiyla beraber cöküs sürecine girdi zaten. Bir de cok sacma sapan adamlar alindi. FiRe a gectim ben de ilk basta. Oradaki ortamdan da pek hoslanmadim ve SEVEN a gectim, su an cok memnunum[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 coldwind oyunu bırakınca dağılmaya başladı ASR. zaten öncedende sorunlar vardı. biz burda referansla üye alacağız dediğimizde çok tepki çekmişti. ama biz genede guilde girmek isteyenleri kıramadık hepsini aldık. oyunun 2. haftasında 80 küsür kişi olmuştu guild. böyle olunca da kargaşa oldu, kimse birbirini tanımıyodu, hızlı lvl atlayanlarla yavaş lvl atlayanlar arasında iletişim koptu.sonra asr de barınamamış yada hiç girememiş bi kaç kişi üyelerin aklını çeldi kendi tarafına çekti, asr yi kötüleyip durdular heryerde, kulis yaptılar yani. işin komik tarafı bana bile gelip dediler asr den çık bize gel, bizim guild daha iyi, asr de birlik beraberlik yok, onlar oyunu bilmiyor diye. Nerull da 2 ay boyunca beraber oynayıp birbirini tanıyan oyuncular tarafından kuruldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 doru biliyomusum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Rinen, 25 Mayıs 2005 15:15 tarihinde demiş ki: coldwind oyunu bırakınca dağılmaya başladı ASR. zaten öncedende sorunlar vardı. biz burda referansla üye alacağız dediğimizde çok tepki çekmişti. ama biz genede guilde girmek isteyenleri kıramadık hepsini aldık. oyunun 2. haftasında 80 küsür kişi olmuştu guild. böyle olunca da kargaşa oldu, kimse birbirini tanımıyodu, hızlı lvl atlayanlarla yavaş lvl atlayanlar arasında iletişim koptu.sonra asr de barınamamış yada hiç girememiş bi kaç kişi üyelerin aklını çeldi kendi tarafına çekti, asr yi kötüleyip durdular heryerde, kulis yaptılar yani. işin komik tarafı bana bile gelip dediler asr den çık bize gel, bizim guild daha iyi, asr de birlik beraberlik yok, onlar oyunu bilmiyor diye. Nerull da 2 ay boyunca beraber oynayıp birbirini tanıyan oyuncular tarafından kuruldu. Rinen senin Nerull GM i oldugunu bilmiyordum ben ya : ) FiRe saniyorum seni hala[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Mayıs 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Rinen Nerull un GM si degil zaten Nerull da GM yok Council var.[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 değilim zaten Nerull GM si :) [signature][hline] [Bu mesaj Rinen tarafından 25 Mayıs 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 eternal sapakyı cıkar artık yıl bitcek yakında :D 2 ay sora tekrar takarsın :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Nerull Amerika Birleşik Devletleri gibi zaten. Birbirini tanıyan, gruplaşmış arkadaşlar bir çatı altında birleşti. Bir kaç tane de yabancı arkadaş var. Ama gel gör ki, Türk oyuncuların hiçbiri healer sınıfı oynamayı sevmediği için ciddi bir healer açığı var. Onu da 2. karakterleri kasıp telafi etmeye çalışıyoruz. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Rinen şu ders çalışma işini bırak da gel MC runlara artık. Paladinimiz de eksik. :([signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi sorma içim kan ağlıyo :( ama dersleri hafiflettim baya gelcem sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Rinen, 25 Mayıs 2005 15:37 tarihinde demiş ki: sanırım. :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sanırım eminim :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 guzel eminsen :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: DA2019, 25 Mayıs 2005 15:32 tarihinde demiş ki: Nerull Amerika Birleşik Devletleri gibi zaten. Birbirini tanıyan, gruplaşmış arkadaşlar bir çatı altında birleşti. Bir kaç tane de yabancı arkadaş var. Ama gel gör ki, Türk oyuncuların hiçbiri healer sınıfı oynamayı sevmediği için ciddi bir healer açığı var. Onu da 2. karakterleri kasıp telafi etmeye çalışıyoruz. :) Devvo soylesene hemen bi priest acayim hayatim seni heal lemekle gecti :)[signature][hline]Mrt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Olm açmadığın kabahat. Sana başından beri diyorum healer aç el üstünde tutulursun diye. Anlamıyosun ki. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Operasyona basliyorum 7 gun sonra alirsiniz grub'a beni.[signature][hline]Mrt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Oncelikle tanıyan tanımayan kim olduğumu söyliyim WoWda, ben Camwethrin. Nicklerdfen tanıdığım kadarıyla Penth ve Rinene selam burdan =) Açıkçası ASR nin dağılmasını Coldwindin bırakmasına bağlamıorm, coldwind benim eski ve realdan arkadaşımdır, ama onun gm liğindede guild dağılma sinyallerini fazlasıyla veriyodu. Ben daha o bırakmadan chok zaman önce, sırf senin guildin die duruyuroum demiştim ona. Guild kesinlikle bi guild havasına girememiş, abuk subuk adamlar alınmış, hiç bi ciddiyet disiplin en önemlisi doru düzgün arkadaşlık kurulamamıştı. Guild chatten ayrı ayrı 3 5 grup aynı anda msn ortamı gibi chat yapıyodu ASR de bütün ASR de bulunduğum dönem boyunca. Böle bi guildin dağılması kaçınılmazdı ztn. High lvl ların lowlara yardım ettiği eskiden bi arkadaşlıkları olmadığı sürece görülmemiş, herkes kendi buyruğuna takılır bi şekildeydi. ASR dağılmadan bi kaç gün önce 5-6 arkadaş Sevena geçtik, şu andada gayet memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 eet seven rulz :P For The Seven[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar