BlackHawk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Arkadaşlar selam ben yeni bir bölge oluşturdum fakat bu bölgede yaratıkları loot yapabileceğimiz gibi ama playerları loot yapamayacağımız gibi nasıl ayarlayabilirim? (Arama yaptım ama bulamadım) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bölgeye girince event attır eventın dclick bölümüne ekle eğer player cesetse hoppp yazın böle böle.[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 gerek yok evente, corpse dosyasındna ayarlanılabilir.. corpseun iitemdefini bul [itemdef 02006] defname i_corpse .... altına ekle said: on=@dclick if !() //plevel 4 ve üstü açabilsin if (.isplayer>) //ceset sahibi bir player ise if !( == ) //kendi cesedini açabilsin if (strmatch('','Trinsic')) // trinsic lootsuz bolge olucak mesela, bolgenin adini yaz oraya. src.sysmessage bu bolgede oyuncu cesetlerini yagmayalamazsiniz. return 1 endif endif endif endif denemeden yazdim, calisir heralde..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 25 Mayıs 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 çalışması lazım. Hatta region.NAME yerine region.tag.noloot gibi bir şeyi check ettirerek sonrasında sadece regionlara tag vermen yeterli olacaktır.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 25 Mayıs 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Saolun arkadaşlar akşam deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya bu region attrlerinde noloot gibi bişey yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sphere de mi? varsa da çalışmıyordur kesin :)[signature][hline]Dale dale elleri var yüzümde yüzümde kavurucu bakışları gözümde gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yaptığın alana bi events oluştur sonra bunu bi dene belki işine yarar. On=@DClick if !(strmatch('','corpse')) name corpse endif if !() if !( == ) if () message [bu alanda cesetleri yagmalayamazsiniz] return 1 endif endif endif büyük ihtimalle bu scp itemb7 olabilir orada e_pazar eventleri falan vardır eğer varsa ozaman şu şekil deneyebilirsin if () || () || () [Bu mesaj P3ace tarafından 26 Mayıs 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: P3ace, 26 Mayıs 2005 01:49 tarihinde demiş ki: On=@DClick if !(strmatch('','corpse')) name corpse endif if !() if !( == ) if () message [bu alanda cesetleri yagmalayamazsiniz] return 1 endif endif endif nebula ocak scriptlerinden: said: On=@DClick if !(strmatch('','corpse')) name corpse endif if !() if !( == ) if () || () || () message [bu alanda cesetleri yagmalayamazsiniz] return 1 endif endif endif yukarıda daha önce açıklanmış, sorunu çözülmüş birşeyi neden kendiniz daha "kullanışlı" şekilde çözüyormuş gibi gösterip kendinize ait olmayan kodlar kullanıyorsunuz :/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 26 Mayıs 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: thelegbra, 26 Mayıs 2005 01:53 tarihinde demiş ki: nebula ocak scriptlerinden: yahu arkadaşım bronx bi scp içine "a" yazmış ise bir başkası yazamayacakmı böyle gereksiz tavırlara girmeyin arkadaş yardım istemiş yardım edin yok bilmemne ocak bilmem kasım sanane ocak kasım seni bağlamıyor yardım edeceksen et etmiceksen mesaj atma allah allah.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Click Me ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben yukarda berecebildiğim kadar yardım etmişim, silencer da ekleme yapmış, sorun en pratik şekilde çözülmüş. daha ne gerek var uzatmanın..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kusura bakma ama senle polimiğe girip zaman kaybedemem sen devam et ocak kasım aylarınla uğraşmaya iyi akşamlar sana.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Click Me ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 tamam bıdık :) sinir yapma.. pati hala aynı ya..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 1 nisaaaan yok o başka bi aydaydı ya dimi :D Bikerede kavga etmeyin :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Aynı tas aynı hamam diye bir laf vardı yok yok eski tas eski hamam olacaktı :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >> X+ Project web design << Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar