Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bircok serverin yıkılışını paticik kapalı iken yaşadık

marje

Öne çıkan mesajlar

işte Çok değerli satır

-----> if (!) == (!)

bunu alın koyun bi yere :)

bi satırla siz bunu Fixle ben bu işi bırakırım. Tabi bug ve fix den aladığınız yukardaki scriptsel saheser ise.

ZATEN BIRAKTIM :)[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde
kavurucu bakışları gözümde gözümde
Sosyal ağlarda paylaş

Loe allah askına bişi söylicem

ya burada takılan bir çok tip ile scp alışverişin oldu kaçı sana ahanda bunu fixledim ama vermem kimseye gibi abuk sabuk seyler soyledi?

tek satırda hemde :)
signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde

[Bu mesaj Tcpip tarafından 25 Mayıs 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya gencler
siz ne urasıonuz
nette her yerde fixleri var
onlara bikac ekleme yapcanız kral olcak
yapcagınız bu kadar ya
ne urasıonuz guardian falan
bos isler bunlar :D
bu arada teot aralıkta çıktı nisanda patlak verdi ne kadar garip demi 5 ay türklerin haberinin olması :D ;)
Sosyal ağlarda paylaş

3 ay once kendi sunucumda fixlemiştim :) ama sponsor iptal olunca kapattık bende ustune bastım formatı. Kulak burun bogazcılara kapak olsun :)
ha bu arada ben 40 satırda fixlemiştim. fazla lag mı yapar sizce :p

wow rlz diyorum ve devam ediyorum oynamaya...[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde

[Bu mesaj Tcpip tarafından 25 Mayıs 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz cümle alem bilsin tisipiaypi wow oynuyo
:)

-- aa tcpip mi emin misin?
-- evt patide yazdı kendisi wow oynuyom dio
-- aa hangi sunucudaymıs
-- walla ceşitli söylentiler var ama bence burning legion dadır.
-- hadi ya...

:p[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde
Sosyal ağlarda paylaş

Tek satır diyen arkadaşlarda döküman yaparsa herkes yararlanır güzel olur. Olympusta buy menü vardı dialog olarak ama ordada teot oldu. Guardian'ı kıran elemanlarda var arada gittiğim bir cafede gördüm.[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

en son nebula sphere sunucularını kapama kararı aldı sphere devri sona erdi diyebiliriz...Sağlam olan birkaç sunucu kaldı geriye.Allah rahmet eylesin...ne diyebiliriz...Dse teot denen program guardiana yakalanmıyo en başından beri ne gerek war guardianı kırmaya heh...

[Bu mesaj Gigabyte tarafından 26 Mayıs 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence biraz büyük düşünürsek sorunun teot'ta olmadığını anlarız. hayatında internet görmeden UO'ya başlayan kitle malesef kalitesiz bir birlikteliği beraberinde getirdi.

işte bu kitleye sphere fazla "iyi niyetli." yapabilirlik bakımından, eğlence verme bakımından sphere'in bir derdi yok. derdi kırılganlık...

teot'a gelince eminim yakında ona da bir çözüm üretilecektir, hatta üretilmiştir.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Be silent in my presence
Sosyal ağlarda paylaş

runuo da bug yok diyorsunuz da yada bir açık ondada çıkabilir hiçbirşeye güvenmemek lazım kanımca zaten runuo apayrı bir sistem ve sphere kitlesi farklı şahsen senelerimi verdiğim Locus un kapanması beni öyle üzdüki anlatamam bir anda yok oldu ama yapıcak birşey yok spherenin bugu çökmesi sizide yıldırdı playeride sanırım doğru olan bu...[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere ve RunUo bence çok farklı 2 kitleye hitap ediyor fakat kitle bahsettiğiniz kalite sınıflandırmasına göre ayrılmıyor. Bir ço k kaliteli playerı Sphere serverlarda görürken 3 ay Darkvenue de oynamama rağmen item satıp para kazanmak, serverın kralı olmakya çalışmakta olan playerlar dışında bir kaç playerla tanıştım onlarda sphere a geri döndü. RunUO oynayacağıma WoW oynarım daha iyi. Sphere ve RunUo oyuncularını kaliteli-kalitesiz diye ayırmak yanlış olur.[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonucu ne olursa olsun , Sphere bizim için bir ilkti bunu yaşatmakta bizim görevimiz gibi görüyorum. Bu yolda sonuna kadar devam edeceklerden biriyiz. Herşeye bir çözüm yolu üretilir eldekini korumak görevimizdir.[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...