wraog Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Sabah oturduk başına akşam kalktık :P Tüm bölümleri+2 filmi birden izledik. Rei'nin gözlerine yeniden aşık olduk. Asuka'ya başta kıl olup sonlara doğru acıdık. Shinji'nin çığlıklarına ve End of Evangelion'daki "kafayı yedim ben" bakışına hasta olduk. 15. ve 16. bölümde sorun çıkınca da kender arkadaşımızı bayağı bir andık :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yapılır valla bizde 2 güne yaymıştık bu dediğini, bi daha yapcaz hatta, o da yapılır.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 aşırı yükleme olmadımı :-p[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 evangelion remasterlerin tumu bitince bende boyle bastan sonra izleyecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben ızledım 4 gun komada kaldım tam duruldum derken elfen lıed ı ızledım su anda ınsanlıktan nefret edıyorum resmen japonlardan 2 kat nefret edıyorum psıkolojımın ıcıne ettıler dıe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ahaha kenshin izlemek gibi değil abicim işte :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ama viktor sende kaşınmısın yani ne diyeyim. Bide kgne izleseydin üstüne aşk depresyonunada girerdin :P[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar