ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 amount checkten başka birşey yapamazsınız zaten başka bir faktörüde yok bunuda 1 satırla yapamazsın abartmanın anlamı yok.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 işte Çok değerli satır -----> if (!) == (!) bunu alın koyun bi yere :) bi satırla siz bunu Fixle ben bu işi bırakırım. Tabi bug ve fix den aladığınız yukardaki scriptsel saheser ise. ZATEN BIRAKTIM :)[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bu ney yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 xharlon sende mi ? #vendorbuydupe'de nasıl bir amount check yapıcaz ? #vendorhack neyse.[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Loe allah askına bişi söylicem ya burada takılan bir çok tip ile scp alışverişin oldu kaçı sana ahanda bunu fixledim ama vermem kimseye gibi abuk sabuk seyler soyledi? tek satırda hemde :) signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde [Bu mesaj Tcpip tarafından 25 Mayıs 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yok onu ben buldum soyle if == Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 serverımız açılıo sitemiz tamamlansın yayınlıcam burada #vendorbudupe nasıl fixleniyor tek satırda tcpip bu arada sen bana örettin scriptingi ama bi laf var boynuz kulağı geçer..[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 loe 2 gun sonra patlamasin o server :P[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Chernobel, 25 Mayıs 2005 18:17 tarihinde demiş ki: yok onu ben buldum soyle if == evet teot açıncada alnında ben teot kullanıyorum yazıyor değil mi? [Bu mesaj manhattan tarafından 25 Mayıs 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla scripting i Xaelin , taz , legbra , xharloan a danışarak ogrendim. Halada ögrenmeye devam ediyorumda ben hala boynuz kulak muhabbetine katılmıyorum[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya gencler siz ne urasıonuz nette her yerde fixleri var onlara bikac ekleme yapcanız kral olcak yapcagınız bu kadar ya ne urasıonuz guardian falan bos isler bunlar :D bu arada teot aralıkta çıktı nisanda patlak verdi ne kadar garip demi 5 ay türklerin haberinin olması :D ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Olsa zaten programı yapan adam vazgeçerdi bokunu cıkarıyorlar diye ;)[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: TaZmAnYaK, 25 Mayıs 2005 19:38 tarihinde demiş ki: bu arada teot aralıkta çıktı nisanda patlak verdi ne kadar garip demi 5 ay türklerin haberinin olması :D ;) 5 ayda kullanmayı çözememi$lerdir =P[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 3 ay once kendi sunucumda fixlemiştim :) ama sponsor iptal olunca kapattık bende ustune bastım formatı. Kulak burun bogazcılara kapak olsun :) ha bu arada ben 40 satırda fixlemiştim. fazla lag mı yapar sizce :p wow rlz diyorum ve devam ediyorum oynamaya...[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde [Bu mesaj Tcpip tarafından 25 Mayıs 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 anladık tcpip her msginda wow a basladıgını solemene gerek yok ya[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 olmaz cümle alem bilsin tisipiaypi wow oynuyo :) -- aa tcpip mi emin misin? -- evt patide yazdı kendisi wow oynuyom dio -- aa hangi sunucudaymıs -- walla ceşitli söylentiler var ama bence burning legion dadır. -- hadi ya... :p[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 neyse beyler daha fazla uzatmıcam bu muhabbeti fixlemek mantık işi zaten (mike boşuna zorlama). quaxis scriptleri konusunda eğer istiyorsanız willow ile birlikte yayınliyim ?[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bu arada kimsenin emeğine saygısızlık olsun istemem eğer yayınlamamı istiyorsa tazmanyak(willow için) ve quaxis'den bir yetkili yayınlarım yarın[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Tek satır diyen arkadaşlarda döküman yaparsa herkes yararlanır güzel olur. Olympusta buy menü vardı dialog olarak ama ordada teot oldu. Guardian'ı kıran elemanlarda var arada gittiğim bir cafede gördüm.[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 en son nebula sphere sunucularını kapama kararı aldı sphere devri sona erdi diyebiliriz...Sağlam olan birkaç sunucu kaldı geriye.Allah rahmet eylesin...ne diyebiliriz...Dse teot denen program guardiana yakalanmıyo en başından beri ne gerek war guardianı kırmaya heh... [Bu mesaj Gigabyte tarafından 26 Mayıs 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bence biraz büyük düşünürsek sorunun teot'ta olmadığını anlarız. hayatında internet görmeden UO'ya başlayan kitle malesef kalitesiz bir birlikteliği beraberinde getirdi. işte bu kitleye sphere fazla "iyi niyetli." yapabilirlik bakımından, eğlence verme bakımından sphere'in bir derdi yok. derdi kırılganlık... teot'a gelince eminim yakında ona da bir çözüm üretilecektir, hatta üretilmiştir.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 runuo da bug yok diyorsunuz da yada bir açık ondada çıkabilir hiçbirşeye güvenmemek lazım kanımca zaten runuo apayrı bir sistem ve sphere kitlesi farklı şahsen senelerimi verdiğim Locus un kapanması beni öyle üzdüki anlatamam bir anda yok oldu ama yapıcak birşey yok spherenin bugu çökmesi sizide yıldırdı playeride sanırım doğru olan bu...[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Sphere ve RunUo bence çok farklı 2 kitleye hitap ediyor fakat kitle bahsettiğiniz kalite sınıflandırmasına göre ayrılmıyor. Bir ço k kaliteli playerı Sphere serverlarda görürken 3 ay Darkvenue de oynamama rağmen item satıp para kazanmak, serverın kralı olmakya çalışmakta olan playerlar dışında bir kaç playerla tanıştım onlarda sphere a geri döndü. RunUO oynayacağıma WoW oynarım daha iyi. Sphere ve RunUo oyuncularını kaliteli-kalitesiz diye ayırmak yanlış olur.[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TurKnight Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ferro +1 abicim bu kadar güzel açıklanmazdı bir konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Sonucu ne olursa olsun , Sphere bizim için bir ilkti bunu yaşatmakta bizim görevimiz gibi görüyorum. Bu yolda sonuna kadar devam edeceklerden biriyiz. Herşeye bir çözüm yolu üretilir eldekini korumak görevimizdir.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar