ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Örneğin [xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] alsana Dupe. E peki bu adam şimdi napcak? yanlısla dupe oldu.Bu adamın Ban hakkımı? siz olsanız ne yapardınız?Dupe e karsısınız ama hersey 2x olmus. hadi bakalım cıkın işin içinden :D[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 25 Mayıs 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ko da loglar nasıl tutuluyor hiç bi fikrim yok o yüzden bi fikir yürütemicem[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 düşünsene o kadar lvl 62 yapıcan tam orda yanlışlıkla dupe olacak ve seni banlayacaklar :S[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi yani oyunda gün içinde kesin bi kaç kez DC olunuyor.Bi dupe olursa ne olcak? İtemi destroy mu etcen? yada "GM yanlıslıkla dupe yaptım yarım ettttt" )tabii sonra herkes Dupe yapmaya calıssın :D)[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 beladan uzak durmak istiyorsan silersin bitanesini. bayılırım belaya dersen 2 sini birden satıp kurtulursun. trace ederlerse soguk duşsuz yapamamda diyebilirsin.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 He bide şey var dupe e kalkısmaktan ban. Bu ne şimdi? aha bakın adam DC oldu. kesin dupe yapcaktı. Bannnnn[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yok öyle bişey[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: ShdwFx, 25 Mayıs 2005 17:43 tarihinde demiş ki: aha bakın adam DC oldu. kesin dupe yapcaktı. Bannnnn o zaman player kalmaz :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: Unknown Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan: Academy Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Dupe/hack yöntemlerinin açıklandığı yazıları forumlarımızda post etmek yasaktır. Bu yüzden bu başlık altındaki dupe yöntemini anlatan tüm yazıları [xxx] işareti ile sansürlemek zorundayım. Göstereceğinize inandığım anlayışınız için teşekkür ederim....[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 var die biliyorum Xigenon da 4Muhahah ya ole oldu[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: fatihkaraca, 25 Mayıs 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Dupe/hack yöntemlerinin açıklandığı yazıları forumlarımızda post etmek yasaktır. Bu yüzden bu başlık altındaki dupe yöntemini anlatan tüm yazıları [xxx] işareti ile sansürlemek zorundayım. Göstereceğinize inandığım anlayışınız için teşekkür ederim.... Hayret eskiden KOHack için ben bunları söylerken tınlamıyordu kimse[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben yetkili olduktan sonra kohack ile ilgili açılan başlıklarıda aynı şekilde editliyordum.. Uzun zaman geçti unutmuşuz belli :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Illusion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 şimcik.. ben oyuna yeni basladım biraz apprentice kaliyorumda ben her gordugum seyi alırım :) e bunlardan dupe cıktı ne yapacam? Söyleyinde korunmasını bilelim dimi.. Teşekkürler.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Beyler su dupe konusunu kapatsak iyi olacak yoksa hepimizin sinirleri bozuluyor başka seylerden konusalim bu ilegal konu oldugu icin kohack gibi olmasın buda fatih'in dedigi gibi[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
Öne çıkan mesajlar